Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια σταδιοδρομία στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού είναι μέρος δημιουργικής, μερικής επιστήμης, μερικής επιχειρηματικής δραστηριότητας: σχεδιασμός και διακόσμηση λειτουργικών και ελκυστικών χώρων προς εξυπηρέτηση του χρήστη, έγκαιρα και με προϋπολογισμό - και γνωρίζοντας γιατί αυτές οι επιλογές σχεδιασμού έχουν σημασία.

Το Bachelor of Science της ACU στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού διερευνά το πώς οι τεχνικές και αισθητικές πτυχές του εσωτερικού σχεδιασμού επηρεάζουν μια ποικιλία πληθυσμών σε οικιστικά και μη οικιστικά περιβάλλοντα. Διαπιστώνεται από το Συμβούλιο Σχεδιασμού Εσωτερικής Διαπίστευσης (CIDA), το οποίο προετοιμάζει τον μαθητή με μοναδικές τεχνικές επίλυσης προβλημάτων για να σχεδιάσει και να σχεδιάσει δημιουργικά περιβάλλοντα που προστατεύουν την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των κατοίκων του κτιρίου.

Οι αποφοίτητές μας έχουν εξασφαλίσει την απασχόληση σε οικιστικό και εμπορικό σχεδιασμό και αρχιτεκτονικές εταιρείες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Άλλοι απόφοιτοι έχουν επιτύχει και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία μεταπτυχιακούς τίτλους στην Αρχιτεκτονική και το Interior Design.

Ωρες πιστώσεως

Πανεπιστημιακές απαιτήσεις: 56 ώρες πίστωσης

Βασικές απαιτήσεις: 66 ώρες πίστωσης (επιλογή από 2 κομμάτια)

Επιλογές: 6 ώρες πίστωσης

= Συνολικά Απαιτούμενα: 128 ώρες πίστωσης *

* Με βάση την επιλογή κομματιού

Μαθήματα

Θα λάβετε μαθήματα όπως:

 • Σχέδιο Σχέδιο
 • Ιστορία της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού
 • Εσωτερικά εξαρτήματα
 • Σχεδιασμός, Κατασκευή και Λεπτομέρειες για εσωτερικούς χώρους

Τραγούδια

 • Τέχνη και σχέδιο
 • Επιχείρηση

Τι μπορείτε να κάνετε μετά την αποφοίτησή σας;

Το πρόγραμμα ACU Interior Design επιδιώκει να δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να υπηρετούν στις διάφορες πτυχές του επαγγέλματος του σχεδιασμού. Οι μαθητές καλούνται να αναπτύξουν αισθητικές, τεχνικές και δημιουργικές δεξιότητες για να πετύχουν στην αγορά εργασίας.

 • Σύμβουλος Τέχνης
 • Εσωτερικός Αρχιτέκτονας
 • Store Planner
 • Διαχειριστής έργου σχεδίασης
 • Σχεδιαστής μόδας
 • Συντηρητικός
 • Σύμβουλος Μουσείων

Ευκαιρίες υπογραφής

Με το σχεδιασμό, πολλά από αυτά που κάνουν οι μαθητές τέχνης και σχεδίασης στην τάξη είναι πρακτικά. Οι φοιτητές μας στο εσωτερικό σχέδιο αναμένεται να ολοκληρώσουν μια πρακτική άσκηση για πίστωση πίστωσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μετά το κατώτερο έτος τους. Η πρακτική άσκηση μπορεί να είναι σε κατοικημένες ή εμπορικές περιοχές σχεδιασμού και πρέπει να πληροί αυστηρές οδηγίες. Εκτός από τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών, αυτά τα πρακτικά προγράμματα χρησιμεύουν για την ανάπτυξη του επαγγελματικού δικτύου και για τη διευκόλυνση των τοποθετήσεων σε θέσεις εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.

Το πρόγραμμα Interior Design σε συνδυασμό με το Τμήμα Τέχνης και Σχεδιασμού προσφέρει ευκαιρίες ταξιδιού για το Summer Study. Προηγούμενοι προορισμοί περιλαμβάνουν την Αγγλία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Τσεχία και την Ιταλία. Αυτά τα ταξίδια είναι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να κερδίσουν ώρες πίστωσης ενώ βιώνουν τις τέχνες στο εξωτερικό.

Άλλες πραγματικές ευκαιρίες στον κόσμο βρίσκονται στις φοιτητικές οργανώσεις, όπως:

 • Σπουδάζω στο εξωτερικό
 • Αμερικανική Εταιρεία Εσωτερικών Σχεδιαστών
 • Εκθέσεις σπουδαστών
 • Αμερικανικό Ινστιτούτο Γραφικών Τεχνών

Σχετικά με το Τμήμα Τέχνης και Σχεδιασμού

Η πολυμορφική μας σχολή στο Τμήμα Τέχνης και Σχεδιασμού αποτελείται από βραβευμένους καλλιτέχνες. είμαστε ηγέτες στους διάφορους κλάδους και τα μέσα μας, καλλιτέχνες που παράγουν και εκθέτουν ενεργά το δημιουργικό μας έργο. Ως καλλιτέχνες και εκπαιδευτικοί, πιστεύουμε ότι η τέχνη έχει μοναδική δύναμη να αλλάξει τον κόσμο μας, να την καταστήσει πιο όμορφο, γενναιόδωρο, πλούσιο και ανοιχτό.

Η Alice Pratt Brown Art Hall φιλοξενεί ευρύχωρα στούντιο, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξειδικευμένες αίθουσες διδασκαλίας και ξυλουργική. Οι προηγμένοι μαθητές έχουν ανταγωνιστική πρόσβαση σε ιδιωτικό και κοινό χώρο στούντιο. Η αίθουσα φιλοξενεί επίσης την Τριφύλλι Virginia Shore Art Gallery και μια αυλή γλυπτικής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε36 περισσότερα μαθήματα αποAbilene Christian University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη