Bachelor of Science στην Επιστήμη των Δεδομένων και Analytics

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Αν σας αρέσει να εργάζεστε και να χειρίζεστε αριθμούς, να αναλύετε τα αποτελέσματα και να βοηθάτε τους άλλους να κατανοήσουν πώς μπορούν να λειτουργήσουν τα δεδομένα, ένα πτυχίο στο Data Science και Analytics από το St. Ambrose University θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα υψηλής ζήτησης που ταιριάζει με τους στόχους σας.

Ambrose Πλεονεκτήματα

  • Πρακτικές σε κορυφαίες εθνικές εταιρείες
  • Μικρά μεγέθη τάξεων
  • Μάθετε πρακτικές δεοντολογικού χαρακτήρα

Το Πανεπιστήμιο St Ambrose είναι αναγνωρισμένο Κολέγιο Διακρίσεων για την προσήλωσή του σε επιτυχημένα αποτελέσματα, τη σπουδαία διδασκαλία, τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας και την εκπαίδευση αφοσιωμένων φοιτητών.

Αγ. Ambrose Fall Drone Tour από το Πανεπιστήμιο St Ambrose στο Vimeo.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Το SAU κατέλαβε την 5η θέση στην έρευνα του College Consensus (2018) για τα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια στην Αϊόβα και 13η στην κατηγορία Best Regional Universities-Midwest, με βάση τις μέσες δημοσιευμένες βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις σπουδαστών. Βρισκόταν 38η (γραβάτα) από την US News

Τι θα μάθω;

Θα λάβετε μαθήματα σε πιθανότητες και στατιστικά στοιχεία. στατιστική μοντελοποίηση με ανάλυση δεδομένων. επιστήμη των υπολογιστών; προχωρημένο μαθηματικό? και στο τελευταίο σας έτος, ένα έργο βασισμένο στο έργο.

Σε όλες τις προπτυχιακές σπουδές σας, θα μάθετε πώς να σκέφτεστε με δεδομένα και να εφαρμόζετε στατιστικές έννοιες και υπολογιστικά συστήματα, προκειμένου να μετατρέψετε τα δεδομένα σε λύσεις και διορατικότητα. Μελετώντας την επιστήμη των δεδομένων στο SAU σημαίνει ότι όταν καταλήγετε σε ένα συμπέρασμα, θα εξετάζετε πάντοτε τις πιθανές ηθικές και κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις.

Αυτή η κρίσιμη γνώση είναι απαραίτητη για τις βιομηχανίες και τις εταιρείες που χρησιμοποιούν μεγάλα δεδομένα για να ενημερώσουν τις αποφάσεις τους.

Αντιστοίχιση του σημαντικού σας τμήματος Data Science και Analytics με ένα δεύτερο μείζον θέμα που αναπτύσσει παρόμοιες δεξιότητες σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο το κολλέγιο. Ένα διπλό πτυχίο στη βιομηχανική μηχανική, την επιστήμη των υπολογιστών ή τα μαθηματικά μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή δεδομένου ότι υπάρχει σημαντική αλληλεπικάλυψη στα μαθήματα.

Ποιες είναι οι πιθανές σταδιοδρομίες;

Ένα δίπλωμα στη Data Science και Analytics θα σας κάνει έναν πολύ περιζήτητο υπάλληλο.

Αν και η χρηματοδότηση / ασφάλιση, οι επαγγελματικές υπηρεσίες και η τεχνολογία της πληροφορικής προσλαμβάνουν τους περισσότερους επιστήμονες δεδομένων, πολλές βιομηχανίες - από την υγειονομική περίθαλψη έως τη λιανική - θα χρειαστούν την εμπειρία σας. Στην πραγματικότητα, μέχρι το 2024 οι ΗΠΑ δεν θα έχουν αρκετούς επαγγελματίες της επιστήμης και της ανάλυσης ημερομηνιών. θα έχουμε έλλειψη περίπου 250.000.

Οι μισθοί σας ταιριάζουν: φρέσκο ​​από το κολέγιο με μόνο πτυχίο, θα μπορούσατε να κερδίσετε από $ 75.000 έως $ 80.000 που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα. Στην πραγματικότητα, ο μέσος μισθός είναι περίπου 100.000 δολάρια.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... περαιτέρω

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη