Bachelor of Science στην Υπολογιστική Επιχειρηματική Analytics

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Bachelor of Science στο Computational Business Analytics έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που αναζητούν μια δυναμική επιχειρηματική καριέρα με γνώμονα την τεχνολογία. Η κατανόηση των πολλαπλών πλαισίων της διοικητικής λήψης αποφάσεων και ο συνδυασμός αυτών με βαθιά γνώση των τεχνικών ανάλυσης δεδομένων είναι ένα όλο και πιο πολύτιμο σύνολο δεξιοτήτων για μια επιτυχημένη καριέρα σε πολλές βιομηχανίες. Με την εμφάνιση μεγάλων δεδομένων, οι εταιρείες αντιμετωπίζουν πολύ περίπλοκα προβλήματα λήψης αποφάσεων που απαιτούν ειδικούς που μπορούν να μιλούν άπταιστα τόσο στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων όσο και στους επιστήμονες δεδομένων.

Το Business Analytics ασχολείται με την ανάπτυξη και εφαρμογή ποσοτικών προσεγγίσεων για την υποστήριξη της διαχείρισης αποφάσεων. Οι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα είναι εξοικειωμένοι με διαφορετικές μεθόδους συλλογής και απόκτησης δεδομένων, είναι σε θέση να αναλύσουν δεδομένα και να δημιουργήσουν στατιστικά μοντέλα και μπορούν να μεταφράσουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων δεδομένων σε υποδείξεις που μπορούν να εφαρμοστούν για διαχειριστές. Επιπλέον, πρέπει να έχουν πλήρη κατανόηση των διαφόρων τομέων διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, χρηματοοικονομικών, μάρκετινγκ και λειτουργιών.

Πώς χρησιμοποιείται το Business Analytics και το Science Science;

 • Αναγνώριση εικόνας και ομιλίας (π.χ. ετικέτες φωτογραφιών στο Facebook, Amazon Alexa)
 • Μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google)
 • Διαχείριση προτάσεων (π.χ. Amazon, Netflix, Booking.com)
 • Σχεδιασμός υπηρεσιών παραγωγής και εφοδιαστικής (π.χ. παράδοση Rewe home, εργοστάσια τσιπ Intel)
 • Αυτοματοποιημένες διαδικασίες (π.χ. έγκριση πιστωτικής κάρτας, αθλητικά στοιχήματα)
 • Προβλέψεις πωλήσεων και ζήτησης (π.χ. Zara, Roche)

Αυτό το πρόγραμμα είναι το σωστό για σας εάν

 • ενδιαφέρεστε για νέες και καινοτόμες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους στον επιχειρηματικό κόσμο
 • έχετε ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες και θέλετε να εργαστείτε σε ενδιαφέροντα και σημαντικά προβλήματα
 • είστε πρακτικοί και θέλετε να εργάζεστε με υπολογιστές
 • είστε πρόθυμοι να ανακαλύψετε τα οφέλη και τις προκλήσεις των μεγάλων δεδομένων

Μοντέλο μελέτης

Το πτυχίο μας στην Υπολογιστική Επιχειρηματική Analytics (BSc) διδάσκεται πλήρως στα αγγλικά και σπούδασε πλήρους απασχόλησης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ένα κανονικό χρονοδιάγραμμα 4 έως 5 ημερών την εβδομάδα. Φυσικά, αυτό μπορεί να ποικίλει κάθε εξάμηνο, ωστόσο, συνήθως, θα έχετε τουλάχιστον 1 ημέρα ελεύθερης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (οι διαλέξεις μπορούν να γίνουν από Δευτέρα έως Σάββατο). Είναι επίσης δυνατό να αναλάβουμε μια δουλειά εργασίας φοιτητών από την πλευρά του μοντέλου πλήρους απασχόλησης.

Εκπαιδευτική εμπειρία

Το Bachelor in Computational Business Analytics (BSc) εφαρμόζει μια πρακτική προσέγγιση στις σπουδές σας προετοιμάζοντάς σας για την πραγματικότητα της επιστήμης των δεδομένων στον κόσμο εργασίας. Αυτό το κάνουμε ενισχύοντας τις στατιστικές, μαθηματικές και υπολογιστικές δεξιότητές σας και εκθέτοντάς σας σε καθημερινή επαγγελματική ζωή ως μέρος των έργων συνεργατικής εταιρείας μας.

Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)

Το Εργαστήριο AI παρέχει ένα χώρο όπου μπορούν να αναπτυχθούν, δοκιμασθούν και να εφαρμοστούν άμεσα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα νέες έννοιες μάθησης. Το εργαστήριο AI διαθέτει τέσσερις υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούν τις τελευταίες GPU για επιτάχυνση AI. Οι σπουδαστές καλούνται επίσης να παρακολουθήσουν τους Hackathons και επιπλέον εργαστήρια.

Hackathons

Οι hackathons μας Hack @ LAB επιτρέπουν στους μαθητές να λύσουν προβλήματα που επιλέγονται απευθείας από μια κορυφαία εταιρεία. Οι μαθητές από μια σειρά από ομάδες δεξιοτήτων συναντιούνται και εργάζονται για τα προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές εκμάθησης μηχανών και αλγόριθμους.

Εξάμηνο και πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικό

Το 5ο εξάμηνο του εξωτερικού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Bachelor of Science. Πρώτον, θα πάτε να σπουδάσετε σε ένα από τα 100 πανεπιστήμια-εταίρους μας. Αυτό θα είναι μια συναρπαστική και δύσκολη εμπειρία. Κάθε πανεπιστήμιο συνεργατών προσφέρει διάφορες ευκαιρίες. Το Διεθνές Γραφείο της Frankfurt School θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το εξάμηνο σας στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσετε και μια πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, η οποία θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε όλο τον κόσμο. Η πρακτική άσκηση μπορεί να γίνει σε μια διαφορετική χώρα από εκεί που βρίσκεται το πανεπιστήμιο συναλλάγματος. Οι Υπηρεσίες Καριέρας μας θα σας βοηθήσουν και θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της αναζήτησης για μια πρακτική άσκηση.

Προυποθέσεις εισόδου

Πότε πρέπει να υποβάλω αίτηση;

Σας συνιστούμε να απευθυνθείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα, αλλά όχι αργότερα από τις 31 Μαΐου, εάν επιθυμείτε να σας εξασφαλίσουμε μια θέση στο πρόγραμμα Bachelor of Science. Απαιτείται να μας παράσχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Οι αιτήσεις μετά την 31η Μαΐου θα εξακολουθήσουν να εξετάζονται, ωστόσο, οι θέσεις θα ανατεθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την ακαδημαϊκή αξία.

Κατά την εφαρμογή στο Bachelor in Computational Business Analytics (BSc), πρέπει να γνωρίζετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Η θέση σας στη Frankfurt School δεν θα επιβεβαιωθεί μέχρι να μας παραδοθούν όλα τα έγγραφα που αναφέρονται παρακάτω.

 1. Ένα αναγνωρισμένο δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γερμανικό "Abitur" ή ισοδύναμο) - Εάν δεν έχετε αποφοιτήσει ακόμη, τότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μεταφορτώνοντας τις τελευταίες σχολικές εκθέσεις σας
 1. Frankfurt School Αξιολόγησης Frankfurt School ή ένα από τα παρακάτω αποτελέσματα δοκιμών: SAT, ACT, TestAS
 2. Μια επιστολή παρακίνησης
 3. Το βιογραφικό σας σημείωμα (συνέχιση)
 4. Άπταιστα Αγγλικά, τόσο γραπτά όσο και προφορικά, που αποδεικνύεται από ένα από τα παρακάτω πιστοποιητικά *:
  • TOEFL iBT (ελάχιστο σκορ: 90) ή
  • Frankfurt School TOEFL ITP (ελάχιστο αποτέλεσμα: 577) ή
  • IELTS Academic (ελάχιστη βαθμολογία: 7,0) ή
  • Πιστοποιητικό Cambridge στην προηγμένη αγγλική γλώσσα (C1) ή
  • Pearson Test of English Academic (ελάχιστο αποτέλεσμα: 76)

* Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν χωρίς αγγλικό πιστοποιητικό, ωστόσο, απαιτούμε να έχετε τουλάχιστον εγγραφεί για ένα και να παραδώσετε τα αποτελέσματα μέχρι τις 15 Ιουλίου αργότερα.

Προοπτικές καριέρας

Με την ολοκλήρωση του Bachelor in Computational Business Analytics (BSc), θα είστε κατάλληλοι για να συνδέσετε τις κουκίδες για τις επιχειρήσεις. Το Business Analytics αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στον κλάδο και σημαντικές εταιρείες, όπως οι Big Four, αναζητούν ειδικούς που καταλαβαίνουν συγκεκριμένες ανάγκες και ανάγκες και μπορούν να παρέχουν σχετικές λύσεις για πραγματικούς μετασχηματισμούς των επιχειρήσεων.

Τόσο ο ιδιωτικός τομέας όσο και ο δημόσιος τομέας αναζητούν διαρκώς τρόπους για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποτελεσματικότητας. Οι δεξιότητές σας ως Αναλυτής Επιχειρήσεων είναι τόσο υψηλές ώστε να μπορείτε να λάβετε προσφορές εργασίας προτού αποφοιτήσετε ή στην εταιρεία στην οποία ολοκληρώσατε την τοποθέτησή σας. Οι ευκαιρίες απασχόλησης θα περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στον Data Analyst. Αναλυτής επιχειρήσεων Μηχανικός Οπτικοποίησης Δεδομένων, Εσωτερικός Σύμβουλος Επιστήμης Δεδομένων και νέοι ρόλοι σε όλους τους τομείς που αντιμετωπίζουν ψηφιακό μετασχηματισμό.

Χρηματοδότηση & Υποτροφίες

Ο βαθμός σας είναι μια επένδυση για το επαγγελματικό σας μέλλον. Ως σχολή επιχειρήσεων διεθνούς κύρους, όχι μόνο σας προσφέρουμε ακαδημαϊκή αριστεία - προσφέρουμε επίσης εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας.

Καθώς μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα της διδασκαλίας και της έρευνας μας, αναμένουμε επίσης τα υψηλότερα επίπεδα δέσμευσης και κινήτρων από τους μαθητές μας.

Γνωρίζουμε ότι η χρηματοδότηση των σπουδών σας μπορεί να είναι ένα ζήτημα και πρέπει να εξεταστεί λεπτομερώς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε στους φοιτητές μας την ευκαιρία να λάβουν οικονομική βοήθεια ή υποτροφίες.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance.

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance. Διαβάστε Λιγότερα
Frankfurt , Μόναχο , Στουτγάρδη , Αμβούργο + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη