Εφαρμογές Υπολογιστών

HAMK προσφέρει ένα εκτεταμένο πτυχίο Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στον τομέα των ΤΠΕ - που εργάζονται στην πρακτική τεχνολογία με ένα άγγιγμα των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Το πεδίο εφαρμογής του πτυχίου Bachelor in Business Administration, Computer Applications, είναι 210 μονάδες και ολοκληρώνεται σε 3,5 χρόνια.

3,5ετές πρόγραμμα σπουδών

Οι βασικές σπουδές ικανοτήτων στις εφαρμογές Υπολογιστών καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στον προγραμματισμό. Θα μάθετε γλώσσες προγραμματισμού και τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα πιο συχνά. Οι μελέτες περιλαμβάνουν επίσης σχεδιασμό διεπαφής χρήστη, λειτουργικά συστήματα, ανάπτυξη ιστού, βάσεις δεδομένων, λειτουργίες σύννεφου, ρομποτική λογισμικού, επιχειρήσεις και καινοτομία, πιθανότητες και στατιστικά στοιχεία. Μετά από αυτό, θα επιλέξετε σπουδές σύμφωνα με τα δικά σας ενδιαφέροντα και εστιάζετε π.χ. στην επαυξημένη πραγματικότητα, την τεχνητή νοημοσύνη ή τα μεγάλα δεδομένα. Θα είναι επίσης δυνατό να επιλέγονται μελέτες προφίλ από άλλα προγράμματα σπουδών.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εμπειρογνώμονες ΤΠ

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος πτυχίου Computer Applications, θα γίνετε επαγγελματίας προγραμματιστής ικανός να εργαστεί στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο και έτοιμος για τις σύγχρονες προκλήσεις των ΤΠΕ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα εργαστείτε σε σχέση με εργασιακούς χώρους και εταιρείες πραγματικής ζωής και από τη στιγμή της αποφοίτησης έχετε ένα εκτεταμένο δίκτυο και πρακτικές δεξιότητες για να εφαρμόσετε σε πολλές διαφορετικές θέσεις προγραμματισμού σε όλο τον κόσμο.

Περιβάλλον και μέθοδοι μάθησης

Η εκμάθηση μέσω του πράγματος είναι το σύνθημά μας και η τεχνολογία συμμετέχει ενεργά σε όλες τις μελέτες. Οι μαθητές απολαμβάνουν το περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης, το οποίο είναι σύγχρονο, ασφαλές και άνετο.

Για φορητούς υπολογιστές οι σπουδαστές που έχουν δικό τους φορητό υπολογιστή είναι απαραίτητοι. Διαλέξεις συνήθως καταγράφονται σε βίντεο και τα μαθήματα επαφής επικεντρώνονται στην πρακτική εργασία και καθοδήγηση. Οι αναθέσεις μονάδων, τα υλικά και τα χρονοδιαγράμματα παρέχονται ηλεκτρονικά. Πολλές εφαρμογές, προγράμματα και περιβάλλοντα που χρησιμοποιούνται στις μελέτες παρέχονται μέσω εικονικών υπολογιστών.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ;

Καθώς η ψηφιακή τεχνολογία αναλαμβάνει όλους τους τομείς της ζωής μας, χρειάζονται νέοι προγραμματιστές για την επινόηση και τη δημιουργία των εφαρμογών. Ο προγραμματισμός απαιτεί λογική σκέψη, κατανόηση των χρηστών και υπομονή. Η δημιουργία μεγάλων εφαρμογών είναι πάντα η ομαδική εργασία. Στις εφαρμογές υπολογιστών, θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά περιβάλλοντα από ιστοσελίδες και συστήματα σε εφαρμογές και παιχνίδια για κινητά.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένας δημοφιλής τρόπος επεξεργασίας διαφορετικών ειδών δεδομένων από επιχειρηματικά δεδομένα σε Big Data. Για μεγάλα σύνολα δεδομένων, συχνά χρησιμοποιούνται υπηρεσίες cloud. Τα λειτουργικά συστήματα διακομιστών αποτελούν μέρος των μελετών που σας προσφέρουν δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε σε πολλές διαφορετικές θέσεις προγραμματισμού σε όλο τον κόσμο.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ;

Καθώς αποφοιτείτε από το πρόγραμμα σπουδών στις εφαρμογές υπολογιστών, έχετε μελετήσει πολλά θέματα που ζητούνται ευρέως στον τομέα της πληροφορικής. Ο τίτλος σας μπορεί να είναι για παράδειγμα ο προγραμματιστής / μηχανικός λογισμικού, ο υπεύθυνος σχεδιασμού εφαρμογών / προγραμματιστής, ο ψηφιακός επιχειρηματικός αναλυτής, ο προγραμματιστής συστημάτων, ο προγραμματιστής, ο προγραμματιστής εφαρμογών ιστού, ο προγραμματιστής εφαρμογών, ο προγραμματιστής παιχνιδιών, ο σχεδιαστής διεπαφών χρήστη, , Αναλυτής Δεδομένων, Προγραμματιστής AI.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποHäme University of Applied Sciences (HAMK) »

Τελευταία ενημέρωση October 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,700 EUR
Δίδακτρα ΜΟΝΟ για σπουδαστές εκτός ΕΕ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη