Η επόμενη περίοδος υποβολής και οι ημέρες έναρξης θα δημοσιευθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Business Administration (BBA) στο Centria University of Applied Sciences επικεντρώνεται στον προγραμματισμό των επιχειρησιακών πόρων (ERP), κυρίως με τη χρήση κορυφαίων λύσεων λογισμικού SAP. Το ERP αναφέρεται στην ολοκληρωμένη διαχείριση βασικών επιχειρηματικών διαδικασιών σε πραγματικό χρόνο και με τη μεσολάβηση λογισμικού, για παράδειγμα, το SAP, το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό επιχειρηματικών λύσεων και χρησιμοποιείται από το 90% περίπου των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο. Όλα τα τμήματα και λειτουργίες σε μια εταιρεία ενσωματώνονται σε ένα ενιαίο σύστημα. Το μοναδικό μας πρόγραμμα διαχείρισης επιχειρήσεων στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένης εμπειρίας ERP μαζί με την τεχνογνωσία στη σύγχρονη επιχειρηματική διαχείριση. Το πρόγραμμα έχει διεθνή εμβέλεια και, με το αποκλειστικό του περιεχόμενο, έχει ως στόχο την εκπαίδευση επαγγελματιών με υψηλή τεχνογνωσία για τις μελλοντικές αγορές εργασίας και τις επιχειρηματικές ανάγκες. Και, η ζήτηση για ειδικευμένους υπαλλήλους ERP αυξάνεται συνεχώς.

Διαβάστε περισσότερα για το περιεχόμενο του μαθήματος και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας στην ιστοσελίδα μας: www. Centria .fi / SAP

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποCentria University of Applied Sciences »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 4, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 EUR
Τα δίδακτρα ισχύουν μόνο για φοιτητές εκτός ΕΕ. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τις υποτροφίες!
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη

Learn business and SAP at Centria University of Applied Sciences!

Business Management and ERP studies in Centria UAS