Bachelor of Communication

Massey Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Communication

Massey Business School

Συνδυάστε την αγάπη σας για λόγια και δημιουργικότητα με τη μελέτη των επιχειρήσεων για να γίνετε ένας ειδικός στην επικοινωνία υψηλής απασχόλησης.

Το Bachelor of Communication (BC) του Massey χτίζει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να κάνετε μια εξαιρετική συμβολή σε οποιοδήποτε τομέα επικοινωνίας που σας ενδιαφέρει. Αυτός ο σχετικός τριετής βαθμός είναι μοναδικός στη Νέα Ζηλανδία. Θα συμμετάσχετε στους αποφοίτους μας με συναρπαστική καριέρα σε όλο τον κόσμο.

Ο κόσμος χρειάζεται επικοινωνία. Χρειάζεται άνθρωποι που έχουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία να αναπτύξουν περιεχόμενο που θα εμπνεύσει και θα συνδέσει τους ανθρώπους και τη λογική, την ανάλυση και τις γλωσσικές δεξιότητες για να παραδώσει το περιεχόμενο με στρατηγικό και ουσιαστικό τρόπο. Το Πανεπιστήμιο Massey του Πανεπιστημίου θα σας δώσει αυτές τις δεξιότητες.

Διεθνώς αναγνωρισμένη

Massey Business School κατατάσσεται στο 2% των επιχειρηματικών σχολών παγκοσμίως.

Το 2016 η Σχολή Επικοινωνίας, Δημοσιογραφίας και Μάρκετινγκ / Te Pou Aro Korero κέρδισε την πολυπόθητη διαπίστευση από το Αμερικανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση στη Δημοσιογραφία και τη Μαζική Επικοινωνία. Αυτό καθιστά το Bachelor of Communication το μοναδικό δίπλωμα εκτός Αμερικής και Μέσης Ανατολής να κατέχει αυτή τη διαπίστευση. Είναι επίσης το μόνο διαπιστευμένο τριετές πτυχίο πανεπιστημίου.

Οι επιχειρηματικές και διοικητικές μελέτες του Πανεπιστημίου Massey κατατάσσονται στην κορυφαία κατάταξη (κατά QS (Quacquarelli Symonds)). Επίσης, κατατάσσεται στα κορυφαία 150 πανεπιστήμια παγκοσμίως για προγράμματα διοίκησης επιχειρήσεων από την Global Ranking of Academic Subjects της ShanghaiRanking.

Αυτές οι πιστοποιήσεις σημαίνουν ότι ο τίτλος σπουδών σας είναι διεθνώς αναγνωρισμένος, καθιστώντας ευκολότερη την οργάνωση ανταλλαγής φοιτητών και την εξεύρεση εργασίας στο εξωτερικό.

Αναζητήστε τους εργοδότες

Οι απόφοιτοι της Massey Bachelor of Communication είχαν εξαιρετική επιτυχία στην απασχόληση. Το 96% των σπουδαστών μας απασχολούνται μετά την αποφοίτησή τους, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό σε περαιτέρω σπουδές, ταξίδια ή οικογενειακές δεσμεύσεις. Το 88% αυτών απασχολήθηκαν αμέσως μετά την αποφοίτησή τους!

Αυτός είναι ένας πολύ υψηλότερος λόγος από οποιονδήποτε εθνικό ή διεθνή δείκτη αναφοράς για παρόμοιους βαθμούς.

Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή οι επιλογές σας δεν περιορίζονται - κάθε τομέας χρησιμοποιεί ειδικούς επικοινωνίας, από την υγειονομική περίθαλψη έως την εκπαίδευση έως τα αεροδρόμια έως τη μόδα υψηλής τεχνολογίας ή τις τέχνες και η τεχνογνωσία σας είναι μεταβιβάσιμη - αλλά και επειδή η Massey's BC φροντίζει να βγείτε καλά στρογγυλεμένα και ευέλικτα .

Μόλυβδος, μην ακολουθείτε

Το Massey University θα σας διδάξει δεξιότητες στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και θα αποκτήσετε βαθιά γνώση στις βιομηχανίες επικοινωνιών. Η Massey ανοίγει την πόρτα για να γίνει ένας επιχειρηματίας επικοινωνίας που καταλαβαίνει πώς να αναπτύξει νέα επιχειρηματικά μοντέλα και μπορεί να προσφέρει ηγετική θέση σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή επαγγελματικής εργασίας.

Ενδιαφέροντα έργα

Το Bachelor of Communication σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε πραγματικά προβλήματα.

Θα παράγετε στρατηγικές, μέσα ενημέρωσης και δημοσιεύσεις που εφαρμόζουν την επικοινωνιακή σας εκμάθηση.

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν στρατηγικές μάρκετινγκ για κοινοτικές ομάδες, περιεχόμενο κοινωνικών μέσων, ντοκιμαντέρ, σενάρια θεάτρου, μέσων ή ταινιών, παραστάσεις και ομιλίες, ανάλογα με τα μαθήματα που επιλέγετε (από ένα ευρύ φάσμα).

Πρακτική εξάσκηση σε πραγματικό επίπεδο και εμπειρίες έργου

Το Massey προσφέρει μια σειρά από βιωματικές ευκαιρίες μάθησης στην επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθήματος επικοινωνίας πρακτικής άσκησης για σπουδαστές BC με καλούς βαθμούς. Σας επιτρέπει να εργάζεστε για μια εταιρεία ενώ σπουδάζετε, συνδέεστε με μελλοντικούς εργοδότες και κερδίζετε ανεκτίμητη πραγματική εμπειρία. Θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός της NZ, η UNICEF ή το Δάσος

Αν σπουδάζετε σε μια δημιουργική περιοχή, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία μέσω της «Δημιουργικότητας στην Κοινότητα», η οποία σας διδάσκει να ανταποκριθείτε σε μια πραγματική πρόκληση σε μια ομάδα. Οι προηγούμενοι φοιτητές αντιμετώπισαν θέματα όπως η αειφορία και η νεανική δικαιοσύνη με ισχυρά δημιουργικά έργα που ενσωματώνουν την ποίηση, την ταινία και το θέατρο.

Πώς λειτουργεί;

Στο πρώτο σας έτος, θα ολοκληρώσετε έναν πυρήνα των καθορισμένων μαθημάτων ως μέρος του πτυχίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συναντήσετε άλλους σπουδαστές BC ως ομάδα και να διαμορφώσετε μια επισκόπηση όλων των τμημάτων της επικοινωνίας προτού να ειδικευτείτε. Στην αρχή του δεύτερου έτους, επιλέγετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει περισσότερο (η μεγάλη σας). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το δεύτερο πεδίο ενδιαφέροντος (το μικρό σας) και από ένα τεράστιο φάσμα προαιρετικών μαθημάτων.

Μοναδική ποικιλία στη μελέτη σας - όπως και ο κόσμος εργασίας

Το Bachelor of Communication της Massey είναι το μόνο πτυχίο της επικοινωνίας στη Νέα Ζηλανδία που απαιτεί να παρακολουθείτε μαθήματα τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τις τέχνες. Αυτή η ποικιλία σημαίνει ότι θα αποφοιτήσετε όχι μόνο με ένα πτυχίο, αλλά ως ένας στρογγυλός, καινοτόμος ειδικός στην επικοινωνία που αναζητούν οι εργοδότες.Στην έρευνά μας για τους απόφοιτους του παρελθόντος, το 84% πιστεύει ότι οι σπουδές τους στο BC ήταν σχετικές με την παρούσα εργασία .

Θεωρείται καλά

Θα κερδίσετε από την εμπειρία του Πανεπιστημίου και του παγκοσμίου φήμης προσωπικού μας. Η Massey έχει το παλαιότερο σχολείο δημοσιογραφίας στη Νέα Ζηλανδία και η κύρια επικοινωνία μάρκετινγκ είναι η μεγαλύτερης διάρκειας στη Νέα Ζηλανδία. Οι καθηγητές μας στα μαθήματα εκφραστικών τεχνών (θέατρο, δημιουργική γραφή και παραγωγή μέσων μαζικής ενημέρωσης) του Bachelor of Communication έχουν κερδίσει πέντε εθνικά βραβεία διδασκαλίας.

Θα μελετήσετε τόσο θέματα επιχειρήσεων όσο και ανθρωπιστικών επιστημών. Θα ανακαλύψετε πιθανώς ότι ούτε είναι αυτό που περιμένατε και αγαπάτε περισσότερο εκείνο που δεν νομίζατε ότι θα κάνατε!

Οι ικανότητές σας θα είναι σε ζήτηση

Οι ρόλοι επικοινωνίας έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια - σε ένα σημείο όπου αναγνωρίζονται από τις περισσότερες εταιρείες ως εξαιρετικά στρατηγικές και στην καρδιά μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Αυτός ο ταχέως αναπτυσσόμενος χώρος επαγγελματικής δουλειάς διαθέτει μεγάλη ποικιλία εργασιών και συναρπαστικές ευκαιρίες.

Τεράστιες ευκαιρίες

Το Bachelor of Communication (BC) σας προετοιμάζει για πολλά αναδυόμενα και τρέχοντα επαγγέλματα, σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες - ο κόσμος είναι πραγματικά ο στρείδι σας!

Ανάλογα με τα μεγάλα και τα συμφέροντά σας, θα μπορούσατε να μετακινηθείτε σε έναν από τους ακόλουθους τομείς:

 • Συγγραφέας, συντάκτης, εκδότης ή ερευνητής (για κοινωνικά μέσα, λογοτεχνία, θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, εταιρικές, κυβερνητικές ή μη κερδοσκοπικές οργανώσεις)
 • Ομιλητής, ταξιδιωτικός συγγραφέας, blogger, κοινωνικός σχολιαστής
 • Κοινωνικά μέσα ή κοινωνικός επιχειρηματίας
 • Scriptwriting
 • Διαχείριση σχέσεων
 • Δημόσιες σχέσεις
 • Δημόσιες σχέσεις
 • Διαχείριση έργου
 • Παράγει και σκηνοθετεί ταινίες, θέατρο, τσίρκο, χορό και ένα ευρύ φάσμα άλλων δημιουργικών επιχειρήσεων
 • Οργανωτική κατάρτιση και ανάπτυξη
 • Βιομηχανίες μέσων ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου ως παραγωγών
 • Εμπορία
 • Συνεργαζόμενα και συμβουλευτικά έργα
 • Δημοσιογραφία
 • Φιλμογραφία
 • Διαχείρηση γεγονότων
 • Δημιουργική βιομηχανία ή διοίκηση ή διοίκηση τέχνης
 • Διαχείριση επικοινωνίας
 • Καλλιτεχνική προώθηση, πολιτική και ανάπτυξη
 • Καλλιτέχνης
 • Ακαδημαϊκός ή δάσκαλος

Προυποθέσεις εισόδου

Προυποθέσεις εισόδου

Προπτυχιακές απαιτήσεις ακαδημαϊκής εισόδου

Για τα περισσότερα προγράμματα προπτυχιακών σπουδών, η ελάχιστη απαίτηση ακαδημαϊκής εισόδου είναι η επιτυχής ολοκλήρωση ενός τίτλου ισοδύναμου με το έτος 13 της Νέας Ζηλανδίας - Είσοδος Πανεπιστημίου Επίπεδο 3 της Νέας Ζηλανδίας. Οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να ελέγξουν την ισοδυναμία των τίτλων σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξετάζοντας τον κατάλογο των Ακαδημαϊκών απαιτήσεων εισδοχής ανά χώρα.

Οι διεθνείς φοιτητές που έχουν προηγουμένως σπουδάσει σε ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Νέα Ζηλανδία θα πρέπει να αναφέρονται στην ενότητα των απαιτήσεων για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Διεθνείς φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει 3 x Β στο επίπεδο 5 ή 6 περάσματα στο Δίπλωμα της Νέας Ζηλανδίας Business μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την εγγραφή σε πρόγραμμα Bachelor.

Ένα αντίγραφο NZQA ως τυπική απόδειξη των αποτελεσμάτων NZDipBus απαιτείται πριν από την αξιολόγηση της πίστωσης και μόνο τα έγγραφα με ελάχιστο βαθμό Β θα αξιολογηθούν για πίστωση.

Οι απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας μπορούν να ικανοποιηθούν από:

Ένα ελάχιστο IELTS 5.5 (ή ισοδύναμο) που χρησιμοποιήθηκε για να αποκτήσει πρόσβαση στο NZDipBus ή,

Ένα πρόσφατο IELTS 6.0 χωρίς βαθμολογία μπάντας μικρότερο από 5.5

Προϋποθέσεις εισαγωγής στην αγγλική γλώσσα

Οι μαθητές από μια χώρα όπου η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη γλώσσα πρέπει να αποκτήσουν ένα ελάχιστο επίπεδο αγγλικής γλώσσας. Ορισμένα προγράμματα απαιτούν υψηλότερο επίπεδο ικανότητας Αγγλικής Γλώσσας σε σχέση με την ελάχιστη απαίτηση που αναφέρεται, μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του προγράμματος.

Επίπεδο προγράμματος

IELTS

TOEFL iBT

PTE Academic

Cambridge English

Πτυχίο Πτυχίου και Πιστοποιητικό Ιδρύματος στην Ακαδημαϊκή Αγγλική (UG DEEP)

5.0 (καμία ζώνη μικρότερη από 5.0)

61 συνολικά (ελάχιστο 17 στην ανάγνωση και τη γραφή)

36 Συνολικά (ελάχιστο 36 στις επικοινωνιακές δεξιότητες)

155

Πιστοποιητικό Ιδρύματος στο AdvancedAcademic English (PG DEEP)

5.5 (καμία ζώνη μικρότερη από 5.5)

70 συνολικά (min 19 στην ανάγνωση και τη γραφή)

42 Συνολικά (τουλάχιστον 42 σε επικοινωνιακές δεξιότητες)

165

Πιστοποιητικό σε Ίδρυμα Μελετών (Full Foundation)

5.5 (καμία ζώνη μικρότερη από 5.0)

70 συνολικά (ελάχιστο 17 στη γραφή)

42 Συνολικά (ελάχιστα 36 σε επικοινωνιακές δεξιότητες)

165

Πιστοποιητικό Προετοιμασίας για την Πολυμορφία (CUP) (Fast-track Foundation)

6.0 (καμία ζώνη μικρότερη από 5.0)

80 συνολικά (min 17 στη Γραφή)

50 Συνολικά (ελάχιστα 36 σε επικοινωνιακές δεξιότητες)

170

Προπτυχιακό επίπεδο

6.0 (καμία ζώνη μικρότερη από 5,5)

Συνολικά 80 (min 19 στη Γραφή)

50 Συνολικά (τουλάχιστον 42 σε επικοινωνιακές δεξιότητες)

170

Το Massey University αναγνωρίζει τις ακόλουθες εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας:

Διεθνές Σύστημα Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS)

Μόνο τα ακαδημαϊκά αποτελέσματα IELTS είναι αποδεκτά. Ένα σαρωμένο αντίγραφο των ακαδημαϊκών αποτελεσμάτων σας IELTS είναι αποδεκτό καθώς η Massey είναι σε θέση να ελέγξει τα αποτελέσματα σας online.

Δοκιμή της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TOEFL)

Ένα σαρωμένο αντίγραφο των βαθμολογιών TOEFL είναι αποδεκτό καθώς ο Massey είναι σε θέση να επαληθεύσει τα αποτελέσματά σας online. (Αυτό ισχύει μόνο για τα αποτελέσματα των δοκιμών iBT)

Οι βαθμολογίες δοκιμών για αγγλική επάρκεια ισχύουν για δύο χρόνια από την ημερομηνία δοκιμής.

Εάν έχετε κάνει μια δοκιμή εκτός από το IELTS ή το TOEFL, συμπεριλάβετε το με την αίτησή σας για εισαγωγή ως διεθνή φοιτητή, ώστε να μπορεί να ληφθεί υπόψη.

Οι Διεθνείς Φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισδοχής στο NCEA Level 3 / CIE από ένα Δευτεροβάθμιο Σχολείο της Νέας Ζηλανδίας δεν χρειάζεται να παρουσιάσουν πρόσθετα στοιχεία αγγλικής γλώσσας για γενική αποδοχή. Το IELTS δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του γραμματισμού, αλλά θα απαιτηθεί για προγράμματα με υψηλότερη απαίτηση αγγλικής γλώσσας εκτός από την ικανοποίηση της απαίτησης αλφαβητισμού (ανατρέξτε στις ειδικές εξαιρέσεις του προγράμματος).

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισόδου ανά χώρα

Το Πανεπιστήμιο Massey έχει θέσει ένα ελάχιστο ακαδημαϊκό επίπεδο εισόδου ανά χώρα για προπτυχιακές σπουδές. Ορισμένα προσόντα θα εξεταστούν κατά περίπτωση. Εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται παρακάτω ή έχετε οποιεσδήποτε απορίες, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Διεθνή ομάδα. Σημειώστε ότι θα απαιτηθούν υψηλότερα επίπεδα επίτευξης για περιορισμένα μαθήματα εισόδου.

Χώρα

Ελάχιστες ακαδημαϊκές απαιτήσεις για προπτυχιακά προγράμματα

Αυστραλία

Επιτυχής ολοκλήρωση του Έτους 12 με ελάχιστη βαθμίδα τριτοβάθμιας εισόδου (TER), ATAR ή αντίστοιχο του 74

Βραζιλία

Επιτυχής ολοκλήρωση της τριτοβάθμιας μελέτης ενός έτους σε αναγνωρισμένο ίδρυμα.

Καναδάς

Γενικά: Αποφοίτηση Γυμνασίου (Πιστοποιητικό Βαθμού 12) με ελάχιστο επίτευγμα 60% κατά μέσο όρο σε 6 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών

Ontario: Δευτεροβάθμιο δίπλωμα με ελάχιστο μέσο όρο 65% σε βαθμό 12, υψηλότερα επίπεδα επίτευξης θα απαιτηθούν για περιορισμένα μαθήματα εισόδου (όπως η αεροπορία)

Το πρώτο έτος της CEGEP με 60% σε 6 άτομα συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών. Οι φοιτητές με τα πλήρη 2 χρόνια CEGEP με 60% σε 6 μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, μπορούν να θεωρηθούν για εισδοχή συν πίστωση

Κίνα

Αποφοίτηση ανώτερου γυμνασίου και επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός έτους σπουδών σε επίπεδο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο ίδρυμα. ή

Επιτυχής ολοκλήρωση διετούς διδακτορικού διπλώματος, ή τουλάχιστον δύο ετών από τριετή δίπλωμα από αναγνωρισμένο ίδρυμα. ή

Ολοκληρώθηκε το Gaokao με βαθμίδα 1 από την αντίστοιχη επαρχία

χιλή

Μια επιτυχημένη μελέτη πτυχίου πανεπιστημιακού επιπέδου ενός έτους σε αναγνωρισμένο ίδρυμα.

Κολομβία

Επιτυχής ολοκλήρωση της τριτοβάθμιας μελέτης ενός έτους σε αναγνωρισμένο ίδρυμα.

Δανία

Hojere Forberedelseseksamen (HF); ή

Hojere Handelseksamen (HHX)

Φίτζι

Έντυπο 7 Πιστοποιητικό: συγκεντρώνει πάνω από τέσσερα μαθήματα των 250 βαθμών από τα 400, με τουλάχιστον 50 στα αγγλικά. ή

USP έτος ίδρυσης είτε στις επιστήμες είτε στις κοινωνικές επιστήμες με μέσο βαθμό Β και όχι βαθμό χαμηλότερο από C στα οκτώ απαιτούμενα μαθήματα. ή

Πιστοποιητικό IV στην επιχειρηματική ηγεσία και διαχείριση - ένα ολοκληρωμένο Πιστοποιητικό IV στην επιχειρηματική ηγεσία και διαχείριση και ένα προγενέστερο προσόν στο επίπεδο 5 ή παραπάνω στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων των Φίτζι.

Γερμανία

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Λυκείου (Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife - Arbitur)

Χονγκ Κονγκ

Το Advanced Level του Χονγκ Κονγκ περνά σε τρία ακαδημαϊκά θέματα με βαθμό C ή υψηλότερο. ή

Το δίπλωμα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Χονγκ Κονγκ με τουλάχιστον τρία μαθήματα στο επίπεδο 4 ή καλύτερα, συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής γλώσσας και δύο μαθήματα επιλογής

Ινδία

Όλα τα πιστοποιητικά ανώτατου σχολείου της Ινδίας (AISSC) ή το πιστοποιητικό ινδικής εκπαίδευσης (ISC), έτος 12 με συνολικό μέσο όρο 75% και τουλάχιστον 60% στα αγγλικά

Ιράν

Μια επιτυχημένη μελέτη πτυχίου πανεπιστημιακού επιπέδου ενός έτους σε αναγνωρισμένο ίδρυμα.

Ινδονησία

Επιτυχής ολοκλήρωση της τριτοβάθμιας μελέτης ενός έτους σε αναγνωρισμένο ίδρυμα. ή

Τουλάχιστον 8,5 της Sekolah Menengah Atas (SMA).

Ιαπωνία

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) ολοκλήρωση ενός διπλώματος γυμνασίου με μέσο όρο Β · ή

(β) 1 έτος επιτυχούς μελέτης σε ιαπωνικό πανεπιστήμιο. ή

γ) συμπλήρωση διπλώματος ανώτερης βαθμίδας 2 ή 3 ετών

Κορέα

Επιτυχής ολοκλήρωση της Εξεταστικής Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο με ελάχιστο σκορ 250.

Κουβέιτ

Επιτυχής ολοκλήρωση του Πιστοποιητικού Γενικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (GSEC) με συνολικό μέσο όρο 80% σε σχέση με εγκεκριμένα ακαδημαϊκά θέματα.

Λατινική Αμερική

Επιτυχής ολοκλήρωση της τριτοβάθμιας μελέτης ενός έτους σε αναγνωρισμένο ίδρυμα.

Μαλαισία

STPM 3 κύριος φορέας ή UEC με μέγιστο αριθμό 18 βαθμών πάνω από 6 ακαδημαϊκά θέματα ή επίπεδα GCE A με τουλάχιστον 3 αποτελέσματα με 1 βαθμό στο επίπεδο C ή μεγαλύτερο ή SAM (ή ισοδύναμο) με ελάχιστη βαθμίδα τριτοβάθμιας εισόδου από 74

Μεξικό

Μια επιτυχημένη τριετή σπουδαία πτυχίο πανεπιστημίου σε αναγνωρισμένο ίδρυμα πανεπιστημιακού επιπέδου με καλή επιτυχία.

Νέα Ζηλανδία

Εθνικό πιστοποιητικό στην εκπαιδευτική επιτυχία

Ομάν

Επιτυχής ολοκλήρωση διπλώματος διετούς διάρκειας σε διεθνώς αναγνωρισμένο τριτοβάθμιο ίδρυμα

Πακιστάν

Επιτυχής ολοκλήρωση μονοετούς φοίτησης σε διεθνώς αναγνωρισμένο τριτοβάθμιο ίδρυμα

Παπούα Νέα Γουινέα

Επιτυχής ολοκλήρωση μιας φοίτησης ενός έτους σε διεθνώς αναγνωρισμένο τριτοβάθμιο ίδρυμα

Επιτυχής συμπλήρωση του πιστοποιητικού Form 7 του Νοτίου Ειρηνικού (με τρεις ή περισσότερες βαθμίδες Β σε ακαδημαϊκά θέματα)

Φιλιππίνες

Επιτυχής ολοκλήρωση μιας φοίτησης ενός έτους σε διεθνώς αναγνωρισμένο τριτοβάθμιο ίδρυμα

Ρωσία

Επιτυχής ολοκλήρωση μιας φοίτησης ενός έτους σε διεθνώς αναγνωρισμένο τριτοβάθμιο ίδρυμα

Σαουδική Αραβία

Η επιτυχής ολοκλήρωση είτε ενός προπτυχιακού διπλώματος είτε ενός μεταπτυχιακού διπλώματος σε αναγνωρισμένο τριτοβάθμιο ίδρυμα

Σιγκαπούρη

Τουλάχιστον τρία H2 περνούν στην κατηγορία C. ή

Επιτυχής ολοκλήρωση του διπλώματος γυμνασίου NUS

Νησιά του Σολομώντα

USP έτος ίδρυσης είτε στην επιστήμη είτε στην κοινωνική επιστήμη με μέση βαθμολογία Β ή υψηλότερη και καμία βαθμίδα χαμηλότερη από C στα οκτώ απαιτούμενα μαθήματα

Νότια Αφρική

Η επιτυχής ολοκλήρωση του εθνικού πιστοποιητικού ανώτερων υπαλλήλων της Νότιας Αφρικής που επιτρέπει την είσοδο στο πανεπιστήμιο

Νότια Κορέα

Κορεατική εξέταση Πανεπιστημίου Είσοδος, τουλάχιστον 250 για τα γενικά πτυχία, υψηλότερες βαθμολογίες μπορεί να απαιτούνται για τα εξειδικευμένα προγράμματα.

Χώρες του Νότιου Ειρηνικού

Νότιο Ειρηνικό Έντυπο 7 Πιστοποιητικό: 3 ή περισσότεροι Β βαθμοί σε ακαδημαϊκά μαθήματα με ελάχιστο βαθμό 5 στην αγγλική γλώσσα PSSC και βαθμός 6 σε μαθηματικά PSSC

Σρι Λάνκα

GCE A-επίπεδα με τουλάχιστον τρεις πιστωτικές κάρτες

Ταϊβάν

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει ικανοποιητικά (α) ένα έτος πανεπιστημίου ή (β) ανώτερο γυμνάσιο και ένα δίχρονο δίπλωμα κολεγίου ή (γ) γυμνάσιο και ένα 5ετές δίπλωμα κολεγίου.

Ταϊλάνδη

Επιτυχής ολοκλήρωση της τριτοβάθμιας μελέτης ενός έτους σε διεθνώς αναγνωρισμένο τριτοβάθμιο ίδρυμα

Τόνγκα

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος Ιδρύματος USP
Ή
Νόμος του Νότου του Ειρηνικού Επτά Πιστοποιητικό: 3 ή περισσότεροι βαθμοί Β σε ακαδημαϊκά μαθήματα με βαθμό τουλάχιστον 5 σε PSSC Αγγλικά και βαθμός 6 σε μαθηματικά PSSC (βαθμός 1 είναι υψηλότερος)
Ή
Εθνικό έντυπο μορφής Tonga Επτά πιστοποιητικά: 3 ή περισσότερα Β βαθμοί σε ακαδημαϊκά θέματα

Ηνωμένο Βασίλειο

3 'A' 1 GCSE σε βαθμό C ή παραπάνω

Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Γυμνασίου Δίπλωμα από ένα διαπιστευμένο γυμνάσιο, συν ένα σύνθετο αποτέλεσμα ACT τουλάχιστον 24 ή ένα ελάχιστο αποτέλεσμα SAT από 1100 από τα 1600 (νέα αποτελέσματα SAT) ή 1650 από τα 2400 (παλαιά αποτελέσματα SAT) Βασισμένο σε Ανάγνωση και Συγγραφή και Μαθηματικά αποτελέσματα στις Δοκιμές Δοκιμασίας Δοκιμασίας SAT που ελήφθησαν από τον Μάρτιο του 2016 ή στις βαθμολογίες Κρίσιμης Ανάγλυψης και Μαθηματικών σε Δοκιμές Δοκιμασίας SAT που ελήφθησαν πριν από τον Μάρτιο του 2016.)

Βιετνάμ

Ολοκλήρωση του Πανεπιστημίου Bang Tot Ngiep Trung hoc Pho thong (Βόρειο Ανώτερο Δευτεροβάθμιο Δίπλωμα Αποφοίτησης του Βιετνάμ), με 8 στους 10 στη Λύκεια Αποφοίτησης από το Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (SSLE), (Thi Tot Nghiep Pho thong Trung hoc).

Ή

Επιτυχής ολοκλήρωση μιας φοίτησης ενός έτους σε αναγνωρισμένο τριτοβάθμιο ίδρυμα.

Παγκόσμιος

Διεθνές Απολυτήριο (IB) με επιτυχή ολοκλήρωση τουλάχιστον 24 βαθμών.

Cambridge International Examinor ή Προχωρημένο Διεθνές Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (CIE / AICE) A ή AS επίπεδα, τουλάχιστον 120 βαθμοί από την εγκεκριμένη λίστα ομάδων μαθημάτων. Και ελάχιστο βαθμό D ή καλύτερα σε προγράμματα σπουδών από τουλάχιστον τρία διαφορετικά σε καθεμία από τις 3 διαφορετικές ομάδες μαθημάτων (εξαιρουμένων των δεξιοτήτων σκέψης), καθώς και ένα Ε ή καλύτερα στην αγγλική γλώσσα AS και μια βαθμίδα D στα IGCSE ή στα GCSE Μαθηματικά.

Που λαμβάνονται σε χώρες εκτός της Νέας Ζηλανδίας (εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου): 3 επίπεδα Α που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 βαθμό C ή καλύτερα. Ένα αποτέλεσμα στις Γενικές Μελέτες δεν μπορεί να συμπεριληφθεί μεταξύ των 3 στις οποίες βασίζεται η αίτηση.

Massey Business School Διεθνή Βραβεία Μελέτης

Για φοιτητές που εγγράφονται σε προγράμματα Επιχειρήσεων στις πανεπιστημιουπόλεις Palmerston North ή Wellington. Τα βραβεία είναι μέχρι 15.000 δολάρια για προπτυχιακά προγράμματα και έως 10.000 δολάρια για μεταπτυχιακά προγράμματα.

Μάθετε περισσότερα και εφαρμόστε

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 22, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μαρτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Νέα Ζηλανδία - Auckland, Auckland
Ημερομηνία Έναρξης : Μαρτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Νέα Ζηλανδία - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Ημερομηνία Έναρξης : Μαρτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Νέα Ζηλανδία - Wellington, Wellington
Ημερομηνία Έναρξης : Μαρτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Μαρτ. 2019
Νέα Ζηλανδία - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Νέα Ζηλανδία - Auckland, Auckland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Νέα Ζηλανδία - Wellington, Wellington
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών