Read the Official Description

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο για να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο; Τότε είναι ο σωστός βαθμός για εσάς. Το πρόγραμμα συνδυάζει τη δημιουργικότητα του σχεδιασμού με τη γνώση της βιωσιμότητας για ένα επάγγελμα στην πρωτοπορία του σχεδιασμού.

Η σημαντικότερη πρόκληση σήμερα και στο μέλλον αφορά τη βιωσιμότητα - τη δημιουργία ενός κόσμου που να είναι καλός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια των τριών ετών σας σε αυτό το πτυχίο σχεδιασμού, θα συνεργαστείτε στενά με την ομάδα διδασκαλίας μας για να αναπτύξετε τη δική σας σχεδιαστική ειδικότητα. Εξαρτάται από εσάς εάν κάνετε διαφορά μέσω του σχεδιασμού φυσικών αντικειμένων, διαδικασιών, εμπειριών ή συστημάτων. Το πρόγραμμα παρέχεται μέσω σειράς έργων και θα εργαστείτε ανεξάρτητα, καθώς και σε ομαδική εργασία και σε συνεργασίες με την τοπική και περιφερειακή κοινότητα και τις επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα Design Change διατίθεται στην αγγλική γλώσσα και καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι εσείς ως φοιτητής είστε μέρος μιας ομάδας που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία και είναι καλά προετοιμασμένοι για μια διεθνή καριέρα σχεδιασμού.

Η Design Change βρίσκεται στο Växjö της Småland, μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από την επιχειρηματικότητα, την παραγωγή και τη βιοτεχνία. Τα συνεργατικά προγράμματα και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις θα σας δώσουν μοναδικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε δίκτυα και να μάθετε. Το περιβάλλον μελέτης στο Växjö είναι ευπαρουσίαστο, ασφαλές και δημιουργικό και θα εργαστείτε σε στενή επαφή με τους σχεδιαστές / ερευνητές και τους ερευνητές μας. Τα πολλά διαφορετικά μαθήματα που προσφέρονται στο Linnaeus University σας δίνουν τη δυνατότητα να εργαστείτε σε διάφορα θέματα.

Τα προγράμματα του πτυχιούχου στο σχεδιασμό του Linnaeus University έλαβαν τον βαθμό «υψηλής ποιότητας» στην πιο πρόσφατη εθνική αξιολόγηση προγραμμάτων σπουδών στο χώρο των τεχνών.


Προυποθέσεις εισόδου

Γενικές απαιτήσεις εισόδου Αγγλικά B. Εγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.


Επιλογές

Εναλλακτικά επιλογή


Περίληψη

Κάντε κλικ εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα του προγράμματος


Καριέρα

Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ικανότητες στην αειφορία στην κοινωνία. Η ικανότητα συνεργασίας με άλλους κλάδους γίνεται όλο και πιο σημαντική. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών σας προετοιμάζει για μια καριέρα σε παραδοσιακές εταιρίες σχεδιασμού, καθώς και σε εταιρείες σχεδιασμού υπηρεσιών, ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις) οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρωτοβουλίες που διοικούνται από τοπικές κοινότητες ή δήμους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.


Βαθμός

Bachelor of Fine Arts (Κύριος τομέας σπουδών: Σχεδιασμός)


Εφαρμογή και χαρτοφυλάκιο

Η διαδικασία εφαρμογής αποτελείται από δύο βήματα. Πρώτον, πρέπει να υποβάλετε αίτηση στο πρόγραμμα ηλεκτρονικά στο www.universityadmissions.se (στα αγγλικά) ή στο www.antagning.se (στα σουηδικά). Στη συνέχεια θα πρέπει να υποβάλετε το χαρτοφυλάκιό σας στο Linnaeus University από την ιστοσελίδα μας href = "drexel.lnu.se/portfolio .

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το παρακάτω χαρτοφυλάκιο.


Οδηγίες χαρτοφυλακίου, Αλλαγή σχεδιασμού Εμφάνιση περισσότερων / λιγότερων

Για να θεωρηθεί ότι το υποβαλλόμενο χαρτοφυλάκιό σας είναι πλήρες, πρέπει να αποτελείται από δύο συνιστώσες:

 1. Αναθέσεις (Α, Β και Γ)
 2. Δήλωση του σκοπού


1. Αναθέσεις

Ανάθεση A "Σχεδιασμός για άλλο είδος" (2 σελίδες)

Σχεδιάστε ένα αντικείμενο, περιβάλλον, εκστρατεία ή σύστημα για ένα άλλο είδος. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος, όπως ένα θηλαστικό, ένα ψάρι, ένα έντομο ή ένα φυτό (π.χ. ένα ρόπαλο, ένα χταπόδι, μια μέλισσα, μια ιδιαίτερη ποικιλία μανιταριών κλπ.). Χρησιμοποιήστε αυτήν την άσκηση ως ευκαιρία να είστε δημιουργικοί! Ταυτόχρονα, ενθαρρύνεστε επίσης να σκεφτείτε πώς ο σχεδιασμός ασχολείται με θέματα αλληλεπίδρασης, βιωσιμότητας ή τη δυνατότητα αλλαγής κάποιου είδους (μεγάλης ή μικρής κλίμακας) στον κόσμο. Οραματίστε την ιδέα σας (για παράδειγμα με σχέδια, φωτογραφία ή μοντέλο) και γράψτε μια σύντομη εξήγηση (150-300 λέξεις) σχετικά με τις σκέψεις και τις επιλογές σας. Μπορείτε να βρείτε παραδείγματα σχεδιαστών και καλλιτεχνών που εργάζονται με τέτοιες προσεγγίσεις σε ιστότοπους όπως οι εξής: href = "http://a-foray.tumblr.com/ .


Αντιστοίχιση Β "Σχεδίαση κινήσεων και σχέσεων στο δημόσιο χώρο" (2 σελίδες)

Επισκεφθείτε έναν δημόσιο χώρο και σχεδιάστε τις μορφές κίνησης και σχέσεων που συναντάτε και αντιλαμβάνεστε σε αυτό το χώρο. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε μεθόδους σκίτσων στη διάθεσή σας (με σκίτσο με μολύβι, χρώμα, κάρβουνο, ψηφιακά εργαλεία ή οποιοδήποτε μέσο προτιμάτε να σχεδιάσετε τις ιδέες σας με). Δεν ψάχνουμε κυρίως για τεχνικές δεξιότητες, αλλά για την ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε μεθόδους σκιαγράφησης για να εξερευνήσετε και να ασχοληθείτε με τον κόσμο γύρω σας με δημιουργικούς και ενδιαφέροντες τρόπους.


Ανάθεση C Παρουσιάστε το δικό σας έργο (6 σελίδες)

Χρησιμοποιήστε τις υπόλοιπες σελίδες για να παρουσιάσετε το δικό σας δημιουργικό έργο. Δείξτε μας οποιαδήποτε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης / σχεδίου που είστε περήφανοι και που αντιπροσωπεύει το πώς επιθυμείτε να εργαστείτε. Σας ενθαρρύνουμε να επιλέξετε εργασία που να δείχνει ένα ευρύ φάσμα των συμφερόντων σας.


Υποβάλετε τις αναθέσεις στον ιστότοπό μας, href = "drexel.lnu.se/portfolio σε μορφότυπα PDF, PNG ή JPG.Μπορείτε να μεταφορτώσετε συνολικά 50 MB συνολικά Στη φόρμα φόρτωσης, εισάγετε μια σύντομη περιγραφή του έργου που μεταφορτώνετε.


2. Δήλωση σκοπού

Παρακαλούμε να γράψετε μια δήλωση του σκοπού ότι σε μία σελίδα Α4 περιγράφεται το ενδιαφέρον σας για το σχεδιασμό εστιάζοντας:

 • Από τι περίεργες;
 • Τι θέλετε να αλλάξετε μέσω του σχεδιασμού;
 • Πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εκπαίδευσή σας για να επιτύχετε τους στόχους σας;
 • Τι είναι η αειφορία σας;

Η δήλωση του σκοπού θα αξιολογηθεί με βάση:

 • Η ικανότητά σας να οραματίζετε και να σχεδιάζετε το μέλλον σας ως σχεδιαστή
 • Η προηγούμενη και προβλεπόμενη δέσμευσή σας για βιωσιμότητα και αλλαγή
 • Η ικανότητά σας να εκφράζετε τον εαυτό σας στα αγγλικά

Υποβάλετε την επιστολή προθέσεων στην ιστοσελίδα μας, href = "drexel.lnu.se/portfolio σε μορφή PDF, PNG ή JPG.

Αφού υποβάλετε την αίτησή σας και το χαρτοφυλάκιό σας, θα επικοινωνήσετε μαζί σας αν έχετε επιλεγεί για συνέντευξη. Στη συνέντευξη σας ζητούμε να φέρετε ένα έντυπο αντίγραφο του χαρτοφυλακίου σας. Αν είστε διεθνής φοιτητής ή φοιτητής της ΕΕ που δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει προσωπικά σε συνέντευξη, μπορούμε να προσφέρουμε τηλεφωνική / ηλεκτρονική συνέντευξη.


Διαδικασία υποβολής Προβολή περισσότερων / λιγότερων

Η διαδικασία εφαρμογής αποτελείται από δύο βήματα:


Βήμα 1

Εφαρμόστε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικά στο www.universityadmissions.se (στα αγγλικά) ή στο www.antagning.se (στα σουηδικά). Πρέπει να υποβάλετε εδώ έγγραφα τεκμηρίωσης που πιστοποιούν την επιλεξιμότητά σας για σπουδές επιπέδου Bachelor.

Ισχύουν οι ακόλουθοι κωδικοί προγραμμάτων και προθεσμίες:

Υποβάλετε την αίτησή σας στον κωδικό προγραμματισμού LNU-F1500 έως τις 15 Ιανουαρίου 2018.


Βήμα 2

Υποβάλετε το χαρτοφυλάκιό σας στο Linnaeus University (LNU).

Οι προθεσμίες για την παραλαβή των χαρτοφυλακίων από την LNU είναι: 31 Ιανουαρίου 2018.


Αποδοχή στο πρόγραμμα:

Εάν πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας, η αίτησή σας θα γίνει δεκτή και θα αξιολογηθεί βάσει του χαρτοφυλακίου σας. Η αξιολόγηση των χαρτοφυλακίων γίνεται από επιτροπή επιλογής αποτελούμενη από μέλη ΔΕΠ, εξωτερικούς εμπειρογνώμονες και τρέχοντες φοιτητές του BFA. Το χαρτοφυλάκιο θεωρείται συνολικά και το χαρτοφυλάκιο αξιολογείται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Καλλιτεχνική ποιότητα
 • Οπτικοποίηση δεξιοτήτων
 • Δημιουργική προσέγγιση

Το πανεπιστήμιο δεν θα αποκαλύψει τους λόγους πίσω από την απόφαση αποδοχής ή απόρριψης οποιασδήποτε ατομικής αίτησης. Οι εγκεκριμένοι φοιτητές θα ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας www.universityadmissions.se ή www.antagning.se.


Λίστα ελέγχου για την εφαρμογή

 • Έχω υποβάλει την αίτησή μου μέσω href = "antagning.se ή href =" universityadmissions.se
 • Έχω προετοιμάσει το χαρτοφυλάκιό μου σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται.
 • Έχω συμπεριλάβει μια επιστολή προθέσεων με το χαρτοφυλάκιό μου.
 • Έχω μεταφορτώσει το χαρτοφυλάκιο μου στο href = "drexel.lnu.se/portfolio και έχω σιγουρευτεί ότι όλα τα αρχεία μου περιλαμβάνονται και ότι έχω υποβάλει γραπτές περιγραφές των μεταφορτωμένων αρχείων μου.


Εχετε ερωτήσεις?

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αίτηση ή το θέμα που σχετίζεται με την άδεια μη διστάσετε να ρωτήσετε με e-mail στο Γραφείο Εισδοχής: admission@lnu.se

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το χαρτοφυλάκιο ή άλλες ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, μη διστάσετε να απευθύνετε e-mail στον συντονιστή προγράμματος: eric.snodgrass@lnu.se

Program taught in:
Αγγλικά

See 5 more programs offered by Linnaeus University »

Last updated July 5, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Σεπτ. 2, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
780,000 SEK
Δίδακτρα φοιτητών εκτός ΕΕ / ΕΣΑ / Ελβετίας: 780,000.00 SEK
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Some courses and programmes will accept late applications.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 6, 2021
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Some courses and programmes will accept late applications.
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 5, 2022
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Some courses and programmes will accept late applications.

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Some courses and programmes will accept late applications.
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 6, 2021

Σεπτ. 2, 2019

Location
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Some courses and programmes will accept late applications.
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 5, 2022
Άλλο