Bachelor of Science στην Επιστήμη και Τεχνολογία (ELEC) - Ψηφιακά Συστήματα και Σχεδιασμός

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το Digital Systems and Design εκπαιδεύει ειδικούς σε διάφορους τομείς ψηφιακών συστημάτων. Αυτό το σημαντικό σας δίνει την ικανότητα στον σχεδιασμό μηχανικής, καθώς και τον σχεδιασμό και τη διαχείριση του έργου, χρησιμοποιώντας εργαλεία από ενσωματωμένα συστήματα, τη θεωρία ελέγχου και την επεξεργασία σήματος.

Στόχοι μελέτης

Το μεγαλύτερο μέρος καλύπτει διεπιστημονικά θέματα από την ηλεκτρολογία και τον αυτοματισμό, την επιστήμη των υπολογιστών, την επιστήμη της επικοινωνίας, την επιστήμη των πληροφοριών και την ηλεκτρονική. Μέσω αυτών των μελετών, θα αποκτήσετε εμπειρία σε μια σειρά τεχνικών που καλύπτουν τα μαθηματικά, τη μοντελοποίηση και την ανάλυση των σημάτων και των συστημάτων, και την ηλεκτρονική.

Θα έχετε εμπειρία στη μοντελοποίηση και ανάλυση των συστημάτων και θα έχετε μια καλή βάση στον ευρύτερο τομέα των δικτύων υπολογιστών. Θα αποκτήσετε επίσης επαγγελματική εμπειρία μέσω προσαρμοσμένων σχεδίων βιομηχανίας και κατάρτισης επιχειρηματικότητας.

Αυτές οι ικανότητες θα ενισχύσουν το στερεό μαθηματικό υπόβαθρο, τις ποικίλες δεξιότητες προγραμματισμού, την επίλυση προβλημάτων με στόχο το σχεδιασμό μηχανικών και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και διαχείριση του έργου.

Εσύ θα:

  • να μάθουν από εμπειρογνώμονες στον τομέα των εξελισσόμενων τεχνολογιών πληροφόρησης που καθορίζουν το μέλλον στη βιομηχανία και την κοινωνία ή
  • γνωρίζουν διάφορους τομείς της σύγχρονης βιομηχανίας ηλεκτρονικών που απαιτούνται από ειδικούς

Μέσα από τις σπουδές σας στα Ψηφιακά Συστήματα και Σχεδιασμό, θα αποκτήσετε

  • γνώση στην αποτελεσματική ανάλυση, σχεδιασμό και βελτιστοποίηση σύνθετων συστημάτων
  • πρωτοποριακές δεξιότητες σχεδιασμού προσαρμοσμένες στη μηχανική που κάνουν τη διαφορά στις τεχνικές λύσεις
  • δεξιότητες διαχείρισης που αναζητούνται σε κορυφαίες θέσεις του κλάδου
  • πρακτική εμπειρογνωμοσύνη προγραμματισμού σε μια σειρά από γλώσσες σχετικές με τη βιομηχανία
  • εμπειρία στο έργο και ομαδική εργασία μέσω ενός βιομηχανικού ή σχετικού με τη βιομηχανία έργου

ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

Η γλώσσα διδασκαλίας στο πρόγραμμα Bachelor του Aalto στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας και των ψηφιακών συστημάτων και σχεδιασμού είναι η αγγλική. Το πρόγραμμα διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις είναι στα αγγλικά. Για τους φοιτητές με επαρκή επάρκεια στα Φινλανδικά, είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε το 20-25 υποψήφιο μικρό πτυχίο του πτυχίου Bachelor in Finnish.

Προσόντα

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Bachelor του Aalto στην Επιστήμη και την Τεχνολογία, θα κερδίσετε πτυχίο Bachelor of Science (Technology) (180 ECTS) ή tekniikan kandidaatti στα Φινλανδικά. Ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πρόγραμμα BSc, ο φοιτητής έχει αυτόματα το δικαίωμα να συνεχίσει τις σπουδές σε επιλεγμένα προγράμματα σπουδών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Master στον τομέα της Τεχνολογίας στο Aalto University , θα κερδίσετε ένα πτυχίο Master of Science (Technology) (120 ECTS), ή diplomi-insinööri στα φινλανδικά.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα είναι 12.000 € για φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ ανά ακαδημαϊκό έτος. Περισσότερες πληροφορίες για τη σελίδα Υποτροφίες και δίδακτρα ( Aalto .fi).

Περιεχόμενο των μελετών

Το πρόγραμμα συνδυάζει τις θεωρητικές γνώσεις με εφαρμοσμένες εμπειρίες στους πολυεπιστημονικούς τομείς που απαιτούνται για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη μεγάλων ψηφιακών συστημάτων, όπως (αυτόνομα) αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πλοία, δορυφόροι κλπ. Ειδικότερα, οι μελέτες καλύπτουν το σχεδιασμό τέτοιων συστημάτων καθώς και βασικές ικανότητες στην δικτύωση, ηλεκτρονικά κυκλώματα, εκτίμηση και μάθηση, έλεγχος και αυτοματισμός, καθώς και οπτική επικοινωνία.

Βασιζόμενη στην εκπαίδευση αξιοπρεπών μαθηματικών και προγραμματιστικών ικανοτήτων, το πρόγραμμα εκπαιδεύει και εμβαθύνει την κατανόησή του μέσω διαφόρων ολοκληρωμένων μαθημάτων και εργαστηρίων που προωθούν την πρακτική εμπειρία και τις διαχειριστικές δεξιότητες μέσω ευέλικτων ομαδικών έργων.

Αυτές οι δεξιότητες είναι σήμερα βασικές ικανότητες που κάνουν τη διαφορά στην επαγγελματική ζωή και τη σταδιοδρομία. Τα Ψηφιακά Συστήματα και το Μεγάλο Πρόγραμμα σχεδιάζουν μεγάλες αγγλικές ικανότητες παρουσίασης και γραφής, καθώς και διαχείριση και πρώτες βιομηχανικές εμπειρίες.

Δομή των μελετών

Το πτυχίο (180 ECTS) αποτελείται από βασικές σπουδές του προγράμματος (65 ECTS μαθηματικά, προγραμματισμός, βιομηχανική μηχανική και διαχείριση, υποχρεωτικές γλώσσες, μελέτες Aalto , προσανατολισμός), το σημαντικότερο σε ψηφιακά συστήματα και σχεδιασμό (65 ECTS συμπεριλαμβανομένης της διατριβής BSc και σεμινάριο), οι ανήλικοι (20-25 ECTS) και οι επιλεκτικές μελέτες (25-30 ECTS).

Διεθνοποίηση

Το περιβάλλον μελέτης στο Aalto University είναι έντονα διεθνές και οι μελέτες διεξάγονται σε πολυπολιτισμικές ομάδες. Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών διαθέτει 47% διεθνές προσωπικό διδασκαλίας και έρευνας και το 24% όλων των καθηγητών της Σχολής προέρχονται από χώρες εκτός Φινλανδίας.

Aalto University προσφέρει επίσης ποικίλες δυνατότητες για την ανάπτυξη παγκόσμιας ικανότητας, π.χ. συμπληρώνοντας μέρος του πτυχίου στο εξωτερικό σε ένα διεθνές πανεπιστήμιο συνεργατών (ανταλλαγή σπουδών), πραγματοποιώντας πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικό, πραγματοποιώντας καλοκαιρινό πρόγραμμα στο εξωτερικό ή ενεργώντας ως δάσκαλος για φοιτητές του πρώτου έτους.

Ευκαιρίες καριέρας

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση των επαγγελματιών σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν το υπόβαθρο για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους ζωή, για παράδειγμα, ως ειδικοί ψηφιακών συστημάτων, μηχανικοί ή επιχειρηματίες τεχνολογίας.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους σπουδαστές για προηγμένες σπουδές στη μηχανική, την επιστήμη και τα μαθηματικά. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι καλά εξοπλισμένοι για να παρακολουθήσουν σπουδές σε επίπεδο μάστερ με την ευκαιρία να γίνουν επιστήμονες μηχανικών, επιχειρηματικοί αναλυτές, βιομηχανικοί ερευνητές και πολλά άλλα.

Περαιτέρω επιλογές μελέτης

Ως πτυχιούχος του τμήματος ψηφιακών συστημάτων και σχεδιασμού, δικαιούστε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο μεταπτυχιακό επίπεδο στο Aalto University . Αυτό το πτυχίο πανεπιστημίου σας δίνει μια σταθερή βάση για περαιτέρω σπουδές σε όλα τα προγράμματα του πλοιάρχου που παρέχονται από το Aalto University Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Aalto University σε επίπεδο μεταπτυχιακού διπλώματος σε άλλους τομείς.

Συνεργασία με άλλα μέρη

Μέρος των μελετών στο πρόγραμμα διεξάγεται με συνεργάτες από τη βιομηχανία. Αυτό περιλαμβάνει εκδρομές σε εταιρείες ως μέρος ορισμένων διαλέξεων, διαλέξεων επισκεπτών και του κύκλου μαθημάτων βιομηχανικής κατάρτισης στο οποίο οι φοιτητές σχεδιάζουν και ολοκληρώνουν ένα έργο Ε & Α μετά από διαδικασίες ανάπτυξης και διαχείρισης που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή στη βιομηχανία.

Εστίαση στην έρευνα

Οι ερευνητικοί τομείς που καλύπτονται από τον κύριο τομέα των Ψηφιακών Συστημάτων και Σχεδιασμού περιλαμβάνουν το μηχανολογικό σχεδιασμό, την δικτύωση και την ασφάλεια δικτύων, ηλεκτρονικά κυκλώματα, εκτίμηση, ανίχνευση και μάθηση, έλεγχο και αυτοματοποίηση, ενσωματωμένα συστήματα πραγματικού χρόνου, καθώς και φωτονική και οπτική επικοινωνία.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... περαιτέρω

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Διαβάστε Λιγότερα
Espoo , Χέλσινκι , Πόρι , Mikkeli + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη