Bachelor of Science στην Επιστήμη και την Τεχνολογία (SCI) - Data Science

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η επιστήμη των δεδομένων σας δίνει τα θεμέλια για να γίνετε ειδικός υψηλού επιπέδου στη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης. Θα αποκτήσετε τις απαιτούμενες δεξιότητες για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων χρησιμοποιώντας μεθόδους σχεδιασμού αλγορίθμων, μηχανικής μάθησης, τεχνητής νοημοσύνης, στατιστικών συμπερασμάτων, έρευνας λειτουργίας και βελτιστοποίησης.

Στόχοι μελέτης

Η επιστήμη των δεδομένων σας δίνει τα θεμέλια για να γίνετε εμπειρογνώμονας υψηλού επιπέδου στη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης. Θα αποκτήσετε τις απαιτούμενες δεξιότητες για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων χρησιμοποιώντας μεθόδους σχεδιασμού αλγορίθμου, μηχανικής μάθησης, τεχνητής νοημοσύνης, στατιστικών συμπερασμάτων, έρευνας λειτουργίας και βελτιστοποίησης.

Η επιστήμη των δεδομένων είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του προγράμματος Aalto Bachelor's Science and Technology που διατίθεται στα αγγλικά. Πρόκειται για ένα πολυεπιστημονικό πεδίο που επικεντρώνεται στη μελέτη των επιστημονικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή γνώσεων από δεδομένα και την οικοδόμηση μοντέλων που αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα. Χρησιμοποιεί τεχνικές και θεωρίες που αντλούνται από τους ευρύτερους τομείς των μαθηματικών, των στατιστικών, των επιστημών της πληροφορίας και της επιστήμης των υπολογιστών.

Το Data Science Bachelor θα σας παράσχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας ψηφιοποίησης για το εμπόριο και τη βιομηχανία, την επιστήμη ή την τεχνολογία. Αφού ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε μεγάλους όγκους δεδομένων, να κάνετε συμπεράσματα ήχου από δεδομένα και να δημιουργήσετε μοντέλα που βασίζονται σε δεδομένα που θα κάνουν ακριβείς προβλέψεις ή θα λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις.

Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών, δίδεται έμφαση στη θεμελίωση των μαθηματικών, στις στατιστικές και στον υπολογισμό και στην οικοδόμηση ενός ισχυρού υπόβαθρου στην επιστήμη των δεδομένων, το οποίο όχι μόνο θα σας εκπαιδεύσει με τις υπάρχουσες τεχνικές αλλά και θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις σε αυτό γρήγορα -χώρος εκκίνησης.

ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

Η γλώσσα διδασκαλίας στο πρόγραμμα Bachelor του Aalto στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας και της Data Science major είναι η αγγλική. Το πρόγραμμα διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις είναι στα αγγλικά. Για τους φοιτητές με επαρκή επάρκεια στα Φινλανδικά, είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε το 20-25 υποψήφιο μικρό πτυχίο του πτυχίου Bachelor in Finnish.

Οι σπουδές στο επίπεδο του πλοιάρχου μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Προσόντα

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Bachelor του Aalto στην Επιστήμη και την Τεχνολογία, θα κερδίσετε πτυχίο Bachelor of Science (Technology) (180 ECTS) ή tekniikan kandidaatti στα Φινλανδικά. Ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πρόγραμμα BSc, ο φοιτητής έχει αυτόματα το δικαίωμα να συνεχίσει τις σπουδές του σε επιλεγμένα προγράμματα σπουδών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Μάστερ στον τομέα της Τεχνολογίας στο Aalto University , θα αποκτήσετε πτυχίο Master of Science (Technology) (120 ECTS) ή πτυχιούχος-insinööri στα φινλανδικά.

Δίδακτρα

Οι πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν δίδακτρα για σπουδές σπουδών. Οι σπουδαστές που δεν είναι μέλη της ΕΕ / ΕΟΧ που έχουν επιλεγεί για το μάθημα Data Science θα χρεωθούν με δίδακτρα ύψους 12000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος. Είναι επιλέξιμες για υποτροφίες που χορηγούνται από το πρόγραμμα υποτροφιών του Aalto University .

Δομή των μελετών

Το πτυχίο bachelor (180 ECTS) αποτελείται από βασικές σπουδές του προγράμματος (65 ECTS μαθηματικά, προγραμματισμός, βιομηχανική μηχανική και διαχείριση, υποχρεωτικές γλώσσες, Aalto , προσανατολισμός), το κύριο στην επιστήμη των δεδομένων (65 ECTS συμπεριλαμβανομένης της διατριβής και του σεμιναρίου BSc) , οι δευτερεύουσες (20-25 ECTS) και οι επιλεκτικές μελέτες (25-30 ECTS).

Διεθνοποίηση

Το περιβάλλον μελέτης στο Aalto University είναι έντονα διεθνές και οι μελέτες διεξάγονται σε πολυπολιτισμικές ομάδες. Ενδεικτικά, στα τμήματα Πληροφορικής και Ανάλυσης Μαθηματικών και Συστημάτων περίπου 20% των καθηγητών προέρχονται από το εξωτερικό της Φινλανδίας.

Aalto University προσφέρει επίσης διάφορες δυνατότητες για την ανάπτυξη της παγκόσμιας ικανότητάς του, π.χ., ολοκλήρωση μέρους του πτυχίου στο εξωτερικό σε ένα διεθνές πανεπιστήμιο-εταίρος (ανταλλαγή σπουδών), διεξαγωγή πρακτικής εκπαίδευσης στο εξωτερικό, παρακολούθηση θερινών μαθημάτων στο εξωτερικό ή ενεργή ως καθηγητής για φοιτητές πρώτου έτους .

Ευκαιρίες καριέρας

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση των επαγγελματιών σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν το υπόβαθρο για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους ζωή ως επιστήμονες δεδομένων, μηχανικοί ή επιχειρηματίες τεχνολογίας, μεταξύ άλλων επαγγελμάτων.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές για προχωρημένες σπουδές στον τομέα της μηχανικής, των επιστημών και των μαθηματικών, ώστε οι απόφοιτοι του προγράμματος να είναι άρτια εξοπλισμένοι για να παρακολουθήσουν σπουδές σε επίπεδο μάστερ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ακολουθήσουν επαγγέλματα, όπως επιστήμονες μηχανικών, επιχειρηματικοί αναλυτές , βιομηχανικοί ερευνητές, ηγέτες τεχνολογίας, τεχνικοί διαχειριστές διεπιστημονικών ομάδων και πολλά άλλα.

Περαιτέρω επιλογές μελέτης

Το πτυχίο αυτό σας δίνει μια σταθερή βάση για περαιτέρω σπουδές στα Aalto University προγράμματα του Aalto University , για παράδειγμα, μεγάλες εταιρείες στον τομέα των υπολογιστικών, επικοινωνιακών και πληροφοριακών επιστημών (CCIS), των μαθηματικών και επιχειρησιακών ερευνών, των τεχνολογιών της ζωής και της ηλεκτρολογίας. Ως φοιτητής του τμήματος Data Science, έχετε το δικαίωμα να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο επίπεδο του πλοιάρχου.

Επιλέγοντας ένα κύριο θέμα ή ένα πεδίο εξειδίκευσης

Το κύριο θέμα του πτυχίου είναι το Data Science. Ως φοιτητής του τμήματος Data Science, έχετε το δικαίωμα να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο επίπεδο του πλοιάρχου στο Aalto University . Το μάθημα σας δίνει μια σταθερή βάση για περαιτέρω σπουδές στα προγράμματα σπουδών του Aalto University του Aalto University , όπως για παράδειγμα η μάθηση μηχανών, η επιστήμη των δεδομένων και η τεχνητή νοημοσύνη των μεγάλων προγραμμάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος στον τομέα των υπολογιστών, των επικοινωνιών και των επιστημών πληροφοριών ή το πρόγραμμα μάστερ στα μαθηματικά και τις επιχειρήσεις Ερευνα.

Συνεργασία με άλλα μέρη

Τα συνδεδεμένα τμήματα Πληροφορικής και Ανάλυσης Μαθηματικών και Συστημάτων συνεργάζονται στενά με εθνικές και διεθνείς εταιρείες και ερευνητικά ιδρύματα στον τομέα της επιστήμης των δεδομένων. Για παράδειγμα, Aalto University είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες του Φινλανδικού Κέντρου Τεχνητής Νοημοσύνης (FCAI), το οποίο συνεπάγεται συνεργασία με εταιρείες που ενδιαφέρονται για την ΑΠ. Αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να περιλαμβάνει την έρευνα αιχμής, την εκπαίδευση του προσωπικού, τη συνεργασία των σπουδαστών και την πρόσληψη νέων ταλέντων και τη μεταφορά τεχνολογίας.

Εστίαση στην έρευνα

Aalto University είναι ένα ερευνητικό ινστιτούτο παγκόσμιας κλάσης στην επιστήμη των δεδομένων και σε συναφείς τομείς. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με κορυφαίους ερευνητές στον αντίστοιχο τομέα τους και να συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα αιχμής.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... περαιτέρω

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Διαβάστε Λιγότερα
Espoo , Χέλσινκι , Πόρι , Mikkeli + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη