Bachelor of Science στην Επιστήμη Άσκησης - Προ-Επαγγελματική Συγκέντρωση

Hannibal - LaGrange University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Science στην Επιστήμη Άσκησης - Προ-Επαγγελματική Συγκέντρωση

Hannibal - LaGrange University

Το τμήμα άσκησης και αθλητικής επιστήμης του πανεπιστημίου Hannibal-LaGrange έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομιών στη βιομηχανία γυμναστικής, όπως η δύναμη και ο κλιματισμός, η προσωπική εκπαίδευση, η διαχείριση ψυχαγωγικών υπηρεσιών και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα θα προετοιμάσει επίσης τους φοιτητές για μεταπτυχιακά προγράμματα φυσικοθεραπείας και αθλητικής κατάρτισης.

Ο κύριος στόχος μας είναι η προετοιμασία του μαθητή για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στη φυσική αγωγή. Ο στόχος του προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτικών για τη φυσική αγωγή είναι να δημιουργηθούν υποψήφιοι καθηγητές φυσικής αγωγής με τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για την επιτυχημένη πιστοποίηση της K-12 Physical Education.

Το τμήμα προσφέρει επίσης ανηλίκους στην επιστήμη άσκησης, τη διαχείριση του αθλητισμού και της αναψυχής και την καθοδήγηση.


Δήλωση αποστολής και σκοπός

Η αποστολή του Πανεπιστημίου Hannibal-LaGrange είναι να παρέχει άριστη εκπαίδευση τόσο σε φιλελεύθερες τέχνες όσο και σε επαγγελματικούς κλάδους σε ένα χριστιανικό περιβάλλον που ενσωματώνει τη χριστιανική πίστη και μάθηση στην προετοιμασία των αποφοίτων για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος άσκησης επιστήμης εκπαιδεύονται για την αξιολόγηση, το σχεδιασμό και την εφαρμογή ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων άσκησης και γυμναστικής για άτομα που είναι προφανώς υγιή και άτομα με ελεγχόμενη νόσο. Έχουν την ικανότητα να αξιολογούν συμπεριφορές υγείας και παράγοντες κινδύνου, να διεξάγουν εκτιμήσεις φυσικής κατάστασης, να γράφουν κατάλληλες συνταγές άσκησης και να παρακινούν τα άτομα να τροποποιούν τις αρνητικές συνήθειες υγείας και να διατηρούν θετικές συμπεριφορές για την προώθηση της υγείας. Το Exercise Science major έχει αποδείξει την ικανότητά του ως επικεφαλής προγραμμάτων υγείας και φυσικής κατάστασης στο πανεπιστήμιο, σε εταιρικά, εμπορικά ή κοινοτικά περιβάλλοντα όπου οι πελάτες του συμμετέχουν σε δραστηριότητες προώθησης της υγείας και άσκησης. Η αποστολή του προγράμματος Exercise Science είναι να παρέχει μια άριστη εκπαίδευση στον τομέα αυτό σε ένα ξεχωριστά χριστιανικό περιβάλλον που ενσωματώνει τη χριστιανική πίστη και μάθηση στην προετοιμασία των αποφοίτων για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα.


Στόχοι για την Επιστήμη της Άσκησης

  1. Επιδείξτε μια κατανόηση της λειτουργικής ανατομίας και εφαρμόστε αυτή τη γνώση στην ανάλυση της ανθρώπινης κίνησης.
  2. Δείξτε την ικανότητα να αξιολογήσετε την κατάσταση υγείας, να διεξάγετε δοκιμές φυσικής κατάστασης και να συνταγογραφήσετε και να διαχειριστείτε προγράμματα άσκησης.
  3. Επιδείξτε την κατανόηση των αρχών της διατροφής και του ρόλου της διατροφής και της άσκησης στην ικανότητα και την απόδοση.
  4. Επιδείξτε μια κατανόηση του προγραμματισμού ικανότητας που βασίζεται στην ικανότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ενός προγράμματος.
  5. Δείξτε την κατανόηση των φυσιολογικών αντιδράσεων για άσκηση σε άμεση εφαρμογή στην σωματική ικανότητα και την κατάρτιση.


Βρισκόμαστε έξω

Εξατομικευμένη Προσοχή

Τα μεγέθη μικρών τάξεων επιτρέπουν στην σχολή PE να αναπτύσσει αποτελεσματικές σχέσεις με τους σπουδαστές στα μεγαλύτερα.

Έμπειρη Σχολή

Το τμήμα έχει 7 μέλη ΔΕΠ που έχουν μια τεράστια εμπειρία, όχι μόνο στην τάξη αλλά και στο επάγγελμα του προπονητή.

Επιτυχημένοι απόφοιτοι

Οι απόφοιτοι μας συνεχίζουν να επιτύχουν στο χώρο εργασίας, με πολλούς να προχωρούν σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Ηγετική υπηρεσία

Η σχολή Φυσικής Αγωγής και πολλοί από τους σπουδαστές συμμετέχουν σταθερά σε προσπάθειες κοινωφελούς υπηρεσίας.

Επαγγελματική Πιστοποίηση

Η πιστοποίηση των καθηγητών φυσικής αγωγής έχει χορηγηθεί με υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Τα αποτελέσματα των δοκιμών Praxis II για πρώτη φορά είναι πολύ πάνω από τον εθνικό και τον κρατικό μέσο όρο.

Υψηλά ποσοστά τοποθέτησης εργασίας

Οι απόφοιτοι της Διοίκησης Φυσικής Αγωγής και Ψυχαγωγίας έχουν βιώσει συνεπή επιτυχία στην απόκτηση επαγγελματικών θέσεων. Πολλοί έχουν διακρίσει στον τομέα της προγύμνασης.

Προετοιμάζεται για μεταπτυχιακές εργασίες

Η εκπαιδευτική πρόοδος των αποφοίτων μας συνεχίζει να αναφέρεται τακτικά.


Διδακτέα ύλη

107500_ExerciseScience_BS_Pre-Professional-1-1.jpg

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 10, 2019
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 1, 2019
Duration
Διάρκεια
8 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
22,250 USD
Δίδακτρα: $ 11,125 ανά εξάμηνο. Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.
Information
Deadline
Απρ. 1, 2019
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Hannibal, Missouri
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 1, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Απρ. 1, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 1, 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Hannibal, Missouri
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Απρ. 1, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Why HLGU?