Read the Official Description

Εξερευνήστε το πάθος σας για τη διαχείριση του περιβάλλοντος, τη βιωσιμότητα και τη διατήρηση ειδών στο πτυχίο Bachelor of Environmental Science.

Ως φοιτητής θα διδάξετε πρακτικές επιστημονικές δεξιότητες από μια ομάδα που θα ηγηθεί του κόσμου στην έρευνα περιβαλλοντικών επιστημών. Η εκμάθησή σας θα πραγματοποιηθεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και στο ζωντανό εργαστήριο του φυσικού μας περιβάλλοντος - τα τροπικά δάση της παγκόσμιας κληρονομιάς, τους υφάλους και τα ποτάμια που περιβάλλουν τις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Εκτός από την προετοιμασία σας με θεμελιώδη επιστημονική γνώση, οι πτυχιούχοι των περιβαλλοντικών επιστημών φοιτητές θα είναι σε θέση να ειδικεύονται σε τομείς όπως η διαχείριση των ακτών, η διαχείριση των περιβαλλοντικών πόρων, η διαχείριση αποβλήτων και πολλά άλλα.

Αυτό το μάθημα στοχεύει στο να εξασφαλίσει ότι οι απόφοιτοι δεν είναι μόνο γνώστες και καινοτόμες, αλλά βιομηχανία έτοιμη! Οι απόφοιτοι θα έχουν τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση του περιβάλλοντος για το μέλλον σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών πάρκων, περιβαλλοντικών συμβουλευτικών εταιρειών, οργανισμών προστασίας του περιβάλλοντος.

Ευκαιρίες καριέρας

Σε δημόσιους και ιδιωτικούς τομείς, διαχείριση του εθνικού πάρκου και της προστατευόμενης περιοχής, προστασία του περιβάλλοντος, διαχείριση αποβλήτων, αξιολόγηση και παρακολούθηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, περιβαλλοντική εκπαίδευση και διερμηνεία, βιώσιμη δασοκομία, διαχείριση της αλιείας, υδατοκαλλιέργεια, οικοτουρισμός, προγράμματα γης / ποταμών / ακτών. και στην έρευνα περιβαλλοντικών επιστημών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

Οι απόφοιτοι είναι επιλέξιμοι για ένταξη στο Ινστιτούτο Περιβάλλοντος της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Επαγγελματική τοποθέτηση

Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν επαγγελματική τοποθέτηση οκτώ εβδομάδων για να αποκτήσουν εμπειρία στον κλάδο. Οι φοιτητές μπορούν να συνεργαστούν με οργανισμούς σε όλο το φάσμα των περιβαλλοντικών επιστημών, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών, κρατικών ή ομοσπονδιακών κυβερνητικών υπηρεσιών. ιδιωτικές συμβουλές · ή επιχειρηματικές επιχειρήσεις στην Αυστραλία ή στο εξωτερικό.

Σημαντικές περιοχές σπουδών

Η διαχείριση των παράκτιων περιοχών παρέχει πληροφορίες για τις διαδικασίες που επηρεάζουν τη χρήση της παράκτιας ζώνης. Οι μαθητές διερευνούν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, του σχεδιασμού χρήσης γης, της διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, των οικονομικών και των ανθρώπων στο παράκτιο περιβάλλον.

Η διαχείριση περιβαλλοντικών πόρων εστιάζεται στη διεξαγωγή ερευνών για την άγρια ​​πανίδα, στη διατήρηση της πανίδας και χλωρίδας και στην αποκατάσταση υποβαθμισμένων γαιών για τις μελλοντικές γενιές.

Η διαχείριση της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας ενσωματώνει την περιβαλλοντική διαχείριση της βιολογίας της αλιείας, της διαχείρισης των αποθεμάτων, της προστασίας των ενδιαιτημάτων και της υδατοκαλλιέργειας. Οι σπουδαστές επικεντρώνονται στην ανάπτυξη στρατηγικών για τη διατήρηση μιας βιώσιμης επιχείρησης αλιείας / υδατοκαλλιέργειας.

Μερικά μαθήματα τρίτου έτους για αυτό το μεγάλο θα διδάσκονται ως εντατικά μαθήματα κατοικιών στο Εθνικό Κέντρο Επιστήμης Θαλάσσιων Επιστημών στο Coffs Harbour.

Η διαχείριση των αποβλήτων και η αποκατάσταση των πόρων αναπτύσσει διεπιστημονικές δεξιότητες που θα στηρίξουν την καινοτομία τους στην παροχή λύσεων για την αντιμετώπιση των αποβλήτων και της ελαχιστοποίησης των αποβλήτων, τώρα και στο μέλλον.

Εναλλακτικά, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να μελετήσουν ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ή να κάνουν μια πρακτική άσκηση.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Οι αξιολογήσεις ποικίλλουν για κάθε μονάδα και μπορεί να περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό τύπων αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των εργαστηριακών αναλύσεων και αναλύσεων που βασίζονται σε μελέτες, παρουσιάσεις σεμιναρίων, εκθέσεις πεδίου και έρευνας και επίσημες πρακτικές και γραπτές εξετάσεις.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι φοιτητές στις πανεπιστημιουπόλεις γνωρίζουν ποικίλες προσεγγίσεις διδασκαλίας, όπως διαλέξεις, μαθήματα, εργαστήρια, εργαστηριακά μαθήματα, επιτόπια ταξίδια, ηλεκτρονικές δραστηριότητες και εικονικές τάξεις που συνδέονται με βίντεο ή podcast. Η μέθοδος διδασκαλίας μπορεί να ποικίλει από μονάδα σε μονάδα.

Η επιλογή μας για online σπουδές είναι εξαιρετικά διαδραστική και προσπαθεί να προωθήσει τη συνεργασία και την αίσθηση της κοινότητας. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν ένα συνδυασμό podcast ή διαλέξεων συνδεδεμένων με βίντεο, ηλεκτρονικών υλικών μελέτης, εργαστηρίων, ηλεκτρονικών φόρουμ συζητήσεων και εικονικών μαθημάτων.

Παρακαλώ σημειώστε: Οι φοιτητές που παρακολουθούν αυτό το μάθημα σε απευθείας σύνδεση παρακολουθούν υποχρεωτικά εργαστήρια κατοικίας στην πανεπιστημιούπολη Lismore για συγκεκριμένες μονάδες που μπορούν να περιλαμβάνουν διαλέξεις, μαθήματα, εργαστηριακά μαθήματα και εκδρομές.

Program taught in:
Αγγλικά

See 19 more programs offered by Southern Cross University »

Last updated March 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 4, 2019
Ιούλιος 2, 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
29,200 AUD
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 4, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 4, 2022
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 2, 2022
Application deadline
Μάιος 21, 2019

Μαρτ. 4, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 4, 2022

Ιούλιος 2, 2019

Location
Application deadline
Μάιος 21, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 2, 2022
Άλλο