University of Canberra διαθέτει μια ποικιλία υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές.

Οπτικοποιήστε μια καριέρα στο σχεδιασμό

Μελετήστε ένα Bachelor of Design (Σχέδιο Οπτικής Επικοινωνίας) και ορίστε τον εαυτό σας στο δρόμο για μια επιτυχημένη καριέρα σχεδιασμού. Θα διερευνήσετε πώς, ως άνθρωποι, επικοινωνούμε και οργανώνουμε πληροφορίες με οπτικά προσβάσιμους τρόπους και αναπτύσσουμε μια καλά στρογγυλεμένη κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής του σχεδιασμού της επικοινωνίας. Το μάθημα διερευνά τόσο μια παραδοσιακή προοπτική σχεδιασμού βασισμένη σε εκτυπώσεις όσο και μια προοπτική που καλύπτει τις εφαρμογές που βασίζονται στο διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες.

Ο βαθμός έχει μια ισχυρή έμφαση στην οπτική επικοινωνία στην παγκόσμια αγορά και πώς να σχεδιάσει τόσο για το κοινό των επιχειρήσεων και των καταναλωτών σε διάφορα πολιτιστικά πλαίσια. Θα αποφοιτήσετε με απόλυτη γνώση της τυπογραφίας, του σχεδιασμού του λογότυπου, της διάταξης, του σχεδιασμού της έκδοσης, των περιβαλλοντικών γραφικών, της συσκευασίας και του ψηφιακού σχεδιασμού.

Μελετήστε ένα Bachelor of Design (Visual Communication Design) στο UC και θα:

 • χρησιμοποιούν την καινοτόμο χρήση διαφορετικών οπτικών και αναδυόμενων τύπων μέσων εκτύπωσης, εκτύπωσης, οθόνης και συσκευασίας
 • να αναπτύξουν αποτελεσματικές λύσεις σχεδιασμού για συγκεκριμένο κοινό
 • να αποκτήσουν ευχέρεια στο οπτικό λεξιλόγιο και τεχνικές δεξιότητες σχετικές με το σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας
 • να αποκτήσουν τεχνογνωσία για την παραγωγή εικόνας και την ικανότητα ανάπτυξης αντικειμένων οπτικής σχεδίασης χρησιμοποιώντας μια σειρά αναλογικών και ψηφιακών μέσων.

Εργασιακή Ολοκληρωμένη Μάθηση

Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες άμεσης εμπλοκής της βιομηχανίας σε όλα τα επίπεδα της μελέτης σας, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών πρακτικών με ιδιωτικές εταιρείες, κυβερνητικά τμήματα, διαφημιστικά και σχεδιαστικά γραφεία και πολλά άλλα. Θα μάθετε για το σχεδιασμό από τους επαγγελματίες του κλάδου της πραγματικής βιομηχανίας και θα αναλάβετε τις ενημερώσεις της ζωντανής βιομηχανίας με την ευκαιρία να προχωρήσετε τα σχέδιά σας στην παραγωγή. Θα εργαστείτε σε συνεργασία με τους συναδέλφους σπουδαστές του Bachelor of Design για να δημιουργήσετε προϊόντα με τη δυνατότητα να τα πουλήσετε στην πανεπιστημιούπολη και σε όλη την Καμπέρα.

Μέχρι την αποφοίτησή σας θα έχετε συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο γνήσιων σχεδίων και θα έχετε ευκαιρίες να το παρουσιάσετε και να το αναθεωρήσετε από επαγγελματίες του κλάδου. Προηγούμενες ενώσεις Οι φοιτητές της UC έχουν συνδεθεί με την BMW, το Canberra Design Festival, το Εθνικό Μουσείο της Αυστραλίας, το FASHFEST, το Αυστραλιανό Φορολογικό Γραφείο, το Zoo Group, το Δημιουργικό, το Oxide Interactive, το Red Corner Boxing και το ThinkPlace.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Σχεδιαστής γραφικών
 • Σχεδιαστής πολυμέσων
 • Καλλιτεχνικός διευθυντής
 • Διευθυντής δημιουργικού τμήματος
 • Ψηφιακός σχεδιαστής
 • Εικονογράφος
 • Σχεδιαστής πακέτων
 • Σχεδιαστής στρατηγικής
 • Διαδραστικός σχεδιαστής
 • Σχεδιαστής ερευνητής
 • Οπτικός σχεδιαστής

Πληροφορίες για το μάθημα

Οι υποτροφίες βραχυπρόθεσμων σπουδών υπογραφής στο εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το μάθημα, έτσι ώστε οι σπουδαστές με υψηλές επιδόσεις να έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με κορυφαίους σχεδιαστές και φοιτητές σε έγκριτα υπερπόντια ιδρύματα. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τις μονάδες ευρύτητας για την εμπειρία τους στο Εξωτερικό Μελέτης στο Εξωτερικό.

Οι σπουδαίοι σπουδαστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν μονάδες στο Master of Strategies Design στο τελευταίο έτος σπουδών τους.

Απαιτήσεις εισδοχής

Κανονικές απαιτήσεις UC για εισαγωγή σε προπτυχιακό μάθημα.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Ακαδημαϊκό IELTS 6.0 ή ισοδύναμο, χωρίς βαθμολογία μπάντας κάτω από 6.0

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Canberra

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Canberra »

Τελευταία ενημέρωση November 24, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
6 - 20 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
31,400 AUD
Διεθνείς φοιτητές, ανά έτος. Εγχώριο: CSP.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Άλλη