Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο στόχος του προγράμματος BBA στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού και της προστασίας της φύσης είναι να προσφέρει ένα θεωρητικό και πρακτικό πτυχίο που ενσωματώνει τον οικοτουρισμό, τη διατήρηση της φύσης με οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες.

Θα είστε εκτεθειμένοι σε πραγματικές επιχειρηματικές δραστηριότητες μέσω τακτικής αλληλεπίδρασης με την επιχειρηματική κοινότητα και διεθνείς οργανισμούς παρέχοντας ένα πλαίσιο για την κατανόηση του υπεύθυνου τουρισμού και της διακυβέρνησης των προστατευόμενων περιοχών.

Θα αναπτύξετε ηγετικές και διαπολιτισμικές δεξιότητες και θα εκτεθείτε στην πρακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια βιωματικών κατασκηνώσεων, εκδρομών και επισκέψεων σε διεθνείς οργανισμούς υπό την προσεκτική καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων.

Η μεθοδολογία διδασκαλίας είναι κυρίως διαδραστική με βάση τις δραστηριότητες ρόλων και τις συζητήσεις σε τάξεις για περιπτώσεις και βίντεο. Θα εργαστείτε σε επιχειρηματικά σχέδια με κορυφαία στελέχη σε οργανισμούς και θα σας προσκαλέσουμε σε παρουσιάσεις και συνέδρια εταιρειών. Οι ηλεκτρονικοί πόροι και οι πλατφόρμες ηλεκτρονικής επικοινωνίας χρησιμοποιούνται για να επιτρέψουν τις κατηγορίες χωρίς χαρτί.

Περιεχόμενο: 33 ενότητες, συμπεριλαμβανομένων Βιωματικών Κατασκηνώσεων και Επιχειρηματικών Προσομοιώσεων.

9 εξειδικευμένες ενότητες και έργα σε συνεργασία με στελέχη.

Εμπειρία προγράμματος:

Ως προπτυχιακός φοιτητής, θα εκτεθείτε σε πραγματικές επιχειρηματικές δραστηριότητες μέσω τακτικής αλληλεπίδρασης με την επιχειρηματική κοινότητα και τον εταιρικό κόσμο.

Οι σπουδαστές SUMAS συμμετέχουν συνεχώς σε έργα σε συνεργασία με εταιρείες όπως η Procter

Ημερομηνίες Έναρξης: Ιανουάριος και Σεπτέμβριος.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι σπουδαστές συνεργάζονται με εμπειρογνώμονες στη διατήρηση της φύσης για να πραγματοποιήσουν ένα εμπειρικό έργο. Τα βιωματικά στρατόπεδα σε θέρετρα διακοπών στα βουνά ή στην παραλία θα βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη διαβίωση και στην εκμάθηση πρακτικών λύσεων στις περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Για παράδειγμα, οι σπουδαστές μπορούν να αναπτύξουν πρακτικά έργα στον τομέα της βιωσιμότητας και της διατήρησης στις ακόλουθες χώρες Μπουτάν, Ισλανδία και Κόστα Ρίκα.

Ευκαιρίες καριέρας:

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών που απαιτούν την ικανότητα να αναλύει πολύπλοκες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να επιτύχει βιώσιμες λύσεις. Οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν να απασχολούνται σε πολυεθνικές εταιρείες, διεθνείς οργανισμούς, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να γίνουν επιχειρηματίες και να συμμετέχουν σε πράσινες θέσεις εργασίας. Οι φοιτητές SUMAS μπορούν επίσης να εφαρμόσουν τη μάθηση στις δικές τους οικογενειακές επιχειρήσεις.

Οι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα προαιρετικό 4ο έτος επαγγελματικής εξέλιξης και την ευκαιρία να έχουν πρακτική άσκηση.

Απαιτήσεις για το πρόγραμμα του Bachelor:

 • Υπογεγραμμένη αίτηση υποψηφιότητας
 • Φωτοτυπία έγκυρου διαβατηρίου ή ταυτότητας
 • Επίσημα πιστοποιημένα μεταγραφές και διπλώματα γυμνασίου με πιστοποιημένη μετάφραση αν δεν είναι αρχικά στα αγγλικά
 • Επίσημα πιστοποιημένο πανεπιστημιακό αντίγραφο (εάν υποβάλει αίτηση για μεταφορά πιστώσεων)
 • Βιογραφικό σημείωμα που αναφέρει τόσο την πλήρη εκπαίδευση όσο και κάθε εργασιακή εμπειρία με αντίστροφη χρονολογική σειρά
 • Motivational Επιστολή που υποδεικνύει γιατί ο σπουδαστής επιλέγει την Ελβετία, γιατί η Sustainability Management School , τι σκοπεύει να σπουδάσει ο σπουδαστής, πόσο χρόνο θα πάρει, ποιο βαθμό σκοπεύει να επιτύχει ο φοιτητής και τα σχέδια του μαθητή να εγκαταλείψει την Ελβετία μετά την ολοκλήρωση του σπουδές (υποχρεωτικές για μαθητές που χρειάζονται θεώρηση ή άδεια)
 • Αν δεν είστε εγγενής αγγλόφωνος ή εάν δεν έχετε περάσει τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα σχολείο αγγλικής γλώσσας: TOEFL (ελάχιστο σκορ 550 PBT ή 80 IBT) ή IELTS (ελάχιστο σκορ 6,0) ή άλλο τυποποιημένο Αγγλικές εξετάσεις τοποθέτησης. Για να υποβάλετε αυτόματα το σκορ TOEFL στη Sustainability Management School , παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό θεσμικού κώδικα SUMAS TOEFL® - 4629 όταν κάνετε τη δοκιμή
 • Τέλος αίτησης 200 CHF

Συνολική αμοιβή

 • Έτος 1: 33.000 CHF
 • Έτος 2: 33.000 CHF
 • Έτος 3: 33.000 CHF

Έχετε την ευκαιρία να λάβετε υποτροφία εισάγοντας τους διαγωνισμούς μας: href = "http://sumas.ch/scholarships/

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Sustainability Management School

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποSustainability Management School »

Τελευταία ενημέρωση January 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
117,000 CHF
Συνολικά δίδακτρα και για τα 3 έτη σπουδών.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Iceland Experiential Camp 2017

Bhutan Experiential Camp 2016