ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας BBA στο Stamford έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μελλοντικούς επιχειρηματίες παρέχοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα παρακολουθεί τις επιχειρηματικές διαδρομές από την ίδρυσή τους και τη δημιουργία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μέχρι την ανάλυση και το σχεδιασμό, την έναρξη και τη διαχείριση μιας επιχείρησης.

 • Εκτός από τους μελλοντικούς επιχειρηματίες, το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για: όσους κληρονομήσουν μια οικογενειακή επιχείρηση και θέλουν να πετύχει. όσοι θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. όσοι θέλουν να γίνουν αποτελεσματικοί επιχειρηματίες σε μια μεγάλη οργάνωση. και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν ιδιοκτήτης επιχείρησης στον σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο.
 • Το πρόγραμμα ενσωματώνει το μοναδικό μας φυτώριο επιχειρήσεων που ενισχύει τις επιχειρηματικές δυνατότητες των σπουδαστών και επιταχύνει την επιτυχημένη ανάπτυξη των επιχειρήσεων με συναφείς πόρους, καθοδήγηση και καθοδήγηση. Οι φοιτητές επωφελούνται περαιτέρω από τις ενσωματωμένες διεθνείς επιχειρηματικές δικτυακές συνδέσεις.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιχειρηματικά σεμινάρια επιχειρηματικών ιδεών, εργαστήρια, επιχειρησιακή καθοδήγηση και καθοδήγηση, μελέτες περιπτώσεων πραγματικών επιχειρήσεων, επιχειρηματική δραστηριότητα, συναντήσεις επιχειρηματιών και συνέδρια για την παγκόσμια, κοινωνική και βιομηχανική επιχειρηματικότητα.

Αποκτήστε πρακτική εμπειρία με μια πρακτική άσκηση και μία επιχειρηματική εμπειρία!

Πρακτική

Θα κάνετε πρωτοποριακές εργασίες στις νεοσύστατες εταιρείες με άλλους καινοτόμους υπαλλήλους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γεφυρώσετε αυτό που νομίζετε ότι πρέπει να ξέρετε με αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να επιτύχετε την επιτυχία σε ενεργές μικρές επιχειρήσεις.

Ventureship

Με το μοναδικό μας επιχειρηματικό φυτώριο και το διεθνές δίκτυο συνδέσεων, θα αποδείξετε την επιχειρηματική αποτελεσματικότητά σας, τοποθετώντας επιχειρηματικές ευκαιρίες σε πιθανούς επενδυτές, διασφαλίζοντας την αρχική χρηματοδότηση και εκτελώντας το νεοσύστατο επιχειρηματικό σας εγχείρημα με τη βοήθεια εξαιρετικά ικανών και επαγγελματικών προπονητών και συμβούλων.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Επενδυτικός αναλυτής
 • Επιχειρηματίας
 • Διευθυντής έργου
 • Αναλυτής Επιχειρήσεων
 • Διαχειριστής υπηρεσιών
 • Σύμβουλος επιχειρήσεων
 • Διευθυντής ανάπτυξης μάρκετινγκ
 • Διευθυντής προϊόντων και σήματος
 • Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων

Διάρκεια

Ημερομηνία έναρξης: 3 εισόδους ανά έτος: Μάρτιος, Ιούλιος, Νοέμβριος

Διάρκεια: 3,5 έτη

Τιμή: 18.697 USD (κατά προσέγγιση συνολικό ποσό προγράμματος)

Τοποθεσίες: Ταϊλάνδη - Μπανγκόκ

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Stamford International University

Κοιτάξτε14 περισσότερα μαθήματα αποStamford International University »

Τελευταία ενημέρωση November 26, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
18,697 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Νοέμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Νοέμ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη