Bachelor of Science στην Πληροφορική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

σύνοψη προγράμματος

Σας αρέσει να δουλεύετε με υπολογιστές και να ανακαλύπτετε όλα όσα μπορούν να κάνουν; Στην ψηφιακή εποχή, η επιστήμη των υπολογιστών είναι πολύ περισσότερο από τον προγραμματισμό - πρόκειται για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με αμέτρητους τρόπους και για την επίλυση προβλημάτων που δεν ήξεραν ότι είχαν. Η απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 19% από το 2016 έως το 2026, πολύ πιο γρήγορα από τον μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα, σύμφωνα με το αμερικανικό Γραφείο Στατιστικών Εργασίας. Γίνετε ένας από αυτούς τους επαγγελματίες σε ζήτηση και να αποκτήσετε μια ευρεία εκπαίδευση στον τομέα μέσω του προγράμματος JWU του πανεπιστημιακού πτυχίου.

Θα ξεκινήσετε με τα βασικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού και της ανάλυσης συστημάτων, των γλωσσών προγραμματισμού, της αρχιτεκτονικής μηχανών, της αλγοριθμικής σκέψης και των θεωρητικών θεμελίων της πληροφορικής. Εφαρμόστε τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν στα μαθήματα μαθηματικών, επιστημών και μηχανικών στις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς του προγραμματισμού λογισμικού, της δικτύωσης, του σχεδιασμού του συστήματος, της επιστήμης των υπολογιστών και της διαχείρισης του έργου.

Από εκεί, θα μάθετε να διαμορφώνετε, να εφαρμόζετε και να δοκιμάζετε αλγόριθμους που βασίζονται σε λογισμικό, χρησιμοποιώντας έννοιες και διαδικασίες για την επιστήμη των υπολογιστών για την ανάλυση προβλημάτων. Κοιτάξτε τις προηγούμενες επιτυχίες του πεδίου και τις αναδυόμενες εξελίξεις του μέλλοντος για να δημιουργήσετε προσαρμόσιμες και αποτελεσματικές αλγοριθμικές λύσεις που αντικατοπτρίζουν δεοντολογικές εκτιμήσεις και παγκόσμια συνειδητοποίηση.

Ενισχύστε την επιστήμη των υπολογιστών σας και τις αλγοριθμικές δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων ακολουθώντας περαιτέρω μαθήματα στις επιχειρήσεις, την οικονομία, τις επιστήμες και τα μαθηματικά - ή επιλέξτε μια εξειδίκευση στη Μηχανική Λογισμικού ή στη Μηχανική Δικτύων.

Η εξειδίκευση στο λογισμικό λογισμικού σας επιτρέπει να σχεδιάζετε, να δημιουργείτε, να συντηρείτε και να δοκιμάζετε λύσεις λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας. Καλύπτει τις μεθόδους και τις τακτικές που απαιτούνται για την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών επεξεργασίας δεδομένων, δεξιοτήτων προγραμματισμού, πρακτικής ανάπτυξης εφαρμογών, δοκιμών, διαχείρισης έργων και τεκμηρίωσης.

Με αυτήν την εξειδίκευση, θα είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε σε ομάδες ανάπτυξης λογισμικού και να συμβάλλετε σημαντικά στην ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού.

Η εξειδίκευση της Μηχανικής Δικτύων σας παρέχει μεθόδους ανάπτυξης μηχανών πραγματικού χρόνου, πεπερασμένων καταστάσεων, με στόχο τη δημιουργία προϊόντων δικτύου, σχεδίων δικτύου, σχεδίων αντιμετώπισης προβλημάτων και παρακολούθησης προηγμένων πρωτοκόλλων. Επικεντρώνεται σε δίκτυα που βασίζονται σε εφαρμογές, σε δίκτυα που βασίζονται σε λογισμικό, σε προχωρημένους ελέγχους ασφάλειας δικτύου / firewalling / πακέτα και σε βελτιώσεις διαχείρισης δεδομένων που βασίζονται σε προηγμένους αλγόριθμους δρομολόγησης. Ανακαλύψτε την εξέλιξη των προϊόντων δικτύου, τα εσωτερικά του λογισμικού των διακοπτών και των δρομολογητών και τις τελευταίες τάσεις στην ανάπτυξη λογισμικού ειδικά για αυτόν τον κλάδο.

Με αυτήν την εξειδίκευση, θα είστε έτοιμοι να οδηγήσετε τις ομάδες σχεδιασμού δικτύων, τα προϊόντα δικτύων αναφοράς και να αναλύσετε προβλήματα δικτύου από άποψη λογισμικού και υλικού.

Μαθήματα δείγματος

  • Πρωτόκολλα δικτύου
  • Λειτουργικά συστήματα
  • Σύνθετες δομές δεδομένων
  • Ασφάλεια Πληροφοριών
  • Κολλέγιο Μηχανικών

Δυνατότητες σταδιοδρομίας

Ορισμένα επαγγέλματα μπορεί να απαιτούν πρόσθετες σπουδές, ελέγχους ιστορικού, πιστοποιήσεις, άδειες, εξετάσεις ή / και εμπειρία ως απαιτούμενα προσόντα για απασχόληση. Οι φοιτητές είναι υπεύθυνοι για την επαλήθευση ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις απασχόλησης των πιθανών εργοδοτών.

  • Εφαρμογές Ανάπτυξης Λογισμικού
  • Προγραμματιστής λογισμικού συστημάτων
  • Υπολογιστή
  • Web Developer
  • Αναλυτής Ασφάλειας Πληροφοριών
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, R ... περαιτέρω

Founded in 1914, Johnson & Wales University is a private, nonprofit, accredited institution with approximately 15,000 graduate, undergraduate and online students at its 4 campuses in Providence, RI; North Miami, Fla.; Denver, Colo.; and Charlotte, NC. Διαβάστε Λιγότερα
Πρόνοια , Μιάμι , Ντένβερ , Σαρλότ + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη