Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Πολιτική Μηχανική περιγράφεται ως το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη λειτουργία κτιρίων και κατασκευών - αναλύει τα θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα των δομών, της τεχνολογίας παραγωγής, της τεχνολογίας των κατασκευών και της οργάνωσης των κατασκευαστικών εργασιών. Το πρόγραμμα BSc καλύπτει διεξοδικά τα επιστημονικά βασικά στοιχεία των σχεδιαστικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εφαρμογή τους, παρέχοντας μια σειρά από ευκαιρίες για την εφαρμογή της θεωρίας μέσω ειδικών εργαστηριακών τάξεων, έργων έργου, η ομάδα εργάζεται με τη μεθοδολογία BIM.

Ειδικεύσεις

  • Κτίρια Υπηρεσίες Συστήματα Μηχανικών
  • Μηχανικές δομές
  • Οικοδομικά υλικά
  • Τεχνολογία Κατασκευών

Καριέρα

Αρμοδιότητες του σπουδαστή
- Γνώση του σχεδιασμού και του σχεδιασμού και της κατασκευής κτιρίων, λειτουργικές αρχές των μηχανικών συστημάτων για την ύδρευση και την αποχέτευση, παροχή φυσικού αερίου, ηλεκτρική ενέργεια και ασφάλεια και μέθοδοι παραγωγής των δομικών προϊόντων.
- Σχεδιασμός, επίβλεψη και διαχείριση της διαδικασίας κατασκευής κτιρίων και παραγωγής δομικών προϊόντων, επίλυση τεχνικών προβλημάτων διαφορετικής φύσης.
- Γνώση των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή και των βασικών ιδιοτήτων τους, των δομών και των τεχνολογιών κατασκευής.
- Γνώση και επιλογή των κατάλληλων μεθόδων κατασκευής κτιρίων ανάλογα με το κατασκευαστικό περιβάλλον, κόστος υλοποίησης, ποιότητα και αξιοπιστία.

Οι δεξιότητες του σπουδαστή
- ικανό να αποδείξει την εκμάθηση και γνώση των τελευταίων επιτευγμάτων της κατασκευαστικής πρακτικής,
- Δυνατότητα εντοπισμού και εύλογης αιτιολόγησης των λύσεων για την επίλυση των προβλημάτων στον τομέα μελέτης της πολιτικού μηχανικού με μεθόδους σχεδιασμού, κατασκευής και παραγωγής, αρχές για την οργάνωση και διασφάλιση της ποιότητας του έργου, τεχνικά μέτρα και μεθόδους διαχείρισης και μοντελοποίηση και αυτοματοποίηση πληροφοριών. μέθοδοι κατασκευής έργων ·
- Να συλλέγει και να ερμηνεύει τα στοιχεία της πολιτικού μηχανικού που απαιτούνται για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών, επιστημονικών και δεοντολογικών προβλημάτων.
- Ικανότητα να μεταδίδει πληροφορίες, ιδέες, προβλήματα και λύσεις για το κοινό των ειδικών κατασκευής.
- Δυνατότητα λήψης αποφάσεων και επίλυσης στην πράξη των καθηκόντων της μηχανικής εργασίας στη διαδικασία κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τα κτίρια, τις δομές τους, τα συστήματα μηχανικής, τα προϊόντα και τις τεχνολογίες κατασκευής.

Μπορεί να γίνει

  • Μηχανικός κατασκευών
  • Υπεύθυνος κατασκευής
  • Σχεδιαστής

Προυποθέσεις εισόδου

Ικανότητα στην αγγλική γλώσσα

IELTS ≥5,5, TOEFL ≥75, CEFR ≥B1 ή ισοδύναμο

Αιρετότητα CGPA Πιστοποιητικό γυμνασίου

Το ανώτατο όριο των 3 ετών μετά την αποφοίτηση του γυμνασίου είναι επιλέξιμο

Συχνά μπορείτε να πάρετε μια κατάλληλη μεταγραφή από το σχολείο σας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, θα χρειαστείτε επίσημες μεταφράσεις μαζί με επαληθευμένα αντίγραφα του πρωτοτύπου.

Τα έγγραφα προσόντων συμμετοχής γίνονται δεκτά στις εξής γλώσσες: Αγγλικά / Ρωσικά.

Τα έγγραφα πρέπει να νομιμοποιούνται (Apostille) από το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας στην οποία εκδόθηκαν τα έγγραφα. Η απαίτηση αυτή δεν ισχύει για τα έγγραφα που εκδίδονται στην ΕΕ και τη Λευκορωσία, την Ουκρανία.

Ο ελάχιστος μέσος βαθμός (CGPA)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους εδώ .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Λιθουανικά
Kaunas University of Technology

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKaunas University of Technology »

Τελευταία ενημέρωση January 30, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,200 EUR
Διεθνείς φοιτητές. Ξένους υπηκόους με ιθαγένεια της Λιθουανίας και πολίτες της ΕΕ: ​​2274 €
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Civil Engineering