Γίνετε εμπειρογνώμονας στην τεχνολογία της επικοινωνίας και της επικοινωνίας.

Ενδιαφέρεστε για τον πλούσιο τομέα της επικοινωνίας; Στο Bellarmine, τα μαθήματά μας συνδυάζουν την ταξική εργασία με πρακτικές εφαρμογές και εμπειρίες πεδίου για τη διδασκαλία νέων τεχνολογιών επικοινωνίας καθώς και τις πολλές όψεις της ανθρώπινης επικοινωνίας: διαπροσωπικές, διαπολιτισμικές, διαμεσολαβημένες και ομαδικές.

Εκτός από την προσφορά ενός πλούσιου και συναρπαστικού προγράμματος σπουδών μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, η Σχολή Επικοινωνίας φιλοξενεί το ραδιόφωνο Bellarmine, την εφημερίδα The Concord, τη φοιτητική υπηρεσία NEXU, μια σουίτα παραγωγής μέσων ενημέρωσης και ένα ζωντανό κανάλι του YouTube για αθλητικές εκπομπές που καλύπτει το αθλητικό πρόγραμμα BU.

Γιατί μελέτη της επικοινωνίας στο Bellarmine;

Οι φοιτητές επικοινωνίας της Bellarmine επωφελούνται από το επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και επικοινωνιακό τοπίο της Louisville για δικτύωση, προσκεκλημένους ομιλητές και πρακτική άσκηση από όλη τη βιομηχανία. Οι φοιτητές μας απολαμβάνουν πολλές ευκαιρίες για ενεργητική μάθηση, είτε σε εργαστήριο Mac, είτε σε σουίτα παραγωγής είτε σε τοποθεσία σε έναν από τους κορυφαίους χώρους πρακτικής άσκησης. Αν θέλετε να σπουδάσετε σε μια βιομηχανία που δεν κοιμάται ποτέ, τότε βρείτε το πάθος σας στην Σχολή Επικοινωνίας της Bellarmine!

Επιλέξτε από αυτές τις προπτυχιακές σπουδές:

  • Γραφικό και ψηφιακό σχέδιο
  • Αθλητική μετάδοση και παραγωγή τηλεόρασης / ραδιοφώνου
  • Δημοσιογραφία και νέα γραφή μέσα
  • Διαφήμιση, Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ

Προοπτικές καριέρας

Οι απόφοιτοι των μεγάλων επικοινωνιών συνεχίζουν τη σταδιοδρομία τους σε μια ευρεία ποικιλία επαγγελμάτων, όπως οι επιχειρήσεις, οι ανθρώπινοι πόροι, οι δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ, η διαφήμιση, η παραγωγή μέσων, το ψηφιακό περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Τα σπουδαία νέα σχετικά με την εξειδίκευση στην επικοινωνία είναι ότι σχεδόν κάθε πεδίο χρειάζεται άριστες επικοινωνίες. Ο ουρανός είναι το όριο! Και στο Bellarmine, θα σας προσφέρουμε σπουδαία πρακτική άσκηση στις κορυφαίες εταιρίες επικοινωνίας, μέσα μαζικής ενημέρωσης, διαφημιστική εταιρεία, PR και HR.

Εμπειρίες στο Πανεπιστήμιο

Στο Bellarmine, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας με πρακτικές εμπειρίες, όπως:

  • Ραδιόφωνο Bellarmine
  • Η εφημερίδα Concord
  • Φορέας φοιτητών NEXU
  • Η σουίτα παραγωγής μέσων
  • BU Athletics κανάλι YouTube

Εκτός από αυτές τις συναρπαστικές ευκαιρίες επικοινωνίας, υπάρχουν δεκάδες συλλόγων και φοιτητικών οργανώσεων, πολλοί - όπως η Ένωση Φοιτητικής Κυβέρνησης - με την ανάγκη επικοινωνίας των ηγετών των φοιτητών.

Πέντε Έτη Προγράμματα

Χάρη στα προγράμματα διπλής εγγραφής της Bellarmine, μπορείτε να κερδίσετε το πτυχίο και το μεταπτυχιακό δίπλωμα σε μόλις πέντε χρόνια. Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα πάνω από ένα πτυχίο Bellarmine μπορεί να σας καθοδηγήσει για να βάλετε την καριέρα σας στην ταχεία κομμάτι νωρίς. Δείτε πώς λειτουργεί: Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισδοχής, θα συνεργαστείτε με τον σύμβουλό σας για να αναπτύξετε το πενταετές σχέδιό σας. Οι περισσότεροι μαθητές αρχίζουν να παίρνουν μαθήματα επιπέδου master στο ανώτερο έτος τους. Τα μαθήματα επιπέδου μάστερ συνήθως αντικαθιστούν τις δωρεάν εκλογικές μονάδες. Μεταπτυχιακά προγράμματα στο επίπεδο της επικοινωνίας περιλαμβάνουν το Master of Arts στην επικοινωνία και το Master of Science στα ψηφιακά μέσα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποBellarmine University »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη