Η σταδιοδρομία σας στις διεθνείς επιχειρήσεις

Η κατοχή προσωπικού με διεθνείς δεξιότητες αποτελεί πλέον οργανωτική επιταγή. Το πρόγραμμα μας επικεντρώνεται στην παραγωγή πτυχιούχων που μπορούν να σκεφτούν κριτικά τη διαχείριση των διεθνών επιχειρήσεων υπεύθυνα και αειφόρα και να διαθέτουν τις δεξιότητες για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης καριέρας σε εταιρικό / επιχειρηματικό τομέα, στην κυβέρνηση, στον τρίτο τομέα και στην παροχή συμβουλών στην Αυστραλία και το εξωτερικό.

Τι θα μάθετε σε αυτό το πρόγραμμα

Θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις σε διάφορους τομείς της διεθνούς επιχειρηματικότητας κατά το πρώτο εξάμηνο του πτυχίου. Θα αναπτύξετε στη συνέχεια μια βαθύτερη γνώση και την ικανότητα να εφαρμόσετε μια σειρά από κρίσιμες προοπτικές σε βασικούς τομείς της επιχειρηματικής πρακτικής και της διαχείρισης. Στο δεύτερο μισό του πτυχίου, μπορείτε να ενσωματώσετε εξειδικευμένες μελέτες ή μαθήματα σε διαφορετικό κλάδο για να επεκτείνετε τις επιλογές σταδιοδρομίας σας.

Λεπτομέριες

Σε αυτό το τριετές πρόγραμμα, μπορείτε να επιλέξετε έναν δεύτερο επιχειρηματικό διευθυντή, ή έναν ανήλικο από μια άλλη επιχειρηματική πειθαρχία, μια σειρά από διεθνή μαθήματα σπουδών ή μια ξένη γλώσσα που ταιριάζει με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Παραδείγματα περιλαμβάνουν ξένες γλώσσες, διεθνείς μελέτες, βιωσιμότητα και περιβάλλον, γεωγραφικές μελέτες, στατιστικές και διαχείριση δεδομένων, πολιτική, κοινωνική δικαιοσύνη, μελέτες για το φύλο και μεσολάβηση των συγκρούσεων.

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια κατανόηση των βασικών επιχειρηματικών ζητημάτων που σχετίζονται με τις χρηματοπιστωτικές αγορές, το διεθνές εμπόριο και την παγκόσμια εφοδιαστική και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και να αναπτύξετε δεξιότητες στη διαπολιτισμική διαχείριση.

Επιπλέον, θα μάθετε πώς να σκέφτεστε κριτικά για τη διαχείριση των διεθνών επιχειρήσεων υπεύθυνα και βιώσιμα για το σχεδιασμό και την επιχειρηματικότητα και να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με τους θεσμικούς ρόλους των επιχειρήσεων που αποκαλύπτουν πώς διαμορφώνεται και διαμορφώνεται η παγκόσμια πολιτική οικονομία από διεθνείς επιχειρηματικούς οργανισμούς .

Πώς θα μάθετε

Οι περισσότερες από τις τάξεις σας θα πραγματοποιηθούν στο Swanston Academic Building του RMIT, το οποίο διαθέτει καινοτόμους μαθησιακούς χώρους που διανέμονται με λιανικούς και κοινωνικούς χώρους και δημιουργούν ένα περιβάλλον τόνωσης για τους σπουδαστές.

Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα συνεργαστείτε με τους συνομηλίκους και θα συμμετάσχετε ουσιαστικά στη βιομηχανία μέσω έργων μικρών ομάδων και ασκήσεων προσομοίωσης. Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στη μάθηση ή να εργαστείτε στο εξωτερικό ως μέρος των σπουδών σας.

Το RMIT σας προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών ώστε να μπορείτε να μάθετε και να αναπτύξετε έννοιες στην τάξη, καθώς και να συμμετέχετε στον κόσμο της εργασίας και να εφαρμόζετε τη μάθησή σας σε πραγματικά και ρεαλιστικά προβλήματα.

Θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τι έχετε μάθει στην τάξη ή έξω από τη βιομηχανία:

 • παρουσιάζοντας ιδέες και λύσεις στους εκπροσώπους της βιομηχανίας
 • χρησιμοποιώντας προσομοιωτές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
 • εφαρμόζοντας τις γνώσεις σας για την αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων που παρουσιάζονται σε μελέτες περιπτώσεων
 • ολοκλήρωση των έργων στο χώρο εργασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα χρονοδιαγράμματα.

Μέσω της διαδικτυακής πύλης μάθησης myRMIT του Πανεπιστημίου της RMIT, θα μπορείτε να προβάλλετε τους πόρους και τις δραστηριότητες μάθησης που δημιουργούνται από τους διδάσκοντες, να αποκτήσετε πρόσβαση στα μαθήματα μέσω του Blackboard, να συνεργαστείτε με τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στον φοιτητικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το εκπαιδευτικό λογισμικό, ο Learning Hub, οι πόροι και οι εκτυπωτές είναι προσβάσιμοι στην πανεπιστημιούπολη μέσω του ασύρματου δικτύου RMIT χρησιμοποιώντας το δικό σας φορητό υπολογιστή, tablet ή έξυπνο τηλέφωνο ή μέσω εγκαταστάσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών στην πανεπιστημιούπολη. Θα έχετε πρόσβαση στο ίδιο λογισμικό από το σπίτι χρησιμοποιώντας το myDesktop.

Σύνδεσμοι βιομηχανίας

Θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε άμεσα τις ακαδημαϊκές δεξιότητές σας σε ένα εργασιακό περιβάλλον στα ακόλουθα μαθήματα μάθησης που ενσωματώνονται στην εργασία:

 • Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων Υπεύθυνη. Σε αυτή την πορεία θα καθοδηγηθείτε από έναν ακαδημαϊκό που ειδικεύεται στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) και έχει εργαστεί ως σύμβουλος διαχείρισης στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και την αειφορία. Θα εκτιμήσετε διαφορετικές προσεγγίσεις σε αυτόν τον τομέα, μαθαίνοντας πώς να συνεργαστείτε με μια σειρά ενδιαφερομένων με σκοπό τη βελτίωση των αποτελεσμάτων για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.
 • Πολιτική Οικονομία Διεθνών Επιχειρήσεων. Σε αυτό το μάθημα, θα μελετήσετε το ιστορικό και θεσμικό πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομίας και τις σύγχρονες τάσεις στο εμπόριο, τη χρηματοδότηση, την παραγωγή και την οικονομική επεκτασιμότητα των παγκόσμιων επιχειρήσεων και το πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν. Έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δυνατότητες έτοιμες για εργασία σας και την ικανότητά σας να αναλύετε και να διαχειρίζεστε πληροφορίες και περιβάλλοντα, να επιλύετε προβλήματα και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά στη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

Άλλες επιλογές σχετικές με την εργασία και τη βιομηχανία περιλαμβάνουν:

 • Εργασία σε μια ομάδα φοιτητών στο πλαίσιο του προγράμματος Fastrack για την καινοτομία. Σε αυτό το μαθήμα επιλογής, θα εργαστείτε με τους συμβούλους για να αναπτύξετε και να παρουσιάσετε μια λύση σε ένα πραγματικό πρόβλημα. Αυτή η μορφή γρήγορων πρωτοτύπων έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τη φρέσκια σκέψη από τους φοιτητές του RMIT.
 • Επιλογές πρακτικής άσκησης επιχειρήσεων, όπου μπορείτε να αναλάβετε μια θέση για μία ή δύο ημέρες την εβδομάδα για ένα εξάμηνο. Αυτές οι θέσεις είναι κανονικά απλήρωτες και έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις μαλακές δεξιότητές σας και να αυξήσουν τη συνολική απασχόληση σας μετά την αποφοίτησή τους. Είστε υπεύθυνοι για την εύρεση της δικής σας τοποθέτησης, ωστόσο είναι διαθέσιμη βοήθεια αναζήτησης εργασίας.
 • BUSM4599 Business Skills for Start Ups, ένα μάθημα σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Η καθοδήγηση για την ανάπτυξη του Κολλεγίου Επιχειρήσεων, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, είναι ένα Συμβουλευτικό Συμβούλιο Βιομηχανίας υψηλού επιπέδου στελέχη υπό την προεδρία του Gerhard Vorster, Διευθυντή Στρατηγικής για την Στρατηγική, της Deloitte. Το συμβούλιο δημιουργεί μια στρατηγική γέφυρα μεταξύ της τελευταίας τεχνολογίας και της σκέψης σχεδιασμού και των επιχειρήσεων.

Το Πανεπιστήμιο RMIT δεσμεύεται να σας παρέχει μια εκπαίδευση που συνδέει στενά την τυπική μάθηση με επαγγελματική ή επαγγελματική πρακτική.

Μαθήματα και δομή του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για φοιτητές που έχουν ήδη σημαντική εργασιακή εμπειρία ή για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τις σπουδές τους σε επιχειρήσεις και συναφείς κλάδους, επιλέγοντας από μια σειρά δεύτερων μεγάλων και ανήλικων για να ανταποκριθούν σε στόχους σταδιοδρομίας ή προσωπικής ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 24 μαθήματα (κάθε 12 πιστωτικά σημεία) και περιλαμβάνει:

 • 8 υποχρεωτικά μαθήματα κοινής επιχείρησης
 • 8 μαθήματα επιχειρηματικής πειθαρχίας
 • 8 ευέλικτα μαθήματα.

Τα 8 ευέλικτα μαθήματα μπορούν να επιλεγούν από τρεις επιλογές:

 • μια δεύτερη σημαντική επιχειρηματική πειθαρχία (8 μαθήματα)
 • έναν υποχρεωτικό ανειδίκευτο επιχειρηματικό κλάδο (4 μαθήματα) συν ένα δεύτερο ανήλικο (οποιαδήποτε πειθαρχία)

υποχρεωτική επαγγελματική πειθαρχία ανήλικος (4 μαθήματα) συν 4 μαθήματα επιλογής.

Ένας δεύτερος επιχειρηματικός τομέας μπορεί να επιλεγεί από:

 • λογιστική
 • Οικονομικά
 • χρηματοδότηση
 • οικονομικός σχεδιασμός
 • πληροφοριακά συστήματα
 • της εφοδιαστικής και της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού
 • διαχείριση
 • εμπορία.

Προυποθέσεις εισόδου

Πρέπει να έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία Αυστραλιανό Έτος 12 ή αντίστοιχο τίτλο ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ελάχιστο μέσο όρο 65% (βλ. Κατωτέρω).

Τα ισοδύναμα προσόντα μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών Ίδρυμα RMIT ή αναγνωρισμένου μεταδευτεροβάθμιου διπλώματος στον αντίστοιχο τομέα με τους απαιτούμενους βαθμούς.

Η κάλυψη των ελάχιστων ακαδημαϊκών απαιτήσεων δεν εγγυάται την είσοδο. Η αίτησή σας θα πρέπει να αξιολογηθεί και να γίνει αποδεκτή.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Για να μελετήσετε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μία από τις παρακάτω εξετάσεις Αγγλικής επάρκειας:

 • IELTS (ακαδημαϊκό): ελάχιστη συνολική ζώνη 6,5 (χωρίς μεμονωμένη ζώνη κάτω από 6,0)
 • TOEFL (Δοκιμασία βάσει χαρτιού): ελάχιστο σκορ 580 (TWE 4.5)
 • TOEFL (Internet Based Test - IBT): ελάχιστο συνολικό σκορ 79 (με ελάχιστο 13 σε ανάγνωση, 12 σε ακρόαση, 18 σε ομιλία και 21 σε γραπτώς)
 • Pearson Test of English (Ακαδημαϊκό) (PTE (A)): ελάχιστη βαθμολογία 58 (χωρίς ζώνη επικοινωνίας μικρότερη από 50)
 • Cambridge Αγγλικά: Προχωρημένο (CAE): ελάχιστο 176 με όχι λιγότερα από 169 σε οποιοδήποτε στοιχείο.

Διεθνείς ευκαιρίες

Είστε ενεργά ενθαρρυνμένοι να γνωρίσετε τον ευρύτερο κόσμο μέσα στις παραδοσιακές και τις εικονικές αίθουσες διδασκαλίας. Η έκθεση σε διαφορετικούς τύπους διασυνοριακής συνεργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί αναπτύσσουν ιδέες και σας παρουσιάζουν διαφορετικές συμπεριφορές, μορφές μάθησης και πρακτικές που θα συναντήσετε μετά την αποφοίτησή τους.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν:

 • με τη μελέτη RMIT στο Βιετνάμ
 • μελετώντας με τον εκπαιδευτικό εταίρο της RMIT το πανεπιστήμιο Shanghai International Business and Economics
 • συμμετέχοντας σε ανταλλαγή φοιτητών
 • συμμετέχοντας σε μια περιοδεία μελέτης που συνδυάζει μια υπερπόντια ταξιδιωτική και πολιτιστική εμπειρία με τα μαθήματα που ολοκληρώθηκαν σε ένα εντατικό τρόπο που πιστώνεται προς το πτυχίο σας
 • που συνεργάζονται σε έργα σε πανεπιστημιουπόλεις και τοποθεσίες με φοιτητές από επιχειρήσεις και άλλους κλάδους
 • πραγματοποιώντας ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό, στο πλαίσιο του Προγράμματος Παγκόσμιας Επιχειρηματικότητας και Πρακτικής (GEIP).

Καριέρα

Ο στόχος της RMIT είναι οι αποφοίτοι των διεθνών επιχειρήσεων να γίνουν καλύτεροι πολίτες παγκοσμίως επειδή έχουν επωφεληθεί από την εξέταση επιχειρηματικών πρακτικών μέσω ενός παγκόσμιου φακού και μέσω ενός κοινωνικά υπεύθυνου επιχειρηματικού φακού. Θα εμφανιστεί με την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο συνδέονται διάφορες δραστηριότητες εντός και μεταξύ των οργανισμών και των βιομηχανικών τομέων.

Οι ρόλοι και οι βιομηχανίες που μπορούν να οδηγήσουν σε διεθνή επαγγελματικά προσόντα περιλαμβάνουν:

 • την ανάπτυξη πολιτικής και την παροχή συμβουλών, ιδίως σε έναν οργανισμό
 • ένα ευρύ φάσμα εμπορικών και χρηματοοικονομικών ρόλων
 • επιχειρηματικός αναλυτής
 • τους εφοδιασμούς και τους ρόλους διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού, όπως η παροχή συμβουλών στους διαχειριστές προμηθειών σχετικά με το δίκαιο εμπόριο και την ηθική προμήθεια στις βιομηχανίες εισαγωγής / εξαγωγής εφοδιαστικής
 • κυβερνητικές σχέσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες, για παράδειγμα, παροχή συμβουλών σε θέματα που σχετίζονται με το εμπόριο
 • την οικονομική έρευνα και την ανάπτυξη οικονομικής πολιτικής ή κανονιστικών κατευθυντήριων γραμμών
 • σύμβουλος διοίκησης
 • επιχειρηματικούς ρόλους που σχετίζονται με την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη βιωσιμότητα, σε σχέση με την επιχειρηματική στρατηγική, την ταξινόμηση, τις δεοντολογικές αξιολογήσεις και τους δείκτες και τη βελτίωση των επιχειρηματικών διαβουλεύσεων, των εταιρικών σχέσεων και των κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποRMIT - Royal Melbourne Institute of Technology »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
32,640 AUD
Δίδακτρα ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη