Bachelor of Science στην Υπολογιστική Μηχανική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Θέλετε να μάθετε πώς λειτουργούν τα πράγματα; Ενδιαφέρεστε για την προσομοίωση του φυσικού κόσμου χρησιμοποιώντας υπολογιστές; Ελάτε να σπουδάσετε Υπολογιστική Μηχανική στο Aalto !

Στόχοι μελέτης

Οι μηχανικοί και οι επιστήμονες στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές υπολογιστικής προσομοίωσης για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και τη διαμόρφωση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Τα πλοία, οι γεωθερμικές μονάδες, οι ανεμογεννήτριες και οι βιοϊατρικές συσκευές είναι μερικά παραδείγματα προϊόντων όπου τα μοντέλα υπολογιστών χρησιμοποιούνται για να οι ιδέες θα συμπεριφέρονται στην πραγματικότητα. Ο κύριος φοιτητής της Υπολογιστικής Μηχανικής θα σας δώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να κατανοήσετε, να χρησιμοποιήσετε και να αναπτύξετε αυτά τα υπολογιστικά εργαλεία, προετοιμάζοντάς σας να κάνετε ακριβείς προβλέψεις σχετικά με σύνθετα σωματικά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και θα εξοικειωθείτε με τις πιο κοινές θεωρίες στη φυσική, τη μηχανική και τη μηχανική. Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή λογισμικά πακέτα λογισμικού και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας προγραμματισμού εφαρμόζοντας αλγόριθμους για την επίλυση προβλημάτων σχεδίασης.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας για την αντιμετώπιση προβλημάτων μηχανικής πραγματικού κόσμου σε πολυεπιστημονικά έργα. Τα έργα αυτά θα σας φέρουν πιο κοντά στην επαγγελματική πρακτική και θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε τις ικανότητές σας να εργάζεστε ως ομάδα, να διαχειρίζεστε έργα και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τα αποτελέσματά σας.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας, θα έχετε ένα ισχυρό υπόβαθρο στα μαθηματικά, τη μηχανική και την πληροφορική. Δεν θα είναι μόνο εξοικειωμένοι με τις υπάρχουσες υπολογιστικές μεθόδους αλλά και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να παρακολουθήσουν τις μελλοντικές εξελίξεις σε αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο κλάδο. Το πρόγραμμα θα σας δώσει τα θεμέλια για να γίνει ένας υπολογιστικός εμπειρογνώμονας έτοιμος να αντιμετωπίσει προηγμένα προβλήματα μηχανικής σε διάφορους τομείς.

Η Υπολογιστική Μηχανική είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του Aalto University Προγράμματος Bachelor στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας του Aalto University είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά.

Η γλώσσα διδασκαλίας

Η γλώσσα διδασκαλίας στο Πρόγραμμα Bachelor του Aalto στην Επιστήμη και Τεχνολογία και η Υπολογιστική Μηχανική είναι η αγγλική. Το πρόγραμμα διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις είναι στα αγγλικά. Για τους φοιτητές με επαρκή επάρκεια στα Φινλανδικά, είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε το 20-25 υποψήφιο μικρό πτυχίο του πτυχίου Bachelor in Finnish.

Οι σπουδές στο επίπεδο του πλοιάρχου μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Δίδακτρα και υποτροφία

Οι φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ που έχουν επιλεγεί για τον κύριο φοιτητή Υπολογιστικής Μηχανικής θα χρεώνονται με δίδακτρα ύψους € 12 000 ανά ακαδημαϊκό έτος. Είναι επιλέξιμες για υποτροφίες που χορηγούνται από το πρόγραμμα υποτροφιών του Aalto University .

Προσόντα

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Bachelor του Aalto στην Επιστήμη και την Τεχνολογία, θα κερδίσετε πτυχίο Bachelor of Science (Technology) (180 ECTS) ή tekniikan kandidaatti στα Φινλανδικά. Ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πρόγραμμα BSc, ο φοιτητής έχει αυτόματα το δικαίωμα να συνεχίσει τις σπουδές του σε επιλεγμένα προγράμματα σπουδών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Μάστερ στον τομέα της Τεχνολογίας στο Aalto University , θα αποκτήσετε πτυχίο Master of Science (Technology) (120 ECTS) ή πτυχιούχος-insinööri στα φινλανδικά.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι υπολογιστικές προσομοιώσεις αποτελούν σήμερα ένα ουσιαστικό μέρος όλων των τεχνολογικών κλάδων. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να ακολουθήσετε μια καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η ενέργεια, η κατασκευή, η κατασκευή, τα μηχανικά συστήματα και πολλά άλλα.

Οι μαθητές μας συνεχίζουν συνήθως την εκπαίδευσή τους στο επίπεδο του Δασκάλου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι αποφοίτους μας συνήθως εργάζονται για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις, κυβερνητικές οργανώσεις ή ερευνητικά ιδρύματα. Μια ακαδημαϊκή θέση είναι επίσης δυνατή μετά την ολοκλήρωση ενός διδακτορικού τίτλου. Οι επαγγελματικοί τίτλοι που συνήθως περιλαμβάνουν δυνατότητες προαγωγής των καθηκόντων διαχείρισης περιλαμβάνουν:

 • Πολιτικός μηχανικός
 • Geoengineer
 • Μηχανολόγος μηχανικός
 • Ναυπηγός
 • Σχεδιαστής προϊόντων
 • ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 • Μηχανικός λογισμικού
 • Δομικός μηχανικός

Περαιτέρω επιλογές μελέτης

Αφού ολοκληρώσουν το πτυχίο τους, οι περισσότεροι από τους αποφοίτους μας συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στο επίπεδο του Δασκάλου πριν ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Οι πτυχιούχοι του τμήματος Υπολογιστικής Μηχανικής θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν πτυχίο Master of Science (Tech.) Στο Aalto University . Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση σε μεταπτυχιακά προγράμματα σε άλλα πανεπιστήμια της Φινλανδίας και του εξωτερικού.

Aalto-component-wrapper Aalto-component-wrapper--text-text">
Aalto-component">
Aalto-user-generated-content">

Περιεχόμενο των μελετών

Η υπολογιστική μηχανική θα σας βοηθήσει να γίνετε ειδικός στην ανάπτυξη και χρήση προηγμένων τεχνικών προσομοίωσης για την ανάλυση πολύπλοκων φυσικών προβλημάτων.

Η υπολογιστική μηχανική είναι ένα πολυεπιστημονικό πεδίο που ενσωματώνει τα μαθηματικά, τις αρχές της μηχανικής και τις έννοιες υπολογισμών. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτήσετε καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας θα βασίζονται σε αυτούς τους τρεις ακρογωνιαίους λίθους.

Τα Μαθηματικά αποτελούν σημαντικό μέρος του μεγάλου έργου, καθώς αποτελούν ένα ουσιαστικό εργαλείο για την επίλυση προβλημάτων μηχανικής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε:

 • Ολοκληρωμένος και διαφορικός υπολογισμός
 • Γραμμική άλγεβρα
 • Στατιστική ανάλυση

Αρχές μηχανικής. Θα εξοικειωθείτε με θεμελιώδεις θεωρίες μηχανικής σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων, όπως:

 • Μηχανική ρευστών
 • Θερμοδυναμική
 • Μηχανική των υλικών

Χρήση υπολογιστή. Θα μάθετε να εφαρμόσετε τις δικές σας τεχνικές προσομοίωσης και να αποκτήσετε εμπειρία με τα πιο σχετικά πακέτα λογισμικού μηχανικής. Τα βασικά θέματα που θα μάθετε περιλαμβάνουν:

 • Αρχές προγραμματισμού και αλγόριθμοι
 • Αριθμητικές μέθοδοι
 • Μέθοδος πεπερασμένων στοιχείων

Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων στο πλαίσιο ομαδικών έργων.

Μείζων

Ο κύριος πτυχίο του πτυχίου είναι στην Υπολογιστική Μηχανική.

Aalto-component-wrapper Aalto-component-wrapper--text-text">
Aalto-component">
Aalto-user-generated-content">

Δομή των μελετών

Το πτυχίο (180 ECTS) αποτελείται από βασικές μελέτες του προγράμματος (65 ECTS μαθηματικά, προγραμματισμός, βιομηχανική μηχανική και διαχείριση, υποχρεωτικές γλώσσες, μελέτες Aalto , προσανατολισμός), το μεγαλύτερο στον τομέα της υπολογιστικής μηχανικής (65 ECTS συμπεριλαμβανομένης της BSc διατριβής και σεμιναρίου) , το ανήλικο (20-25 ECTS) και οι εκλογικές σπουδές (25-30 ECTS).

Εταιρική και άλλη συνεργασία

Aalto University έχει στενούς δεσμούς με τον εταιρικό κόσμο: το ακαδημαϊκό προσωπικό μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Φινλανδίας και το πανεπιστήμιο υποστηρίζει τη δημιουργία μικρών καινοτόμων νεοσύστατων επιχειρήσεων γύρω από την πανεπιστημιούπολη. Αυτή η συνεργασία διασφαλίζει ότι η εκπαίδευσή μας είναι κοντά στις ανάγκες των εταιρειών μηχανικής και βοηθά τους αποφοίτους μας να ξεκινήσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Aalto University έχει επίσης πολλές συμφωνίες ανταλλαγής φοιτητών με άλλα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στις ανταλλαγές φοιτητών και το προσωπικό μας θα είναι διαθέσιμο για να σας καθοδηγήσει σε αυτή τη διαδικασία.

Εστίαση στην έρευνα

Ο σημαντικός υπολογιστικός μηχανικός έχει ένα ευρύ πεδίο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αλληλεπιδράσετε με καθηγητές που διεξάγουν έρευνα σε ποικίλους κλάδους, όπως η μηχανική των υλικών, η γεωμηχανική, η υπολογιστική ρευστοδυναμική, η δομική μηχανική, η καύση και πολλά άλλα.

Διεθνοποίηση

Aalto-user-generated-content">Το περιβάλλον μελέτης στο Aalto University είναι έντονα διεθνές και οι μελέτες διεξάγονται σε πολυπολιτισμικές ομάδες.

Aalto University προσφέρει επίσης διάφορες δυνατότητες για την ανάπτυξη της παγκόσμιας ικανότητας ενός ατόμου, π.χ. συμπληρώνοντας μέρος του πτυχίου στο εξωτερικό σε ένα διεθνές πανεπιστήμιο συνεργατών (ανταλλαγή σπουδών), πραγματοποιώντας ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο εξωτερικό ή ενεργώντας ως δάσκαλος για φοιτητές του πρώτου έτους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... περαιτέρω

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Διαβάστε Λιγότερα
Espoo , Χέλσινκι , Πόρι , Mikkeli + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη