Πληροφορίες μαθήματος

 • Τίτλος μαθήματος: Bachelor of Arts (Honours) (Τουριστικές σπουδές)
 • Κωδικός μαθήματος: UBAHTRS9
 • Δημοτικό: BA (Hons) (Μελέτες Τουρισμού) (Melit.)
 • Επίπεδο επαγγελματικών προσόντων: Πρώτος κύκλος
 • Επίπεδο πλαισίου εθνικών προσόντων: Επίπεδο 6
 • Διάρκεια: 3 Χρόνια
 • Τρόπος συμμετοχής: Πλήρης απασχόληση
 • Συνολικές μονάδες ECTS: 180
 • Συντονιστής: Noel Buttigieg
 • Παραδόθηκε από: Ινστιτούτο Τουρισμού, Ταξιδιών και Πολιτισμού

Επισκόπηση μαθημάτων

Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος Τουριστικών Μελετών είναι να παράσχουν ένα ολοκληρωμένο υπόβαθρο στις τοπικές και διεθνείς διαστάσεις της τουριστικής βιομηχανίας και να εξοπλίσουν τους σπουδαστές με δεξιότητες ώστε να αναλύσουν κριτικά την τουριστική βιομηχανία και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία. Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Οι φοιτητές αναμένεται επίσης να πραγματοποιήσουν δύο εποπτευόμενες τοποθετήσεις στον κλάδο, όπου θα αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες στο χώρο εργασίας. Στο δεύτερο έτος, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να υποβάλλουν αίτηση για προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών για ένα ή δύο εξάμηνα σε ένα από τα πανεπιστήμια που έχουν σχέσεις με το Ινστιτούτο Τουρισμού, Ταξιδίων και Πολιτισμού.

Το Ινστιτούτο Τουρισμού, Ταξιδιών και Πολιτισμού συνεργάζεται στενά με τοπικούς φορείς του τουρισμού, όπως κυβερνητικές οντότητες και υπουργεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πρακτορεία πολιτιστικής κληρονομιάς και είναι ενεργό μέλος πολλών ευρωπαϊκών και διεθνών δικτύων. Οι σύνδεσμοι αυτοί εξασφαλίζουν ότι τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ινστιτούτο είναι σχετικά και χρήσιμα για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ενδιαφέρον ή καριέρα στον τομέα του τουρισμού.

Απαιτήσεις εισόδου και εξέλιξης

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις Γενικές Απαιτήσεις Εισαγωγής για εισαγωγή, δηλαδή το Πιστοποιητικό Εγκλωβισμού και το Δίπλωμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να περάσει στο βαθμό 5 ή καλύτερα στη Μάλτα Αγγλική Γλώσσα και Μαθηματικά.

Οι υποψήφιοι που κατέχουν το υψηλότερο εθνικό δίπλωμα στη διαχείριση της φιλοξενίας ή το υψηλότερο εθνικό δίπλωμα στις μελέτες τουρισμού χορηγούμενος από το Ινστιτούτο Τουριστικών Σπουδών (Μάλτα) ή παρόμοια προσόντα μπορούν να γίνουν δεκτοί στο Έτος 2 του μαθήματος υπό τους όρους αυτούς Το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να επιβάλει.

Πληροφορίες για τους αιτούντες με διεθνή προσόντα

Το UM φιλοξενεί επί του παρόντος πάνω από 1.000 διεθνείς φοιτητές πλήρους απασχόλησης και πάνω από 450 επισκέπτες. Οι ολοένα αυξανόμενοι διεθνείς φοιτητές που προέρχονται από διάφορες χώρες, τα τελευταία χρόνια, έχουν μετατρέψει αυτό το θεσμό 400 ετών σε διεθνή πανεπιστημιούπολη.

Οι διεθνείς σπουδαστές μας περιγράφουν γενικά τη Μάλτα ως ασφαλές μέρος, απολαμβάνοντας τον εξαιρετικό καιρό και ένα ποικίλο πολιτισμικό πρόγραμμα όλο το χρόνο. Η Μάλτα θεωρείται το ιδανικό μέρος για σπουδές.

Το Διεθνές Γραφείο στο UM παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εισαγωγή, τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας και τη συγκρισιμότητα των προσόντων. Το αφοσιωμένο προσωπικό βοηθά τους σπουδαστές με θεωρήσεις, εξετάσεις υγείας, διαμονή και άλλα σχετικά θέματα.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τοπικοί / ΕΕ / ΕΟΧ Αιτούντες:

 • Δεν ισχύουν χρεώσεις

Αιτούντες εκτός ΕΕ / εκτός ΕΟΧ:

 • Χρέωση ανά ακαδημαϊκό έτος: Ευρώ 8.500

Αυτά τα δίδακτρα αναφέρονται για ενδεικτικούς σκοπούς μόνο εφόσον βασίζονται στο πρόγραμμα σπουδών του 2018/9.

Περίοδος κινητικότητας

Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια ανταλλαγή ERASMUS ενθαρρύνονται να το κάνουν κατά το δεύτερο έτος του μαθήματος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Malta »

Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 27, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,500 EUR
Τοπικοί / ΕΕ / ΕΟΧ Αιτούντες: Δεν ισχύουν χρεώσεις. Υποψήφιοι εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: Χρέωση ανά ακαδημαϊκό έτος: 8.500 ευρώ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη