Bachelor of Fine Arts στην Αλλαγή της Οπτικής Επικοινωνίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε την οπτική επικοινωνία για να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο; Τότε αυτός είναι ο σωστός βαθμός για εσάς. Το πρόγραμμα συνδυάζει τη δημιουργικότητα και το γραφικό σχεδιασμό με τη γνώση της βιωσιμότητας για να σας προετοιμάσει για ένα επάγγελμα ως οπτικός επικοινωνιαστής / γραφίστας με εξειδίκευση στα γραφικά πληροφοριών.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών σας δίνει μια εισαγωγή στις σημερινές μεγάλες παγκόσμιες ανησυχίες, καθώς και οπτικά εργαλεία για να βοηθήσει να φέρει την τάξη σε μια ενίοτε συντριπτική ροή των πληροφοριών και να επηρεάσει πραγματικά τους ανθρώπους.

Το πρόγραμμα παρέχεται μέσω μιας σειράς έργων και θα εργαστείτε ανεξάρτητα, καθώς και να συμμετάσχετε σε ομαδική εργασία και σε συνεργασίες με την τοπική και περιφερειακή κοινότητα και τις επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα Visual Communication Change παραδίδεται στα Αγγλικά και καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι εσείς ως φοιτητής είστε μέρος μιας ομάδας που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία και είναι καλά προετοιμασμένοι για μια διεθνή καριέρα σχεδιασμού.

Η οπτική επικοινωνία Αλλαγή βρίσκεται στο Kalmar, Småland - μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από την επιχειρηματικότητα, την παραγωγή και τη βιοτεχνία. Τα συνεργατικά έργα και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σας δίνουν πολλές ευκαιρίες να αναπτύξετε κατανόηση και να δημιουργήσετε δίκτυα.

Το περιβάλλον μελέτης στο Kalmar είναι ευπρόσδεκτο, ασφαλές και δημιουργικό και θα εργαστείτε σε στενή επαφή με τους ασκούμενους σχεδιαστές / λέκτορες και φιλοξενούμενους καθηγητές. Τα πολλά διαφορετικά μαθήματα που προσφέρονται στο Linnaeus University σας δίνουν τη δυνατότητα να εργαστείτε σε διάφορες ειδικότητες.

Τα προγράμματα του πτυχιούχου στο σχεδιασμό του Linnaeus University έλαβαν τον βαθμό «υψηλής ποιότητας» στην πιο πρόσφατη εθνική αξιολόγηση των προγραμμάτων σπουδών στο χώρο των τεχνών.

Προυποθέσεις εισόδου

Γενικές απαιτήσεις εισόδου Αγγλικά B. Εγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

Επιλογές

Εναλλακτικά επιλογή

Περίληψη

Κάντε κλικ εδώ για το πρόγραμμα σπουδών.

Καριέρα

Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ικανότητες στην αειφορία στην κοινωνία. Το πρόγραμμα σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο γραφιστικό σχεδιασμό, την απεικόνιση, τα γραφικά πληροφοριών, τις κινούμενες εικόνες και την οπτική ταυτότητα. Μπορείτε να εργαστείτε για παραδοσιακές εταιρείες σχεδιασμού, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρωτοβουλίες που διοικούνται από τοπικές κοινότητες ή δήμους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Βαθμός

Bachelor of Fine Arts με εξειδίκευση στην οπτική επικοινωνία (Κύριος τομέας σπουδών: Σχεδιασμός)


Εξακολουθούμε να δεχόμαστε καθυστερημένες εφαρμογές.


Εφαρμογή και χαρτοφυλάκιο

Η διαδικασία εφαρμογής αποτελείται από δύο βήματα. Πρώτον, πρέπει να υποβάλετε αίτηση στο πρόγραμμα ηλεκτρονικά στο www.universityadmissions.se (στα αγγλικά) ή στο www.antagning.se (στα σουηδικά). Στη συνέχεια, πρέπει να υποβάλετε το χαρτοφυλάκιό σας στο Linnaeus University από την ιστοσελίδα μας href = "drexel.lnu.se/portfolio .

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το παρακάτω χαρτοφυλάκιο.

Οδηγίες χαρτοφυλακίου, Αλλαγή οπτικής επικοινωνίας

Για να θεωρηθεί ότι το υποβαλλόμενο χαρτοφυλάκιό σας είναι πλήρες, πρέπει να αποτελείται από δύο συνιστώσες:

 1. Αναθέσεις (Α, Β και Γ)
 2. Μια δήλωση του σκοπού

1. Αποστολές (Α, Β και Γ)

Αντιστοίχηση A "Power in Public Space" (2 σελίδες)

Επισκεφθείτε έναν δημόσιο χώρο και σκιαγραφήστε τις σχέσεις εξουσίας που συναντάτε σε αυτό το χώρο (για παράδειγμα, σχέσεις μεταξύ διαφορετικών ατόμων ή ομάδων, ή σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και ζώων). Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε μεθόδους σκιαγράφησης στη διάθεσή σας (συμπεριλαμβανομένης της σκιαγράφησης σε άλλα μέσα όπως η φωτογραφία ή το βίντεο). Δεν ψάχνουμε κυρίως για τεχνικές δεξιότητες αλλά για την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε διάφορες μεθόδους σχεδίασης για να εξερευνήσετε και να ασχοληθείτε κριτικά με ένα σύνθετο θέμα.

Αντιστοίχιση B "Εκστρατεία κριτικής κατά κανόνα" (2 σελίδες)

Χρησιμοποιήστε την οπτική επικοινωνία ως εργαλείο για να σχεδιάσετε μια εκστρατεία που προκαλεί κοινωνικοπολιτιστικά πρότυπα όπως το φύλο ή τα στερεότυπα των τάξεων. Παρουσιάστε την ιδέα σας με απεικονίσεις σε ένα ή περισσότερα μέσα της επιλογής σας (όπως σχέδια, αφίσες, infographics, φωτογραφίες, βίντεο ή κινούμενα σχέδια) και γράψτε μια σύντομη εξήγηση για τις σκέψεις σας και τις επιλογές σχεδιασμού. Λάβετε υπόψη ότι μια καμπάνια απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό και ότι η φιλοδοξία είναι να χρησιμοποιήσετε την οπτική επικοινωνία για να δημιουργήσετε κοινωνική αλλαγή για βιώσιμο μέλλον. Σας παρακαλούμε να το σκεφτείτε στη γραπτή σας εξήγηση.

Αντιστοίχιση C "Παρουσιάστε τη δουλειά σας" (6 σελίδες)

Χρησιμοποιήστε τις υπόλοιπες σελίδες για να εμφανίσετε το δικό σας δημιουργικό έργο. Δείξτε μας παραδείγματα της τέχνης ή της πρακτικής σχεδίασης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει εργασία που μιλάει στο όραμα του προγράμματος. δηλαδή, η οπτική επικοινωνία ως παράγοντας για βιώσιμη αλλαγή.

2. Δήλωση σκοπού

Παρακαλούμε να γράψετε μια δήλωση του σκοπού ότι σε μία σελίδα Α4 περιγράφεται το ενδιαφέρον σας για το σχεδιασμό εστιάζοντας:

 • Από τι περίεργες;
 • Τι θέλετε να αλλάξετε μέσω του σχεδιασμού;
 • Πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εκπαίδευσή σας για να επιτύχετε τους στόχους σας;
 • Ποια βιωσιμότητα είναι για εσάς;

Η δήλωση του σκοπού θα αξιολογηθεί με βάση:

 • Η ικανότητά σας να οραματίζετε και να σχεδιάζετε το μέλλον σας ως σχεδιαστή
 • Η προηγούμενη και προβλεπόμενη δέσμευσή σας για βιωσιμότητα και αλλαγή
 • Η ικανότητά σας να εκφράζετε τον εαυτό σας στα αγγλικά

Υποβάλετε τη δήλωση του προορισμού στην ιστοσελίδα μας, href = "drexel.lnu.se/portfolio σε μορφή PDF, PNG ή JPG.

Υποβάλετε τις αναθέσεις και τη δήλωση του προορισμού στην ιστοσελίδα μας, href = "drexel.lnu.se/portfolio στο PDF. Όλες οι εικόνες και τα έγγραφα πρέπει να συνταχθούν και να υποβληθούν σε ένα PDF. Εάν δεν μπορείτε να μεταφορτώσετε το βίντεό σας ή άλλα μέσα, μεταφορτώστε το σε έναν εξωτερικό ιστότοπο συνεχούς ροής και μοιραστείτε το σύνδεσμο στο PDF.

Αφού υποβάλετε την αίτησή σας και το χαρτοφυλάκιό σας, θα επικοινωνήσετε μαζί σας αν έχετε επιλεγεί για συνέντευξη. Στη συνέντευξη σας ζητούμε να φέρετε ένα έντυπο αντίγραφο του χαρτοφυλακίου σας. Αν είστε διεθνής φοιτητής ή φοιτητής της ΕΕ που δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει προσωπικά σε συνέντευξη, μπορούμε να προσφέρουμε τηλεφωνική / ηλεκτρονική συνέντευξη.

Διαδικασία εφαρμογής

Η διαδικασία εφαρμογής αποτελείται από δύο βήματα:

Βήμα 1

Εφαρμόστε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικά στο www.universityadmissions.se (στα αγγλικά) ή στο www.antagning.se (στα σουηδικά). Πρέπει να υποβάλετε εδώ έγγραφα τεκμηρίωσης που πιστοποιούν την επιλεξιμότητά σας για σπουδές επιπέδου Bachelor.

Ισχύουν οι ακόλουθοι κωδικοί προγραμμάτων και οι προθεσμίες:

Υποβάλετε μια αίτηση στον κωδικό προγράμματος LNU-F1501 έως τις 15 Ιανουαρίου 2018.

Βήμα 2

Υποβάλετε το χαρτοφυλάκιό σας στο Linnaeus University (LNU).

Οι προθεσμίες λήψης των χαρτοφυλακίων από την LNU είναι 31 Ιανουαρίου 2018.

Αποδοχή στο πρόγραμμα

Εάν πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας, η αίτησή σας θα γίνει δεκτή και θα αξιολογηθεί βάσει του χαρτοφυλακίου σας. Η αξιολόγηση των χαρτοφυλακίων γίνεται από επιτροπή επιλογής αποτελούμενη από μέλη ΔΕΠ, εξωτερικούς εμπειρογνώμονες και τρέχοντες φοιτητές του BFA. Το χαρτοφυλάκιο θεωρείται συνολικά και το χαρτοφυλάκιο αξιολογείται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Καλλιτεχνική ποιότητα
 • Οπτικοποίηση δεξιοτήτων
 • Δημιουργική προσέγγιση

Το πανεπιστήμιο δεν θα αποκαλύψει τους λόγους πίσω από την απόφαση αποδοχής ή απόρριψης οποιασδήποτε ατομικής αίτησης. Οι εγκεκριμένοι φοιτητές θα ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας www.universityadmissions.se ή www.antagning.se .

Λίστα ελέγχου για την εφαρμογή

 • Έχω υποβάλει την αίτησή μου μέσω antagning.se ή universityadmissions.se
 • Έχω προετοιμάσει το χαρτοφυλάκιό μου σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται.
 • Έχω συμπεριλάβει μια επιστολή προθέσεων με το χαρτοφυλάκιό μου.
 • Έχω μεταφορτώσει το χαρτοφυλάκιο μου στο href = "drexel.lnu.se/portfolio και έχω σιγουρευτεί ότι περιλαμβάνονται όλα τα αρχεία μου και ότι έχω υποβάλει γραπτή περιγραφή των μεταφορτωμένων αρχείων μου.

Εχετε ερωτήσεις?

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την αίτηση ή το θέμα που σχετίζεται με την άδεια μη διστάσετε να ρωτήσετε με e-mail στο Γραφείο Εισδοχής: admission@lnu.se

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το χαρτοφυλάκιο ή άλλες ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή προγράμματος μέσω e-mail: cassandra.troyan@lnu.se

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Διαβάστε Λιγότερα
Växjö , Kalmar + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη