Το Bachelor of Biotechnology είναι ένα τετραετές πρόγραμμα πτυχίου, στο οποίο οι μαθητές μαθαίνουν να διερευνούν και να χειρίζονται ζωντανούς οργανισμούς με σκοπό την επινόηση ή τη βελτίωση των προϊόντων.

Τα προγράμματα σπουδών για τα προγράμματα πτυχίου βιοτεχνολογίας περιλαμβάνουν τα μαθήματα της οργανικής χημείας , των κυττάρων , της μοριακής βιολογίας , των φυτικών και ζωικών ιστών , της βιοχημείας , της γονιδιωματικής και της μικροβιολογίας . Ορισμένα προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν εξειδικεύσεις σε τομείς όπως η επιστήμη των τροφίμων , η βιομηχανική βιοτεχνολογία ή η περιβαλλοντική βιοτεχνολογία .

Πολλά προγράμματα περιλαμβάνουν εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία, με τη μορφή ερευνητικών έργων, παρουσιάσεων, εργαστηριακών εργασιών, ευκαιριών OPT και CPT , με δίδακτρα που ξεκινούν από 24.000 δολάρια ΗΠΑ ανά ακαδημαϊκό έτος, αν και είναι διαθέσιμες μερικές υποτροφίες σπουδών για σπουδαίους διεθνείς φοιτητές με βάση το IELTS 6.5) και TOEFL (90), καθώς και βαθμολογίες εξετάσεων CGPA και SAT (1150).laboratory scientists research innovation technology biotechnology agriculture laboratory laboratory laboratory laboratory laboratory scientists biotechnologyfelixioncool / Pixabay

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε16 περισσότερα μαθήματα αποMcGovern Education Group »

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 27, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
24,000 USD
ανά ακαδημαϊκό έτος. Υποτροφίες μερικής υποτροφίας είναι διαθέσιμες για σπουδαίους διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη