Bachelor of Arts στη μαζική επικοινωνία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Bloomsburg University πρόγραμμα μαζικών επικοινωνιών του Bloomsburg University προετοιμάζει τους φοιτητές να εργαστούν ως επαγγελματίες στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, της δημοσιογραφίας, των τηλεπικοινωνιών ή των αναδυόμενων τεχνολογιών των μέσων ενημέρωσης.

Αυτό το πτυχίο πρόγραμμα εξισορροπεί μια ευρεία γνώση των φιλελεύθερων τεχνών και των φυσικών επιστημών με την επαγγελματική και θεωρητική προετοιμασία που απαιτείται από τους σημερινούς επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης. Οι πανεπιστημιακές σπουδές είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της επαγγελματικής κατάρτισης του μαθητή, καθώς και η εμπειρία με τέσσερα μέσα πανεπιστημιούπολης:

  • Η φωνή, η εθνικά αναγνωρισμένη εβδομαδιαία φοιτητική εφημερίδα
  • BUTV, τηλεοπτικός προγραμματισμός που παράγει φοιτητές
  • BUNow, η φοιτητική διαδικτυακή πύλη ειδήσεων του Bloomsburg University
  • WBUQ-FM, ένας φοιτητής-διαχειριμένος ραδιοφωνικός σταθμός με κλήση και μουσικά προγράμματα

Άλλες ευκαιρίες διατίθενται μέσω ενεργών κεφαλαίων της Εταιρείας Φοιτητών Δημοσίων Σχέσεων της Αμερικής (PRSSA) και της Εθνικής Εταιρείας Ραδιοφωνίας-Alpha Epsilon Rho (NBS-AERho).

Μαζικές επικοινωνίες

Τηλεπικοινωνίες - Οι σπουδές περιλαμβάνουν παραγωγή βίντεο, επεξεργασία βίντεο, δημοσιογραφική εκπομπή, προγραμματισμό και διαχείριση. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να σπουδάσουν αθλητικά, ντοκιμαντέρ, εταιρικά βίντεο ή δραματική / κωμωδία παραγωγής.

Δημοσιογραφία - Οι σπουδές περιλαμβάνουν τη δημοσιογραφία, την επιμέλεια, τη συγγραφή χαρακτηριστικών, την επιμέλεια και παραγωγή περιοδικών, την υποβολή εκθέσεων για τις δημόσιες υποθέσεις και τη δημοσιογραφική εκπομπή.

Δημόσιες σχέσεις - Οι μελέτες περιλαμβάνουν τη θεωρία και την πρακτική των δημοσίων σχέσεων, τη δημοσιότητα και τις δημόσιες σχέσεις, τις υποθέσεις δημόσιων σχέσεων και τα προβλήματα, καθώς και επιλογές στην παραγωγή βίντεο, γραφή χαρακτηριστικών, ηλεκτρονική δημοσιογραφία, εισαγωγή στις επιχειρήσεις, οικονομία, αρχές και πρακτικές μάρκετινγκ και διαχείριση διαφήμισης. Ως φοιτητής, οι μαθητές συμμετέχουν σε ένα σεμινάριο μαζικής επικοινωνίας, πρακτική άσκηση ή πρακτική άσκηση.

Emergent Media - Studies in Emergent Media αναπτύσσει τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, την οπτική επικοινωνία, τα κοινωνικά μέσα και άλλες τεχνολογίες νέων μέσων.

Ένας ανήλικος στο Emergent Media στις μαζικές επικοινωνίες παρέχει στους φοιτητές σε επιστημονικούς κλάδους εκτός του μεγάλου με ευρύ υπόβαθρο στα αναδυόμενα μέσα και τις λειτουργικές τους χρήσεις. Το πρόγραμμα θα επιτρέψει στους μαθητές να αναπτύξουν ένα ισχυρό θεμέλιο στα αναδυόμενα μέσα ενημέρωσης, ιδιαίτερα στους τομείς των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας, της ανάπτυξης ιστοτόπων και του σχεδιασμού και των οπτικών επικοινωνιών μέσα σε ένα πλαίσιο μαζικών επικοινωνιών.

Στον σημερινό κόσμο των μέσων ενημέρωσης, οι εργοδότες αναζητούν άτομα με πολλαπλές δεξιότητες στην τελευταία χρήση και σχεδιασμό των μέσων ενημέρωσης, την παιδεία στα μέσα και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστού. Το ανήλικος μπορεί να αποκτηθεί πλήρως σε απευθείας σύνδεση ή σε μια πρόσωπο με πρόσωπο ρύθμιση τάξης. Ο ανήλικος αποτελείται από 18 ώρες εξάμηνο.

Ο αλλού έχει εμπειρία ονείρου στο Super Bowl LI

Σε ένα διάστημα μόλις εννέα μηνών, η Rosie Langello πήγε από συνεντεύξεις συναδέλφων συμμαθητών στο Bloomsburg University για να καλύψει θρύλους της NFL στο Super Bowl LI. Ο Langello, πρόσφατος μεταπτυχιακός φοιτητής μαζικής επικοινωνίας, ο οποίος μελετά τώρα στη σχολή Medill School of Journalism του Northwestern University, πέρασε χρόνο στο Χιούστον με το πρόγραμμα εξειδίκευσης στον τομέα του αθλητισμού, το οποίο ανέφερε διάφορες πτυχές της εμπειρίας του Super Bowl.

"Κάθε μαθητής ήταν σε διαφορετική εκδήλωση και μεταβαθήκαμε από κάθε εκδήλωση που διηγούσε ιστορίες γύρω από το Χιούστον", δήλωσε ο Langello, προσθέτοντας ότι οι συμμαθητές του έλαβαν διαπιστευτήρια από το NFL και κάλυπταν ιστορίες από όλη την πόλη.

Μία από τις ιστορίες του Langello ήταν για τους επιζώντες του καρκίνου που παρακολούθησαν το Super Bowl. Ωστόσο, η πιο αξέχαστη εμπειρία της παρακολούθησε συνέντευξη Τύπου . Όχι μόνο έλαβε την ευκαιρία να καθίσει σε ένα δωμάτιο με το Super Bowl MVP και το μοναδικό ντουέτο προπονητή-προπονητή για να κερδίσει πέντε Super Bowls αλλά και να καθίσει ανάμεσα σε πολλούς αναγνωρισμένους δημοσιογράφους που είχε σπουδάσει.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become ... περαιτέρω

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become dynamic and confident leaders. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη