Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

University of Canberra διαθέτει μια ποικιλία υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές.

Κάντε τη λογιστική καριέρα σας εμπορική επιτυχία

Ο στόχος αυτού του μαθήματος είναι να παράγει επιχειρηματίες που είναι εξοπλισμένοι για την επίλυση προβλημάτων σε ένα διεπιστημονικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Ο κόσμος του εμπορίου και της λογιστικής θα εξεταστεί στο πλαίσιο ευρύτερου κοινωνικού, νομικού, οικονομικού και πολιτικού περιβάλλοντος. Θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση κατανόησης στο εμπόριο, η οποία είναι απαραίτητη σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, καθώς θα ολοκληρώσετε μια σειρά προσεκτικά ενοποιημένων μονάδων στον τομέα της λογιστικής, της λογιστικής διαχείρισης, του ελέγχου και της χρηματοδότησης.

Αυτός ο ευέλικτος και ευέλικτος βαθμός σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μάθημα ώστε να ανταποκρίνεται στα δικά σας προσωπικά ενδιαφέροντα. Θα αποφοιτήσετε ως εντυπωσιακός επαγγελματίας λογιστής με σταθερό υπόβαθρο στο εμπόριο και θα έχετε τα προσόντα να πραγματοποιήσετε προγράμματα σπουδών τόσο με τους εγκεκριμένους λογιστές της Αυστραλίας και τη Νέα Ζηλανδία όσο και με την CPA Australia.

Μελετήστε ένα Bachelor of Commerce (Λογιστική) στο UC και θα:

 • αξιολογεί και συνθέτει τις έννοιες και τις θεωρίες που αποκτώνται στη λογιστική
 • να ασκούν δεξιότητες κριτικής σκέψης όταν αντιμετωπίζουν διφορούμενες και ελλιπείς πληροφορίες
 • να εντοπίζουν και να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων και να παρέχουν συμβουλές σε ενδιαφερόμενα μέρη από διάφορες περιοχές
 • χρησιμοποιούν συγκεκριμένες τεχνολογίες πειθαρχίας για την ανάλυση πολύπλοκων προβλημάτων σε διάφορα πλαίσια
 • να επικοινωνούν σαφείς, συνεκτικές και ανεξάρτητες γνώσεις και ιδέες σε διάφορους ενδιαφερόμενους, αντιμετωπίζοντας ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων στον τομέα των επιχειρήσεων / εμπορίου
 • να αναπτύξουν την ικανότητα άσκησης πρωτοβουλίας και επαγγελματικής κρίσης με τρόπο ηθικό και κοινωνικά υπεύθυνο
 • να συμμετάσχουν σε μια σειρά αυθεντικών ευκαιριών ολοκληρωμένης μάθησης (WIL) για να προβληματιστούν και να βελτιώσουν την επαγγελματική πρακτική σε τομείς επικοινωνίας, κρίσης και διαπολιτισμικής ομαδικής εργασίας.

Εργασιακή Ολοκληρωμένη Μάθηση

Το Bachelor of Commerce (Λογιστική) βλέπει τους ακαδημαϊκούς και τη βιομηχανία να συνεργαστούν για να αναπτύξουν μια σειρά διαφορετικών ευκαιριών WIL για τους σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών πρακτικών, των επαγγελματικών τοποθετήσεων, των βιομηχανικών σχεδίων, των διαγωνισμών, των εκθέσεων, των εκπαιδευτικών περιηγήσεων, των εικονικών πραγματικών εμπειριών μάθησης κ.α.

Η σχολή διδάσκει πρόγραμμα προετοιμασίας πριν από την πρακτική άσκησης τριών εβδομάδων, όπου οι μαθητές μαθαίνουν βασικές δεξιότητες απασχόλησης και τεχνικές συνέντευξης. Το πρόγραμμα καταλήγει σε μια σειρά συνεντεύξεων που φιλοξενούνται από τις εταιρείες λογιστικής που εδρεύουν στην Καμπέρα και οι επιτυχημένοι υποψήφιοι προχωρούν για την εξασφάλιση πρακτικής εξάσκησης. Οι προηγούμενοι φοιτητές έχουν αναλάβει πρακτική άσκηση και στελέχωση με οργανισμούς όπως Διεθνές IDEA, Νομική Βοήθεια ACT, eChoice, Boyce Chartered Accountants, Maxim Chartered Accountants και Ορκωτοί Λογιστές ANZ (CAANZ).

Το μάθημα ολοκληρώνεται με ένα έργο capstone, το οποίο στοχεύει να ενσωματώσει όσα έχετε μάθει σε όλο το πτυχίο σας και να σας προετοιμάσει για τη μετάβαση είτε σε επιτυχημένη μελλοντική απασχόληση είτε σε περαιτέρω σπουδές.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Λογιστής
 • Λογαριασμός αξιωματικός
 • Ελεγκτής
 • Φορολογικός λογιστής
 • Οικονομικός λογιστής
 • Λογιστής διαχείρισης
 • Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών
 • Οικονομικός αναλυτής
 • Οικονομικός ελεγκτής

Πληροφορίες για το μάθημα

Οι σπουδαστές θα πρέπει να σημειώσουν τις υποτιθέμενες απαιτήσεις γνώσης για μεμονωμένους μεγαλύτερους και ανήλικους όταν επιλέγουν ένα πρόγραμμα σπουδών.

Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από την CPA Australia and Chartered Accountants της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας (CA ANZ).

Οι φοιτητές με υψηλή επίδοση μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Bachelor of Philosophy (Honors).

Απαιτήσεις εισδοχής

Κανονικές απαιτήσεις UC για εισαγωγή σε προπτυχιακό μάθημα.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Ακαδημαϊκό IELTS 6.0 ή ισοδύναμο, χωρίς βαθμολογία μπάντας κάτω από 6.0

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Canberra

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Canberra »

Τελευταία ενημέρωση November 24, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
31,500 AUD
Διεθνείς φοιτητές, ανά έτος. Εγχώριο: CSP.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Άλλη