Read the Official Description

Σε ζήτηση

Το 85% των αποφοίτων απασχολούνται εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Αυτοί οι πτυχιούχοι απασχολούνται σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες βιομηχανιών με περισσότερους από 60 διαφορετικούς τίτλους εργασίας.

Συνδυάστε την αγάπη σας για λόγια και δημιουργικότητα με τη μελέτη των επιχειρήσεων για να γίνετε ένας ειδικός στην επικοινωνία υψηλής απασχόλησης.

Το Bachelor of Communication (BC) του Massey χτίζει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να κάνετε μια εξαιρετική συμβολή σε οποιοδήποτε τομέα επικοινωνίας που σας ενδιαφέρει. Αυτός ο τριετής πτυχίο σχετικός με το χώρο εργασίας είναι μοναδικός στη Νέα Ζηλανδία. Θα συμμετάσχετε στους αποφοίτους μας με συναρπαστική καριέρα σε όλο τον κόσμο.

Ο κόσμος χρειάζεται επικοινωνία. Χρειάζεται άνθρωποι που έχουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία να αναπτύξουν περιεχόμενο που θα εμπνεύσει και θα συνδέσει τους ανθρώπους και τη λογική, την ανάλυση και τις γλωσσικές δεξιότητες για να παραδώσει το περιεχόμενο με στρατηγικό και ουσιαστικό τρόπο. Το Πανεπιστήμιο Massey του Πανεπιστημίου θα σας δώσει αυτές τις δεξιότητες.

Διεθνώς αναγνωρισμένη

Massey Business School κατατάσσεται στο 2% των επιχειρηματικών σχολών παγκοσμίως.

Το 2016 η Σχολή Επικοινωνίας, Δημοσιογραφίας και Μάρκετινγκ / Te Pou Aro Korero κέρδισε πολυπόθητη διαπίστευση από το Αμερικανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση στη Δημοσιογραφία και τις Μαζικές Επικοινωνίες για τις τέσσερις μεγάλες εταιρείες Δημοσιογραφικών Σπουδών, Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας . Αυτό καθιστά το Bachelor of Communication το μοναδικό δίπλωμα εκτός Αμερικής και Μέσης Ανατολής να κατέχει αυτή τη διαπίστευση. Είναι επίσης το μόνο διαπιστευμένο τριετές πτυχίο πανεπιστημίου.

Οι σπουδές επιχειρήσεων και διαχείρισης του Πανεπιστημίου Massey κατατάσσονται στα κορυφαία κατάταξη (κατά QS (Quacquarelli Symonds)). Επίσης, κατατάσσεται στα κορυφαία 150 πανεπιστήμια παγκοσμίως για προγράμματα διοίκησης επιχειρήσεων από την Global Ranking of Academic Subjects της ShanghaiRanking.

Αυτές οι πιστοποιήσεις σημαίνουν ότι ο τίτλος σπουδών σας είναι διεθνώς αναγνωρισμένος, καθιστώντας ευκολότερη την οργάνωση ανταλλαγής φοιτητών και την εξεύρεση εργασίας στο εξωτερικό.

Αναζητήστε τους εργοδότες

Οι απόφοιτοι της Massey Bachelor of Communication είχαν εξαιρετική επιτυχία στην απασχόληση. Το 85% των αποφοίτων απασχολούνται εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Αυτοί οι πτυχιούχοι απασχολούνται σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες βιομηχανιών με περισσότερους από 60 διαφορετικούς τίτλους εργασίας.

Οι επιλογές σας δεν περιορίζονται - κάθε πεδίο χρησιμοποιεί ειδικούς επικοινωνίας, από την υγειονομική περίθαλψη έως την εκπαίδευση έως την αεροπορία μέχρι το high-end fashion ή τις τέχνες, και η τεχνογνωσία σας είναι μεταβιβάσιμη - η Massey's BC φροντίζει να βγείτε καλά στρογγυλεμένα και ευέλικτα

Μόλυβδος, μην ακολουθείτε

Το Massey University θα σας διδάξει δεξιότητες στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και θα αποκτήσετε βαθιά γνώση στις βιομηχανίες επικοινωνιών. Η Massey ανοίγει την πόρτα για να γίνει ένας επιχειρηματίας επικοινωνίας που καταλαβαίνει πώς να αναπτύξει νέα επιχειρηματικά μοντέλα και μπορεί να προσφέρει ηγετική θέση σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή επαγγελματικής εργασίας.

Ενδιαφέροντα έργα

Το Bachelor of Communication σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε πραγματικά προβλήματα.

Θα παράγετε στρατηγικές, μέσα ενημέρωσης και δημοσιεύσεις που εφαρμόζουν την επικοινωνιακή σας εκμάθηση.

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν στρατηγικές μάρκετινγκ για κοινοτικές ομάδες, περιεχόμενο κοινωνικών μέσων, ντοκιμαντέρ, σενάρια θεάτρου, μέσα ή ταινίες, παραστάσεις και ομιλίες, ανάλογα με τα μαθήματα που επιλέγετε από ένα ευρύ φάσμα.

Πρακτική εξάσκηση σε πραγματικό επίπεδο και εμπειρίες έργου

Το Massey προσφέρει μια σειρά από βιωματικές ευκαιρίες μάθησης στην επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθήματος επικοινωνίας πρακτικής άσκησης για σπουδαστές BC με καλούς βαθμούς. Σας επιτρέπει να εργάζεστε για μια εταιρεία ενώ σπουδάζετε, συνδέεστε με μελλοντικούς εργοδότες και κερδίζετε ανεκτίμητη πραγματική εμπειρία. Θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός της NZ, η UNICEF ή το Δάσος

Αν σπουδάζετε σε μια δημιουργική περιοχή, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία μέσω της «Δημιουργικότητας στην Κοινότητα», η οποία σας διδάσκει να ανταποκριθείτε σε μια πραγματική πρόκληση σε μια ομάδα. Οι προηγούμενοι φοιτητές αντιμετώπισαν θέματα όπως η αειφορία και η νεανική δικαιοσύνη με ισχυρά δημιουργικά έργα που ενσωματώνουν την ποίηση, την ταινία και το θέατρο.

Πώς λειτουργεί;

Στο πρώτο σας έτος, θα ολοκληρώσετε έναν πυρήνα των καθορισμένων μαθημάτων ως μέρος του πτυχίου σας. Ο πρώτος πυρήνας του έτους σημαίνει ότι συναντάς άλλους συναδέλφους του Πανεπιστημίου Κύπρου ως ομάδα και σχηματίζετε μια επισκόπηση όλων των τμημάτων της επικοινωνίας προτού εστιάσετε. Στην αρχή του δεύτερου έτους, επιλέγετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει περισσότερο (η μεγάλη σας). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δεύτερο πεδίο ενδιαφέροντος (το μικρό σας) και από μια τεράστια γκάμα προαιρετικών μαθημάτων.

Μοναδική ποικιλία στη μελέτη σας - όπως και ο κόσμος εργασίας

Το Bachelor of Communication της Massey είναι το μόνο πτυχίο της επικοινωνίας στη Νέα Ζηλανδία που απαιτεί να παρακολουθείτε μαθήματα τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τις τέχνες. Το πτυχίο σας θα αποτελείται από έναν κύριο από μια πειθαρχία και έναν μικρότερο από τον άλλο.

Αυτό σας δίνει ποικιλία στη μελέτη σας, που σημαίνει ότι θα αποφοιτήσετε όχι μόνο με ένα πτυχίο, αλλά ως ένας πολύ στρογγυλός, καινοτόμος ειδικός στην επικοινωνία που αναζητάει οι εργοδότες. Στην έρευνα μας για τους παλιούς αποφοίτους, το 84% πιστεύει ότι οι σπουδές τους στο BC ήταν σχετικές με την παρούσα εργασία τους.

Θεωρείται καλά

Θα κερδίσετε από την εμπειρία του Πανεπιστημίου και του παγκοσμίου φήμης προσωπικού μας. Η Massey έχει το παλαιότερο σχολείο δημοσιογραφίας στη Νέα Ζηλανδία και η κύρια επικοινωνία μάρκετινγκ είναι η μεγαλύτερης διάρκειας στη Νέα Ζηλανδία. Οι δάσκαλοί μας στα μαθήματα εκφραστικών τεχνών (θέατρο, δημιουργική γραφή και παραγωγή μέσων μαζικής ενημέρωσης) του Bachelor of Communication έχουν κερδίσει πέντε εθνικά βραβεία διδασκαλίας.

Θα μελετήσετε τόσο θέματα επιχειρήσεων όσο και ανθρωπιστικών επιστημών. Θα ανακαλύψετε πιθανώς ότι ούτε είναι αυτό που περιμένατε και αγαπάτε περισσότερο εκείνο που δεν νομίζατε ότι θα κάνατε!

Κύριοι ή επικυρώσεις

Άννα Cudby
Bachelor of Communication (Επικοινωνίας Μάρκετινγκ)Αποφοίτησε το 2012
Ειδικός Μάρκετινγκ - Μπράκτ Μήλα
"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με την επιλογή μου ..."

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης πτήσης από το Χονγκ Κονγκ, όπου ήμουν για δουλειά, σκεπτόμουν τον εαυτό μου ότι η «σκληρή δουλειά αποπληρώνει» και πόσο ευτυχισμένος είμαι ο σημερινός μου ρόλος ως ειδικός μάρκετινγκ στη Havelock North Fruit Company (HNFC) . Η HNFC διαθέτει, εμπορεύεται και διανέμει τα Rockit Apples (το πρώτο μικροσκοπικό μήλο στον κόσμο, που πωλείται σε ένα νέο σωλήνα για ευκολία και υγιεινή).

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με την επιλογή μου να σπουδάσω πτυχίο Bachelor of Communication που ειδικεύεται στην εμπορική επικοινωνία από το 2010-2012 στο Massey University. Αυτός ο τίτλος με προετοίμασε καλά για το ρόλο μου, όπου επικεφαλής το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις για Rockit παγκοσμίως.

Λίγα χρόνια μετά από τις πανεπιστημιακές σπουδές και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ συχνά τις δεξιότητες που έμαθα - αυτό είναι κάτι που είναι πολύ καλό για την πορεία. Οι αναθέσεις βασίζονται σε εταιρείες πραγματικής ζωής και καταστάσεις που το καθιστούν τόσο σχετικό και εύκολο να εφαρμοστούν όταν εισέλθετε στο εργατικό δυναμικό.

Ήταν ενδιαφέρον για τις έρευνες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη δημοσιογραφία που με παρασύρουν να σπουδάσω ένα Bachelor of Communication και ήταν η ευκαιρία για πρακτική άσκηση που με δελεάσει να μελετήσω στο Massey.

Η πρακτική άσκηση μου έδωσε πρακτική εργασιακή εμπειρία, η οποία ήταν ένα πλεονέκτημα κατά την υποβολή αίτησης για μεταπτυχιακή εργασία σε ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Το Bachelor of Communication μέσω της Massey ήταν η αρχή μιας συναρπαστικής καριέρας για μένα. να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν στρατηγικές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στρατηγικές μάρκετινγκ, να διαχειριστούν χαρτοφυλάκια χορηγών και εκδηλώσεων, για να μην ξεχάσουμε να ταξιδέψουμε στον κόσμο και να συναντήσουμε μερικούς σπουδαίους ανθρώπους στη διαδικασία.

Καριέρα

Οι ικανότητές σας θα είναι σε ζήτηση

Οι ρόλοι επικοινωνίας έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια - σε ένα σημείο όπου αναγνωρίζονται από τις περισσότερες εταιρείες ως εξαιρετικά στρατηγικές και στο επίκεντρο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Αυτός ο ταχέως αναπτυσσόμενος χώρος επαγγελματικής δουλειάς διαθέτει μεγάλη ποικιλία εργασιών και συναρπαστικές ευκαιρίες.Τεράστιες ευκαιρίες

Το Bachelor of Communication (BC) σας προετοιμάζει για πολλά αναδυόμενα και τρέχοντα επαγγέλματα, σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες - ο κόσμος είναι πραγματικά ο στρείδι σας!

Ανάλογα με τα μεγάλα και τα συμφέροντά σας, θα μπορούσατε να μετακινηθείτε σε έναν από τους ακόλουθους τομείς:

 • Συγγραφέας, συντάκτης, εκδότης ή ερευνητής (για κοινωνικά μέσα, λογοτεχνία, θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, εταιρικές, κυβερνητικές ή μη κερδοσκοπικές οργανώσεις)
 • Συγγραφέας ομιλίας, συγγραφέας ταξιδιών, blogger, κοινωνικός σχολιαστής
 • Κοινωνικά μέσα ή κοινωνικός επιχειρηματίας
 • Scriptwriting
 • Διαχείριση σχέσεων
 • Δημόσιες σχέσεις
 • Δημόσιες σχέσεις
 • Διαχείριση έργου
 • Παράγει και σκηνοθετεί ταινίες, θέατρο, τσίρκο, χορό και ένα ευρύ φάσμα άλλων δημιουργικών επιχειρήσεων
 • Οργανωτική κατάρτιση και ανάπτυξη
 • Βιομηχανίες μέσων ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου ως παραγωγών
 • Εμπορία
 • Συνεργαζόμενα και συμβουλευτικά έργα
 • Δημοσιογραφία
 • Δημιουργία ταινιών
 • Διαχείρηση γεγονότων
 • Δημιουργική βιομηχανία ή διοίκηση ή διοίκηση τέχνης
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες επικοινωνίας
 • Καλλιτεχνική προώθηση, πολιτική και ανάπτυξη
 • Καλλιτέχνης
 • Ακαδημαϊκός ή δάσκαλος
Program taught in:
Αγγλικά

See 3 more programs offered by Massey Business School »

Last updated January 16, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ιούλιος 2019
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
28,520 NZD
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο