Bachelor of Science στην Πληροφορική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνουν τη ζωή, τη λειτουργία των οργανισμών και τη διαχείριση των πόρων. Και, θέλετε να έχετε ένα χέρι στην τεχνολογική πρόοδο. Είτε θέλετε να σχεδιάσετε εφαρμογές για κινητά είτε για λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού, το SAU μπορεί να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής.

Οι αποφοίτητές μας εργάζονται στην Apple Inc., την Carleton Life Support, την Google, την HNI Corporation και την Southern Imperial Inc., και πολλά άλλα.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Το SAU κατέλαβε την 5η θέση στην έρευνα του College Consensus (2018) για τα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια στην Αϊόβα και 13η στην κατηγορία Best Regional Universities-Midwest, με βάση τις μέσες δημοσιευμένες βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις σπουδαστών. Βρισκόταν 38η (γραβάτα) από την US News

Ambrose Πλεονεκτήματα

  • Περιεκτική Εκπαίδευση
  • Πρακτική εμπειρία
  • 4 1 Πρόγραμμα MSITM

Η σχολή μας είναι ενημερωμένη σχετικά με τις τεχνολογίες και τις καινοτομίες στην επιστήμη των υπολογιστών. Δουλεύουν δίπλα δίπλα σας καθώς μαθαίνετε να μεταφράζετε τη θεωρία, να αναπτύξετε τεχνική επάρκεια και να εφαρμόσετε τις ικανότητές σας στον πραγματικό κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο St Ambrose είναι αναγνωρισμένο Κολέγιο Διακρίσεων για την προσήλωσή του σε επιτυχημένα αποτελέσματα, τη σπουδαία διδασκαλία, τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας και την εκπαίδευση αφοσιωμένων φοιτητών.

Αγ. Ambrose Fall Drone Tour από το Πανεπιστήμιο St Ambrose στο Vimeo.


Τι θα μάθω;

Οι σπουδές σας θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη εφαρμογών, στην αρχιτεκτονική υπολογιστών, στη μηχανική λογισμικού και στα λειτουργικά συστήματα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν προγραμματισμό, δομές δεδομένων, νομικά και δεοντολογικά θέματα, επικοινωνίες δικτύων και δεδομένων, ανάλυση συστημάτων και σχεδιασμό, προγραμματισμό ιστοσελίδων και συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων. Ένα από τα πιο δημοφιλή μαθήματα μας είναι στην ανάπτυξη εφαρμογών iPhone.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης σας προσφέρει ποιοτική, πρακτική εμπειρία. Οι φοιτητές του SAU συνεργάστηκαν με εμπειρογνώμονες δικτύου και τεχνολογίας σε διάφορες περιφερειακές και εθνικές εταιρείες, όπως η Εθνική Διοίκηση Ασφάλειας, η Deere

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα προηγμένο πτυχίο, θα είστε εξαιρετικά προετοιμασμένοι για το μεταπτυχιακό σχολείο, και πολλοί επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο SAU. Το Master of Science μας στη Διοίκηση Πληροφορικής προετοιμάζει τους επαγγελματίες πληροφορικής για την αποτελεσματική ανάλυση, δημιουργία και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του οργανισμού σας. Και με το πρόγραμμα μας 4 1, μπορείτε να κερδίσετε και τους δύο βαθμούς σε πέντε χρόνια. Σας εξοικονομεί χρόνο χρόνο και δίδακτρα.

Όλα τα προγράμματα μας ενισχύονται από το συμβουλευτικό μας συμβούλιο CIS Alumni. Αυτοί οι 15 απόφοιτοι είναι καθιερωμένοι, επιτυχημένοι επαγγελματίες πληροφορικής και ηγέτες της βιομηχανίας από όλες τις ΗΠΑ και επενδύονται στο πανεπιστήμιο και ενδιαφέρονται για τους φοιτητές μας. Παρέχουν πληροφορίες και σχόλια σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών μας και μας συμβουλεύουν σχετικά με τις τάσεις της βιομηχανίας, οι οποίες βοηθούν να διασφαλιστεί ότι η εκπαίδευση σας είναι σχετική και ισχυρή και αποκτάτε τις δεξιότητες για να πετύχετε τώρα και στο μέλλον.


Ποια είναι κάποια πιθανά αποτελέσματα εργασίας;

Οι απόφοιτοι της Επιστήμης Υπολογιστών εργάζονται συνήθως σε βιομηχανίες λογισμικού και τεχνολογίας, γεμίζοντας τους ρόλους του διαχειριστή δικτύων ή συστημάτων, μηχανικού δικτύου ή τεχνικού.

Μπορείτε να εργαστείτε σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης, της εκπαίδευσης, της επιστήμης και της ενέργειας.


Τι έχουν κάνει οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος;

  • Η Rachel Vanderheiden '98, '00, '03 MBA, είναι ηγέτης πληροφορικής για την Deere
  • Ο Mitch Myers '86, αντιπρόεδρος της πελατειακής επιτυχίας στο BMC Software στο Plano του Τέξας, είναι πεπεισμένος ότι τα μαθήματα πληροφορικής και επιχειρηματικών σπουδών στο SAU τον βοήθησαν «να μάθουν πώς να μάθουν.» Ήταν λιγότερο για συγκεκριμένες δεξιότητες όπως ο προγραμματισμός και περισσότερα για τη μάθηση πώς να σκεφτόμαστε τις επιχειρήσεις και τις στρατηγικές. "
  • Ο Randy Vogel '87, ηγέτης της υιοθέτησης σύννεφων για την IBM, γνωρίζει το φόντο των φιλελεύθερων τεχνών που κέρδισε στο SAU βοήθησε στην επιτυχία του. "Η πρώτη μου δουλειά ήταν ως προγραμματιστής, έτσι οι διαφορετικές τάξεις προγραμματισμού ήταν εξαιρετικά πολύτιμες - όχι μόνο για προγραμματισμό αλλά και για δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Οι μεταγενέστεροι μου ρόλοι άρχισαν να αναλαμβάνουν ευθύνες ηγεσίας, έτσι η έκφραση των φιλελεύθερων τεχνών και η μικρή τάξη τα μεγέθη με πολλές αλληλεπιδράσεις ήταν καθοριστικής σημασίας για να με βοηθήσουν να μεταβαίνω από τον πράκτορα στον διαχειριστή. "
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... περαιτέρω

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη