Bachelor of Engineering στη Βιομηχανική Μηχανική

Γενικά

24 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Wirtschaftsingenieurwesen

πρόγραμμα alt του πανεπιστημίου = «Industrial Engineering μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διδακτικό πρόσωπο σε Allendorf, εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τη διδασκαλία στην τάξη σε επιλεγμένα κέντρα μελέτης ή ως ένα εικονικό εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με online διαλέξεις και εξετάσεις σε όλα τα κέντρα μελέτης ΔΙΠΛΩΜΑ στη Γερμανία να ολοκληρωθεί. Επισκεφθείτε μας στο» Εικονική Τεχνολογία δοκιμαστικών γεγονότων ", τα οποία προσφέρονται τακτικά.

Η βασική περίοδος σπουδών για το μάθημα είναι παλαιά = "Η βιομηχανική μηχανική στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι 7 εξάμηνα και σε εξάμηνο σπουδών 6 εξάμηνα.Ολοκληρωμένες σπουδές δίνουν δικαίωμα μεταπτυχιακού τίτλου μηχανικού ή οικονομίας, για παράδειγμα για να συνεχίσετε το μάθημα με το διαδοχικό Master of Arts (MA) Οικονομικά και Νομικά - επικεντρωθείτε στη διαχείριση ή στο MBA του μεταπτυχιακού διπλώματος στο Πανεπιστήμιο DIPLOMA.

Περιεχόμενα του μαθήματος alt = "βιομηχανική μηχανική

Το αντικείμενο του μαθήματος είναι κυρίως η επανεξέταση των συμβατικών μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών λύσεων και ο σχεδιασμός και η χρήση λιγότερο σύνθετων, συνήθως φθηνότερων συνδυαστικών λύσεων μηχανικής και ηλεκτροτεχνικών εξαρτημάτων. Ο βιομηχανικός μηχανικός γεφυρώνει έτσι το χάσμα μεταξύ οικονομικών και τεχνικών τρόπων σκέψης και σχεδιασμού, σχεδιάζει και οργανώνει τις εργασίες και τις επιχειρηματικές διαδικασίες μιας επιχείρησης όσον αφορά την βέλτιστη οικονομική και τεχνική εφαρμογή τους.

Επιλέγοντας έναν από τους τρεις βασικούς τομείς επιλογής της εφοδιαστικής, της βιομηχανικής πληροφορικής ή των ανανεωτικών ενεργειών , είναι δυνατή η διαφοροποίηση και η εξειδίκευση της ατομικής και της αγοράς εργασίας στο πλαίσιο της πορείας.

Τομείς δραστηριότητας των βιομηχανικών μηχανικών

Οι βιομηχανικοί μηχανικοί προσφέρουν τους εαυτούς τους ως ένα "all-rounder" ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ευκαιριών: Οι βιομηχανικοί μηχανικοί έχουν μεγάλη ζήτηση, ιδιαίτερα στη βιομηχανία, αλλά και στις επιχειρηματικές συμβουλές.Σε ιδιαίτερα βιομηχανικές επιχειρήσεις υπάρχει μεγάλη ανάγκη αυτοματοποίησης και εκσυγχρονισμού των διαδικασιών που σχετίζονται με τη σύγχρονη κοινωνία της πληροφορικής Υπάρχουν συχνά τομείς εφαρμογής σε τμήματα για την ανάπτυξη προϊόντων, την κατασκευή, τις πωλήσεις, την εφοδιαστική, τη διοίκηση, τον έλεγχο ή τη διαχείριση της ποιότητας.

κανονική περίοδος

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση: 7 εξάμηνα / 180 ECTS

Η πραγματική περίοδος σπουδών μπορεί να παραταθεί δωρεάν για μέχρι 4 εξάμηνα κατά τη διάρκεια της τυπικής περιόδου σπουδών.

βασική

Με επαρκή αριθμό συμμετεχόντων στο χειμερινό εξάμηνο (Οκτώβριος) και το καλοκαιρινό εξάμηνο (Απρίλιος).

διαπίστευση

Πιστοποίηση του μαθήματος από την υπηρεσία διαπίστευσης AQAS eV

δίδακτρα

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση: € 257.00 / μήνα (συνολικά € 11.459,00 συν ένα εφάπαξ τέλος εξέτασης € 665.00)

μορφή μελέτης

Παρακολούθηση σπουδών ή εξ αποστάσεως μάθηση. Το μάθημα εξ αποστάσεως διδασκαλίας εναλλάσσεται μεταξύ της αυτοδιδασκαλίας με βιβλία μελετών και σεμιναρίων ολόκληρου του Σαββάτου (περίπου 12 Σάββατα ανά εξάμηνο) σε ένα από τα πολυάριθμα πανεπιστημιακά κέντρα σπουδών μας ή σε απευθείας σύνδεση στο «εικονικό διάδρομο» της DIPLOMA Online Campus.

προϋποθέσεις εισαγωγής

Το γενικό πτυχίο εισόδου στο πανεπιστήμιο Fachhochschulreife πέρασε το μεταπτυχιακό δίπλωμα ή σύμφωνα με τον κανονισμό για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην πολιτεία της Έσσης, δηλαδή είτε ολοκλήρωση τουλάχιστον 400 ωρών κατάρτισης για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, τεχνική σχολή ή επαγγελματική ή διοικητική ακαδημία ή τελική εξέταση σε αναγνωρισμένη από το κράτος απασχόληση τουλάχιστον 2 έτη απασχόλησης και χωριστή φοιτητική εξέταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ειδικά προσόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την DIPLOMA Hochschule. Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις προαναφερόμενες απαιτήσεις ενδέχεται αρχικά να παρακολουθήσουν το μάθημα ως φιλοξενούμενοι ελεγκτές εάν η εξουσιοδότηση πρόσβασης είναι εντός ενός μέγιστου. 2 εξάμηνα επιτυγχάνεται.

Για τους αλλοδαπούς βαθμούς, πρέπει να αποδεικνύεται η ισοτιμία για την εισαγωγή.

ΝΕΟ: Ως τεχνικός πιστοποιημένος από το κράτος, έχετε τώρα την ευκαιρία να μειώσετε σημαντικά τις σπουδές σας.

δηλώσεις

Bachelor of Engineering (B.Eng.)

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πτυχίο και δίπλωμα για πτυχίο, καθώς και συμπλήρωμα διπλώματος γραμμένο στα αγγλικά και αντίγραφο αρχείων, τα οποία τα αναγνωρίζουν διεθνώς ως ακαδημαϊκούς με πτυχίο πανεπιστημίου.

Σημαντικούς τομείς της μελέτης

επιμελητεία

Η εφοδιαστική είναι ένα βασικό υποχρεωτικό αντικείμενο στο μάθημα old = "Βιομηχανική Μηχανική (B.Eng.). Η εστίαση περιλαμβάνει τις τρεις ενότητες

  • Εργαλεία εφοδιαστικής
  • Έλεγχος εφοδιαστικής
  • Ηλεκτρονική εφοδιαστική

Εκτός από την εμπεριστατωμένη εφοδιαστική, εξετάζονται περιπτωσιολογικές μελέτες σε επιλεγμένα σενάρια εφοδιαστικής, αναπτύσσονται και υλοποιούνται μοντέλα εφοδιαστικής και τίθενται τα βασικά στοιχεία του ηλεκτρονικού επιχειρείν με επίκεντρο την εφοδιαστική.

Βιομηχανική πληροφορική

Το υποχρεωτικό μάθημα της βιομηχανικής πληροφορικής για το μάθημα old = "Βιομηχανική Μηχανική (B.Eng.) Αποτελείται από τις τρεις ενότητες

  • Ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση στη βιομηχανία
  • Τεχνολογία λογισμικού για βιομηχανικές εφαρμογές
  • Υποδομή πληροφορικής

Η εμβάθυνση της βιομηχανικής πληροφορικής αντικατοπτρίζει τις μελλοντικές εξελίξεις στη βιομηχανία μέσω της αυξανόμενης συνένωσης του Διαδικτύου και της κοινωνίας, η οποία συχνά απαντάται στους όρους Βιομηχανία 4.0 και "Διαδίκτυο συχνά πράγματα".

Ανανεωτικές ενέργειες

Η εκλεκτική εστίαση στις αναγεννητικές ενέργειες του μαθήματος old = "Βιομηχανική Μηχανική (B.Eng.) Περιλαμβάνει τις τρεις ενότητες

  • Διαχείριση και δομή της ενεργειακής βιομηχανίας
  • Αειφορία και διαχείριση του ολοκληρωμένου ενεργειακού εφοδιασμού
  • Τεχνική διαχείριση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Το επίκεντρο είναι η εφαρμογή της βιωσιμότητας στη διαχείριση της ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μελέτες περιπτώσεων χρησιμοποιούνται για να δείξουν ποιες είναι οι πιθανές μέθοδοι και οι αυξήσεις της απόδοσης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... περαιτέρω

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Διαβάστε Λιγότερα
Bad Sooden-Allendorf , Ααλέν , Μπάντεν-Μπάντεν , Βερολίνο , Μπόχουμ , Βόννη , Friedrichshafen , Αμβούργο , Ανόβερο , Heilbronn , Kaiserslautern , Κασέλ , Kitzscher , Magdeburg , Μάιντς , Mannheim , Μόναχο , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Νυρεμβέργη , Wiesbaden , Wuppertal , Γερμανία Online + 23 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη