Bachelor of Data Science

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

σύνοψη προγράμματος

Το 90% των δεδομένων στον κόσμο σήμερα δημιουργήθηκε μόνο τα τελευταία 2 χρόνια. Ορισμένοι εκτιμούν ότι η παραγωγή δεδομένων θα είναι 44 φορές μεγαλύτερη από το 2020 από ό, τι πριν από λίγα χρόνια. Άλλοι εκτιμούν ότι παράγονται περίπου 2,5 ψηφία quintillion δεδομένων κάθε μέρα. Η παγκόσμια ζήτηση για επιστημονική γνώση και τεχνολογία πληροφορικής υπερβαίνει την προσφορά, με προβλέψεις για μεγάλη έλλειψη αναλυτών για τουλάχιστον τα επόμενα 10 χρόνια. Για τους αποφοίτους της Data Science, αυτό παρουσιάζει μια μεγάλη δυναμική ευκαιρία απασχόλησης.

Το Bachelor of Science (BDS) του SP Jain είναι ένα τριετές πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να προετοιμάσει πτυχιούχους που μπορούν να διεξάγουν έρευνες με βάση δεδομένα και να διεξάγουν οπτικές και προηγμένες αναλύσεις με την απόκτηση και τη διαχείριση δεδομένων όλων των τύπων. Μέσω αυτού του μαθήματος, οι απόφοιτοι θα αναπτύξουν μια εις βάθος κατανόηση της επιστήμης των δεδομένων και των τεχνικών για την ανάλυση ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων για την επίτευξη λύσεων. Θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα πρότυπα, να προβλέψουν τις τάσεις και να αναλύσουν τα δεδομένα από τομείς όπως η μεταποιητική βιομηχανία, η τραπεζική και η χρηματοδότηση, το λιανικό εμπόριο και η υγειονομική περίθαλψη.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΑΜΠΟΥΣ ΤΟΥ SP JAIN.

Γιατί ο SP Jain's Bachelor of Data Science;

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ 2018

Σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο, η Data διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις οδήγησης, την καινοτομία και την παραγωγικότητα σε μεγάλες πολυεθνικές, μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις και κυβερνήσεις. Χρησιμοποιείται για την ανάλυση των τάσεων των κοινωνικών μέσων για τη διαμόρφωση της εκλογικής στρατηγικής, την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων για την πρόβλεψη του καιρού ή ακόμη και για την ανάλυση των δεδομένων λιανικής πώλησης για την αύξηση των πωλήσεων.

Το νέο πρόγραμμα σπουδών του SP Jain στο Data Science δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν μια λεπτομερή κατανόηση της Ανάλυσης Δεδομένων, να προσαρμοστούν γρήγορα στον μεταβαλλόμενο ρόλο των Επιστημών Πληροφορίας και να δημιουργήσουν δημιουργικές λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Υπάρχει πραγματική αξία που μπορεί να αντληθεί από την ανάλυση δεδομένων και από την αποφοίτησή σας από αυτό το πρόγραμμα, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε τους οργανισμούς:

 • Ανάπτυξη καλύτερων στρατηγικών, βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, μείωση του κόστους και τερματισμός των κινδύνων
 • Κάνετε τις πληροφορίες διαφανείς και χρησιμοποιήσιμες σε πολύ υψηλότερες συχνότητες
 • Ενεργοποιήστε τη συλλογή ακριβέστερων και λεπτομερέστερων πληροφοριών απόδοσης για προϊόντα και υπηρεσίες και, ως εκ τούτου, εκθέστε τη μεταβλητότητα και ενισχύστε την απόδοση
 • Επιτρέψτε την καλύτερη κατάτμηση των πελατών και επιτρέψτε την προσαρμογή προϊόντων και υπηρεσιών
 • Βοηθήστε στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς προϊόντων και υπηρεσιών

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Από την εξόρυξη δεδομένων, την εκμάθηση μηχανών και την ανάλυση κοινωνικών δικτύων μέχρι την προσομοίωση, την εξόρυξη δεδομένων και την αλγοριθμική εκπαίδευση - μέσα σε 3 χρόνια, το BDS του SP Jain σας μεταφέρει σε κάθε πτυχή του Big Data. Δεν είναι μόνο από θεωρητική άποψη, αλλά και από πρακτικά, εφαρμοσμένα προγράμματα και προγράμματα πρακτικής άσκησης που βοηθούν τους σπουδαστές να συμπληρώνουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις με την πραγματική εμπειρία της βιομηχανίας, να συμβάλλουν ουσιαστικά στις επιχειρήσεις, να αναπτύσσουν ισχυρές επαγγελματικές επαφές και να διερευνούν ευκαιρίες σταδιοδρομίας πλήρους απασχόλησης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ 2 ΑΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Αυστραλία υπήρξε πάντοτε εκπαιδευτικός κόμβος και η προσθήκη των Δικαιωμάτων Εργασίας για Μετεκπαίδευση (PSWR) για 2 χρόνια * έχει καταστήσει την Αυστραλία πιο ευνοϊκή και συναρπαστική επιλογή για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Οι φοιτητές BDS, μετά από 2 χρόνια ακαδημαϊκής σπουδών πλήρους φοίτησης στο Σύδνεϋ, είναι επιλέξιμοι να ζήσουν και να εξερευνήσουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Αυστραλία για 2 χρόνια.

* Ισχύει σύμφωνα με τα τρέχοντα δικαιώματα μεταβατικής εργασίας Visa στην Αυστραλία. Οι νόμοι υπόκεινται σε αλλαγές.

ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τα τελευταία επτά χρόνια της σύντομης αλλά διακοσμημένης δεκαετούς ιστορίας μας, η Σχολή και το πρόγραμμα MBA της κατατάσσονται σε τρεις από τις τέσσερις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια επιχειρηματική σχολή - Forbes, Financial Times και The Economist. Σε κάθε μία από αυτές τις βαθμολογίες, είμαστε το νεώτερο σχολείο που παρουσιάστηκε - ένα επίτευγμα που αποδίδουμε στο μοναδικό και πρωτοποριακό μας μοντέλο επιχειρηματικής εκπαίδευσης.

Λεπτομέρειες προγράμματος

Το ακαδημαϊκό κομμάτι του προγράμματος αποτελείται από ένα συνδυασμό βασικών και προηγμένων ειδικών θεμάτων. Το πρόγραμμα σπουδών μας βασίζεται στην αρχή ότι τα μαθήματα γίνονται όλο και πιο εξειδικευμένα καθώς προχωράτε στο πρόγραμμα.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η απαίτηση να αναλάβουν, κατά το τελευταίο έτος, εφαρμοσμένα προγράμματα ανάλυσης που προσφέρουν στους φοιτητές πρακτική και πρακτική εμπειρία στον εντοπισμό και ερμηνεία των ενεργών πληροφοριών από τα ακατέργαστα δεδομένα και στη χρήση τους για να κάνουν ενημερωμένες μαθηματικά έγκυρες αποφάσεις .

Έτος 1

Τα μαθήματα που έχουν αναληφθεί κατά το πρώτο έτος του προγράμματος οικοδομούν ένα ισχυρό, γενικό θεμέλιο στην επιστήμη των δεδομένων, τα μαθηματικά, καθώς και την επιστήμη των υπολογιστών.

 • Μαθηματική Στατιστική
 • Εισαγωγή στον προγραμματισμό υπολογιστών
 • Εισαγωγή στις βάσεις δεδομένων
 • Γραμμική άλγεβρα
 • Λογισμός
 • Εισαγωγή στην Επιστήμη των Δεδομένων
 • Ανάλυση Στατιστικών Δεδομένων

Έτος 2 και 3

Στο έτος 2, τα μαθηματικά και αναλυτικά θέματα διερευνώνται σε μεγάλο βάθος και οι μαθητές εκτίθενται σε θέματα όπως η ενσωμάτωση δεδομένων, ο υπολογισμός, οι δομές δεδομένων, ο προγραμματισμός, η μάθηση μηχανών και η άλγεβρα και εφαρμογές της μήτρας.

 • Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένων
 • Ενσωμάτωση δεδομένων και αποθήκευση δεδομένων
 • Visual Analytics (ή ανάλυση εξερευνητικών δεδομένων)
 • Μαζική Άλγεβρα και Εφαρμογές
 • Προγραμματισμός για το Analytics
 • Συμπεριφορά καταναλωτών και έρευνα μάρκετινγκ
 • Εκμάθηση μηχανών

Η προηγμένη μάθηση συνεχίζεται στο Έτος 3 μέσω θεμάτων όπως η προσομοίωση μοντέλων, η εξόρυξη δεδομένων, το κοινωνικό Web Analytics, το Advanced Web Analytics και οι μεγάλες τεχνικές και πλατφόρμες επεξεργασίας δεδομένων.

 • Εξόρυξη δεδομένων
 • Object Relational και NoSQL βάσεις δεδομένων
 • Επιστημονικό Έργο Capstone Ι
 • Social Web Analytics (ή Web, Διαδίκτυο των πραγμάτων και Κοινωνική Media Mining)
 • Σύνθετο Analytics (ροή, αισθητήρας και χωροχρονική ανάλυση)
 • Τεχνικές επεξεργασίας μεγάλων δεδομένων και πλατφόρμες
 • Επιστημονικό Έργο Capstone II

Εισαγωγές

Οι σπουδαστές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει γυμνάσιο / δευτεροβάθμιο / δευτεροβάθμιο κολέγιο ή κάποια ισοδύναμη μορφή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και να τοποθετηθούν στο κορυφαίο 25% της τάξης τους.

Οι σπουδαστές είναι υποψήφιοι με βάση τη 10η ή την πιο πρόσφατη εξεταστική επιτροπή (που ελήφθη τα τελευταία 2 χρόνια) και SP Jain Entrance Test (SPJET) ή SAT βαθμολογία.

Εγχώριοι αιτούντες (Αυστραλός):

 • Πιστοποιητικό Ανώτερης Σχολής Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW) ή ισοδύναμο διακρατικό επίπεδο: ελάχιστο ATAR 85
 • Δίπλωμα Διεθνούς Απολυτηρίου: ελάχιστο σκορ 32 βαθμών (από τουλάχιστον έξι μαθήματα, με τρία σε υψηλότερο επίπεδο)
 • Ολοκλήρωση εγκεκριμένου κύκλου μαθημάτων στο επίπεδο του Πιστοποιητικού IV που έχει ληφθεί από έναν εγγεγραμμένο πάροχο τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης στη NSW ή στο διακρατικό ισοδύναμό του
 • Η κατοχή προσόντων που θεωρούνται ισοδύναμα με τα παραπάνω τρία σημεία

Διεθνείς αιτούντες:

 • Όλες οι εξετάσεις εξετάσεων πιστοποίησης για το ανώτερο σχολείο της Ινδίας (CBSE), το πιστοποιητικό σχολικής εκπαίδευσης της Ινδίας (ISC) 12 ετών, ή το ανώτερο δευτεροβάθμιο πιστοποιητικό (HSC) από τα ινδικά κρατικά συμβούλια: ελάχιστο σκορ 70%
 • Δίπλωμα Διεθνούς Απολυτηρίου: ελάχιστο σκορ 32 βαθμών (από τουλάχιστον έξι μαθήματα, με τρία σε υψηλότερο επίπεδο)
 • A Επίπεδα: ελάχιστες βαθμίδες B, B, B σε 3 μαθήματα προχωρημένου επιπέδου στην ίδια συνεδρίαση

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας:

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν αποδεκτή επάρκεια στα αγγλικά. Αυτό αξιολογείται κατά τις αξιολογήσεις. Οι σπουδαστές που δεν έχουν εκπαιδευτεί στα αγγλικά πρέπει να έχουν αποδεκτές βαθμολογίες αγγλικής γλώσσας όπως αναλύεται παρακάτω:

 • IELTS συνολική βαθμολογία 6, χωρίς ζώνη μικρότερη από 5,5
 • TOEFL iBT βαθμολογία 60 συνολικά, χωρίς ζώνη μικρότερη από 20
 • Βαθμολογία PTE 50, χωρίς ζώνη μικρότερη από 45
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the ... περαιτέρω

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the international acceptance of the degree, thereby giving impetus to higher education and careers, globally. Διαβάστε Λιγότερα
Σιγκαπούρη , Σίδνεϊ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη