Bachelor of Science στην Ηλεκτρολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ;

Η ηλεκτρολογία είναι ένα πολύ ευρύ πεδίο - καλύπτει σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε ότι απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια να λειτουργήσει! Ως φοιτητής ηλεκτρολόγων στην UH, θα λάβετε μια ευρεία δειγματοληψία μαθημάτων από αρκετές περιοχές που αφορούν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια σας θα επιλέξετε από έξι ειδικότητες: ηλεκτρονικά, νανοτεχνολογία · ενέργειας και εναλλακτικής ενέργειας · υπολογιστές και ενσωματωμένα συστήματα. ηλεκτρομαγνητική; και σημάτων, συστημάτων και επικοινωνίας. Η εργασία σε αυτούς τους τομείς περιλαμβάνει την ανάλυση και το σχεδιασμό συστημάτων, όπως κεραίες, ρομποτική, διανομή ενέργειας, επεξεργασία ψηφιακών σημάτων, συσκευές ημιαγωγών και ολοκληρωμένα κυκλώματα, συστήματα αναλογικού και ψηφιακού ελέγχου, δίκτυα επικοινωνίας και πολλά άλλα!

ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας για ηλεκτρολόγους μηχανικούς είναι παντού και σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. Σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες κατασκευής και μηχανικής προσλαμβάνουν ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Έρευνα μισθών του 2018 από την Payscale. com διαπίστωσε ότι οι νέοι πτυχιούχοι ηλεκτρολόγων μηχανικών κέρδισαν έναν μέσο όρο αρχικού μισθού $ 67.404, αλλά οι αρχικοί μισθοί για αποφοίτους ηλεκτρολόγων μηχανικών UH είναι πάνω από τον εθνικό μέσο όρο ανά έτος. Οι απόφοιτοι δουλεύουν τοπικά και στο εξωτερικό για τους Halliburton, Schlumberger, Hewlett Packard, CenterPoint Energy και Burns

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΑΙΑ

Η Σχολή και το προσωπικό του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του UH Cullen College of Engineering είναι περήφανοι για τη δέσμευσή τους στην προπτυχιακή εκπαίδευση. Οι φοιτητές αντιμετωπίζονται ως άτομα και έχουν πρόσβαση σε συμβούλους διδασκόντων κατά τη διάρκεια της προπτυχιακής τους σταδιοδρομίας. Οι μικρές τάξεις είναι ο κανόνας, ειδικά στο κατώτερο και ανώτερο επίπεδο. Από το εισαγωγικό επίπεδο στα πιο εξελιγμένα μαθήματα, η διδασκαλία γίνεται κυρίως από μέλη διδακτικού προσωπικού πλήρους φοίτησης, πολλοί από τους οποίους έχουν λάβει αναγνωρισμένα βραβεία διδασκαλίας. Οι φοιτητές θα λάβουν πραγματική, πρακτική κατάρτιση στον τομέα για να τους εισαγάγει στην ηλεκτρολογία και την τεχνολογία των υπολογιστών με έναν συναρπαστικό και σχετικό τρόπο. Στα ανώτερα μαθήματα σχεδιασμού, οι σπουδαστές ασχολούνται με τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου με τους μηχανικούς της σχολής και της βιομηχανίας να τους καθοδηγούν. Για όσους επιθυμούν πρόσθετες ευκαιρίες μάθησης, υπάρχουν ειδικά εργαστήρια σε ορισμένα από τα απαιτούμενα μαθήματα πρωτοετών και δευτεροετών φοιτητών.

ΕΡΕΥΝΑ

Το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών παρέχει πολλές ευκαιρίες σε προπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται να κάνουν έρευνα. Πολλοί καθηγητές προσλαμβάνουν σπουδαστές για να εργαστούν στα εργαστήριά τους και το πανεπιστήμιο προσφέρει υποτροφίες σε ανταγωνιστική βάση τόσο για καλοκαιρινά όσο και για κανονικά ερευνητικά προγράμματα εξάμηνης διάρκειας. Υπάρχει μια εκπληκτική σειρά έρευνας που διεξάγεται μέσα από τα εργαστήρια του τμήματος, ώστε οι μαθητές να μπορούν να αποκτήσουν έκθεση σε τεχνολογίες αιχμής και ερευνητικά εργαλεία.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Πολλές υποτροφίες είναι διαθέσιμες σε εισερχόμενους και τρέχοντες προπτυχιακούς φοιτητές στο τμήμα ηλεκτρολόγων και υπολογιστών. Ορισμένα διοικούνται από το Γραφείο Υποτροφιών και Οικονομικής Βοήθειας και είναι ανοιχτά σε όλους τους University of Houston . Το Cullen College of Engineering προσφέρει επίσης υποτροφίες με βάση την αξία. Επιπλέον, το πρόγραμμα co-op του πανεπιστημίου επιτρέπει στους φοιτητές να παρακολουθήσουν επαγγελματική κατάρτιση ενώ χρηματοδοτούν την εκπαίδευσή τους.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ηλεκτρολόγοι και φοιτητές μηχανικών υπολογιστών σε UH ήθελα να εμπλακούν! Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε σε ακαδημαϊκές και επαγγελματικές οργανώσεις, όπως το κεφάλαιο φοιτητών του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Ηλεκτρονικής (IEEE), της Εταιρείας Γυναικών Μηχανικών (SWE), της Εθνικής Εταιρείας Μαύρων Μηχανικών (NSBE) και πολλών άλλων. Οι φοιτητικές οργανώσεις σας βοηθούν να δημιουργήσετε δεξιότητες ηγεσίας, επικοινωνίας και δικτύωσης. Τα μέλη φοιτητικών οργανώσεων λαμβάνουν συμβουλευτική σταδιοδρομίας από μηχανικούς και συμμετέχουν σε δραστηριότητες που προάγουν τη μηχανική. Οι εκδηλώσεις του IEEE περιλαμβάνουν τον Διαγωνισμό Ρομποτικής Περιφέρειας 5 και το ετήσιο IEEE Chili Cook-Off.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Established in 1927, the University of Houston empowers students in their pursuit of learning, discovery, leadership, and engagement. Located in a sprawling metropolis, our premier Tier One campus pro ... περαιτέρω

Established in 1927, the University of Houston empowers students in their pursuit of learning, discovery, leadership, and engagement. Located in a sprawling metropolis, our premier Tier One campus provides students with cutting-edge programs including undergraduate, graduate, doctoral, distance and continuing education. Ranked among the best colleges in America, UHis home to award-winning faculty, innovative research centers, has one of the most diverse student populations in the nation, and alumni who have become international leaders. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη