Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σύνοψη προγράμματος

Το BSL Bachelor of Business Administration δεν αφορά μόνο την εκμάθηση βέλτιστων πρακτικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων στις επιχειρήσεις. Πρόκειται για το ταξίδι σας για προσωπική μεταμόρφωση και ανάπτυξη ως ηγέτης.

 • Θα αναπτύξετε προσωπικές συμπεριφορές, ευαισθησίες και αξίες που θα καλλιεργήσουν την ικανότητά σας να είστε ένας αυτογνωστικός, υπεύθυνος και γειτονικός ηγέτης του εαυτού σας και των άλλων.
 • Θα ενθαρρύνεστε να δημιουργήσετε το δικό σας μονοπάτι στις επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας τον εσωτερικό σας επιχειρηματία μέσα από μαθήματα που απαιτούν την ανεξάρτητη σκέψη, την πρωτοβουλία και την αυτο-οργάνωση, καθώς και μέσω του Προγράμματος Coaching Επιχειρηματικότητας που είναι διαθέσιμο σε όλους τους μαθητές.
 • Θα είστε εκτεθειμένοι σε μια προοπτική βιωσιμότητας σε επιχειρήσεις σε όλους τους θεματικούς τομείς και θα διερευνήσετε προσεγγίσεις για την εξισορρόπηση των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων των επιχειρήσεων.

Χαρακτηριστικά υπογραφής BSL

 • Μικρές τάξεις με εξατομικευμένη προσοχή και υποστήριξη από καθηγητές
 • Καθηγητές που είναι έμπειροι και ενεργά επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες στον τομέα τους
 • Διεθνές και ποικίλο περιβάλλον με φοιτητές από 60 εθνικότητες

Επιλογές προγράμματος

Επιλογή 1: Επιτάχυνση BBA

 • Αποκτήστε το πτυχίο Bachelor σας εντός 2 ετών
 • Συμπυκνωμένο πρόγραμμα σπουδών με πιο δυναμική προσέγγιση στην εκμάθηση
 • Πάρτε ένα πρώτο ξεκίνημα για να σφυρηλατήσετε το επαγγελματικό σας μονοπάτι ή να συνεχίσετε με μεταπτυχιακές σπουδές στο επίπεδο του πλοιάρχου

Επιλογή 2: BBA Classic

 • Αποκτήστε το πτυχίο Bachelor σας εντός 3 ετών
 • Εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που σας επιτρέπει περισσότερο χρόνο για εξωσχολικές δραστηριότητες
 • Δυνατότητα συμπλήρωσης των σπουδών σας με πρακτική εμπειρία όπως πρακτική άσκηση ή εθελοντισμός κατά την τελική περίοδο (10 εβδομάδες), εάν είστε επιλέξιμος για απασχόληση στην Ελβετία

Επιλογή 3: Διπλό πτυχίο BBA

 • Αποκτήστε το πτυχίο Bachelor σας εντός 2,5-3 ετών (ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης)
 • Τελικό, τρίτο έτος στο Δουβλίνο ή στο Παρίσι, επιτρέποντας διπλό πτυχίο Bachelor από το BSL και το Dublin Business School (DBS), ή το BSL και το Université Paris-Est Créteil (UPEC, Παρίσι)
 • Διεθνές, πολύπλευρο και ποικίλο μαθησιακό περιβάλλον

Επιλογή 4: Το Millennium BBA

 • Αποκτήστε το πτυχίο Bachelor σας μέσα σε 3 χρόνια, μαθαίνοντας μέσω της πρωτοποριακής μεθοδολογίας μάθησης Prepare-Apply-Consolidate:
Πεδίο 1: Προετοιμαστείτε - θα συμμετάσχετε σε αυθεντικές εμπειρίες μάθησης που σας ενθαρρύνουν να φέρετε τη δική σας προοπτική στην τάξη, να λύσετε επαγγελματικές υποθέσεις πραγματικής ζωής και να μάθετε από δοκιμές και λάθη. Θα καλύψετε θεμελιώδη μαθήματα που σας εξοπλίζουν με τις κρίσιμες γνώσεις και δεξιότητες σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής και διοίκησης
Βιωματική μάθηση 1: Εφαρμόστε - θα αφιερώσετε δύο όρους στην εφαρμογή αυτού που έχετε μάθει σε ευθυγράμμιση με το πάθος, την περιέργεια και τις δεξιότητές σας. Ναι, αυτό δεν είναι λάθος - ξεκινάτε το 2ο έτος του προγράμματος κάνοντας και μάθετε μέσω της εμπειρίας. Θα οδηγήσετε τη δική σας εμπειρία και θα αποκτήσετε ικανότητα και γνώση σε μια περιοχή που έχει νόημα για εσάς. Θα επιλέξετε ένα μείγμα στοιχείων από το χαρτοφυλάκιό μας
Κεφάλαιο 2: Εδραίωση - θα εδραιώσετε τη μαθησιακή σας εμπειρία συμμετέχοντας στην εκμάθηση του τι είναι προσαρμοσμένο στα μοναδικά πλεονεκτήματα, τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά σας. Η πλειοψηφία των μαθημάτων στο Block 2 είναι μαθήματα επιλογής που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το ταξίδι της εκμάθησης σας έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στους προσωπικούς σας στόχους και επαγγελματικές φιλοδοξίες
Βιωματική μάθηση 2: Καινοτομία - Από τα ίδια στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας στην Βιωματική μάθηση 1, θα είστε σε θέση να εργαστείτε σε επιχειρηματικές καινοτομίες εμπνευσμένες από τις σπουδές σας και να ενισχύσετε το πρόγραμμα του Bachelor σας

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να μεταφέρω πιστώσεις σε προγράμματα BSL;

Για τα προγράμματα BBA μας, είναι δυνατή η μεταφορά έως και 100 μονάδων ECTS ή 60 αμερικανικών πιστώσεων (από αναγνωρισμένους οργανισμούς προπτυχιακών σπουδών). Οι πιστώσεις δεν μεταφέρονται σε κανένα άλλο πρόγραμμα.

Πώς είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε ένα BBA σε δύο χρόνια στο BSL;

Το πρόγραμμα BSL BBA 2 ετών είναι ισοδύναμο με ένα τριετές πρόγραμμα ECTS 200 ECTS, διαπιστευμένο από την ACBSP. Στην Ευρώπη, τα πανεπιστημιακά προγράμματα μετρούνται σε ώρες εργασίας, που είναι ένας συνδυασμός ωρών διδασκαλίας και ωρών σπουδών. Το πρόγραμμα BSL επιταχύνει ένα τυπικό τριετές πρόγραμμα σπουδών σε ένα πρόγραμμα έντονης διάρκειας δύο ετών, αυξάνοντας τον αριθμό των τάξεων που παρέχονται κατά τη διάρκεια της διετούς περιόδου και προσθέτοντας δύο καλοκαιρινούς όρους 10 εβδομάδων.

Οι ώρες πίστωσης που δίνονται από τη BSL διαφέρουν ελαφρώς τόσο από τα παραδοσιακά συστήματα των Η.Π.Α. των ωρών εξάμηνης και των τετάρτων ωρών. Κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους, η BSL δίνει τέσσερις, δέκα εβδομάδες όρους, επιτρέποντας στους μαθητές να κερδίσουν 15 ώρες πίστωσης ανά θητεία. Ένας φοιτητής με πλήρες φορτίο παίρνει πέντε, τρία μαθήματα πιστωτικής ώρας, με τέσσερις ώρες επαφής ανά εβδομάδα ανά μάθημα και συνεπώς ξοδεύει συνολικά 20 ώρες την εβδομάδα στην τάξη. Με τη διατήρηση αυτού του αυστηρού χρονοδιαγράμματος οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν τις 120 αμερικανικές πιστώσεις που απαιτούνται για το BBA σε τουλάχιστον οκτώ όρους ή δύο ημερολογιακά έτη.

Υπάρχουν προγράμματα εξειδίκευσης στο πρόγραμμα BBA;

Το πρόγραμμα BBA μας προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την τελική σας τρίτη χρονιά στο Dublin Business School, όπου μπορείτε να προσανατολίζετε τις σπουδές σας προς τα προτιμώμενα μαθήματα επιλέγοντας από τα ρεύματα της Διοίκησης, του HRM, του Δικαίου, της Ψυχολογίας ή της Διαχείρισης Έργου.

Ποια είναι η γλώσσα διδασκαλίας της BSL;

Όλα τα μαθήματα στο BSL δίνονται στα Αγγλικά.

Πόσο δύσκολο είναι να σπουδάσεις στο BSL;

Η μελέτη σε οποιοδήποτε βαθμό στο BSL δεν είναι εύκολη, αλλά είναι μια αξιόλογη εμπειρία που θα προσφέρει εμπλουτισμό μαθησιακών εμπειριών. Τέτοιες εμπειρίες υπάρχουν μόνο όπου κάθε μαθητής δίνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και είναι πρόθυμη να εργαστεί σκληρά για να επιτύχει καλά αποτελέσματα.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για αποδοχή στο BSL;

Ελέγξτε τα κριτήρια αποδοχής για το πρόγραμμα BBA.

Εκτός από τα διοικητικά έγγραφα και τις επιστολές σας, πρέπει να δείξετε ότι δεν ενδιαφέρεστε μόνο για τη διαχείριση και τη βιομηχανία, αλλά ότι ενδιαφέρεστε για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων ή των οργανισμών που ελπίζετε ότι κάποια μέρα θα εργαστείτε Πρέπει να κάνετε τουλάχιστον δύο πράγματα για να δείξετε ότι έχετε αυτά τα συμφέροντα: γράψτε μια επιστολή παρακίνησης και παρακολουθήστε τη συνέντευξη (μέσω Skype ή προσωπικά).

Πρώτον, πρέπει να περιγράψετε στην επιστολή σας τι είδους βιομηχανία ή καριέρα ενδιαφέρεστε και γιατί μπορεί να είναι οτιδήποτε επιθυμείτε, όπως οι επιχειρήσεις, οι καλές τέχνες, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, η κυβέρνηση, η φύση, ο αθλητισμός κλπ.). Επίσης, στην επιστολή παρακίνησης, πρέπει να εξηγήσετε τι πιστεύετε ότι οι δεξιότητες είναι ότι θέλετε να μάθετε προκειμένου να αποκτήσετε τα προσόντα του κλάδου που σας ενδιαφέρει.

Δεύτερον, στη συνέντευξη, θα σας ζητηθεί να αξιολογήσετε σε ποιο βαθμό πραγματικά θέλετε να σπουδάσετε στο BSL. Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει! Δεν είναι απλώς το σχολείο που αποφασίζει αν θα σας δεχτεί, αλλά πρέπει επίσης να αποφασίσετε εάν αποδέχεστε το σχολείο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να διερευνήσετε τι κάνει η BSL. Το BSL δεν είναι απλώς ένα σχολείο για να αποκτήσει πτυχίο. Το BSL είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να εμπλουτίσετε την εμπειρία εκμάθησης σας. Έτσι, προετοιμαστείτε για τη συνέντευξη, ελέγχοντας ηλεκτρονικά όλα όσα μπορείτε να βρείτε για το σχολείο. Προκειμένου να σπουδάσετε στο BSL, θα πρέπει να αναλάβετε δέσμευση να εργαστείτε σκληρά, να μελετήσετε και να συμπεριφέρετε σαν επαγγελματίας.

Πόσα IB σημεία πρέπει να γίνω αποδεκτά για το πρόγραμμα BBA;

Η ελάχιστη βαθμολογία IB είναι 32. Εάν ένας υποψήφιος δεν έχει επιτύχει το απαιτούμενο ελάχιστο όριο αλλά μπορεί να αποδείξει ότι έχει άλλες ιδιότητες, όπως σκληρά εργαζόμενα, ισχυρά συμφέροντα σε βιώσιμες επιχειρήσεις και διαχείριση, τότε η αποδοχή μπορεί να χορηγείται με όρους απόδοσης. Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να καταβάλει πρόσθετες προσπάθειες κατά τους πρώτους σχολικούς όρους της BSL για να δείξει ότι είστε σοβαροί για να εργαστείτε σκληρά.

Μπορεί ένας Ελβετός φοιτητής χωρίς το "Maturité" / "Maturitätszeugnis" να υποβάλει αίτηση για το BBA;

Ναι, οι σπουδαστές που δεν έχουν ολοκληρώσει το δίπλωμα ελβετικής ωριμότητας αλλά έχουν αρχίσει ή ολοκληρώσει μαθητεία (Ελβετική επαγγελματική ωριμότητα στο εμπόριο που ονομάζεται επίσης "Berufsmatura" ή "Maturité professionnelle") μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πτυχίο BSL. Τουλάχιστον τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας θα αντισταθμίσουν την έλλειψη πτυχίου Ωριμότητας, αλλά όσο περισσότερα χρόνια έχετε εργασιακή εμπειρία, τόσο χαμηλότερες θα είναι οι συνθήκες απόδοσης για τις σπουδές σας στη BSL.

Ποιο σκορ TOEFL πρέπει να υποβάλω στο BSL;

Στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής, οι υποψήφιοι επιτυγχάνουν συνέντευξη για να αξιολογήσουν το επίπεδο αγγλικής γλώσσας και τις πιθανότητες επιτυχίας τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως οδηγός, θα χρειαστείτε ένα επίπεδο αγγλικών ως εξής:
IELTS 6; TOEFL 80; TOEIC 750 (απαιτείται μόνο μια δοκιμή)

Ο κωδικός BSL TOEFL είναι 0018.

Η BSL προσφέρει υποτροφίες;

Η BSL προσφέρει μερικές υποτροφίες ύψους έως και 50% από τα δίδακτρα σε αξιόλογους υποψηφίους σε βάση ανάγκης και αξίας. Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε ατομική βάση και κρίνεται σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά επιτεύγματά τους, τα προσωπικά κίνητρα και τη γενική θετικότητα που μπορούν να προσθέσουν στο σχολείο. Οι υποτροφίες με βάση την αξία στη συνέχεια διατίθενται σε μαθητές με υψηλές επιδόσεις για το δεύτερο μέρος του προγράμματος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Business School Lausanne
Τελευταία ενημέρωση October 17, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
2 - 3 Χρόνια
Τιμή
87,000 CHF
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

BSL Bachelor of Business Administration (BBA)