Το διδακτικό μας προσωπικό αποτελείται από τους δασκάλους του πρώην Τμήματος Αντιπροσωπείας της Visual Imagery και το Ινστιτούτο Γραφιστικής, Μέσων και Κινηματογραφικής Τέχνης. Το φάσμα της εκπαίδευσης στο τμήμα μας έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει τις κλασσικές μεθόδους έκφρασης όπως αυτόνομο γραφιστικής και ζωγραφικής, καθώς και τις ψηφιακές παραλλαγές αυτών των μορφών τέχνης. Εκτός αυτών, η παρουσίαση των διαφόρων παραμεθόριων περιοχών μεταξύ των εφαρμοσμένων τεχνών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης φέρνει νέα χρώματα στην εκπαιδευτική μας παλέτα.

Μπορείτε να αποκτήσετε ολοκληρωμένες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στους τομείς της παραδοσιακής απεικόνισης και απεικόνισης, καθώς και να μελετήσετε τον κόσμο των ηλεκτρονικών εικόνων, της κινηματογραφικής ταινίας και των μέσων ενημέρωσης.

Το τμήμα μας προσφέρει μια ισχυρή βάση για τους μαθητές να βρουν το δρόμο τους στον παραδοσιακό και ψηφιακό οπτικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών, κινηματογραφικών, πολυμέσων και διαδραστικών τμημάτων τους που εφαρμόζονται στους τομείς της τέχνης και της καθημερινής πρακτικής χρήσης.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

  • Ειδικός ταινιών και μέσων ενημέρωσης
  • Οπτική αναπαράσταση

Οι ειδικότητες ξεκινούν μόνο εάν ο επαρκής αριθμός φοιτητών επιθυμεί να συμμετάσχει στην εξειδίκευση.

Ειδικός εξειδικευμένος σε ταινίες και μέσα ενημέρωσης:

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα έχετε μια γενική εικόνα των θεωρητικών και πρακτικών ευκαιριών μιας κινηματογραφικής ταινίας και μια διορατικότητα σε ορισμένα τμήματα του επαγγέλματος.

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα έχετε μια ασφαλή θεωρητική γνώση σχετικά με τα χαρακτηριστικά της οπτικής επικοινωνίας και θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε κινηματογραφικά υλικά. Λόγω της εκτεταμένης πρακτικής άσκησης, θα βρείτε σίγουρα την περιοχή που είναι πιο κοντά στην προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σας.

«Ζούμε στη γραμμή της ταχείας φωτιάς των κινούμενων εικόνων. Μας βαδίζουν από κάθε δυνατή θέση: κινηματογραφικές και τηλεοπτικές οθόνες, οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητές οθόνες, παρουσιάσεις και διαφημίσεις. Διασκεδάζουν, μας πληροφορούν και μας ελέγχουν. Αλλά ποιος πρόκειται να εφεύρει, να σχεδιάσει, να επεξεργαστεί και να καταγράψει τις εικόνες του μέλλοντος με έναν δημιουργικό, έξυπνο και καλλιτεχνικό τρόπο; Αυτό μπορεί να είναι μόνο εσύ. Και αυτό είναι αυτό που μαθαίνετε να κάνετε στο πρόγραμμα Κινηματογράφου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. "András Kepes DLA, habil .; Καθηγητής Πανεπιστημίου, Βραβείο Táncsics Mihály και Prima, Βραβείο Πούλιτζερ, Ειδικός Τηλεοπτικής Παραγωγής, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Τεχνών

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ: Αν ενδιαφέρεστε για τις διάφορες μορφές κινηματογραφικών ταινιών αν έχετε ώριμη οπτική νοημοσύνη και καλές συνεργατικές και επικοινωνιακές δεξιότητες

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ:

- δημιουργός φωτογραφιών σε ιδρύματα ειδικευμένα στη μαζική επικοινωνία και μέσα μαζικής ενημέρωσης

-σε μετεπεξεργασία ταινιών

- ως οργανωτής στην παραγωγή προγραμμάτων

-σε συντακτικά γραφεία

-Motion maker που εργάζεται για διαφήμιση και PR εμπειρογνώμονες

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ θεωρία του κινηματογράφου, ιστορία κινηματογραφικών ταινιών, πρακτική κινηματογραφικής τέχνης, κινηματογραφικές τεχνολογίες (μελέτες κάμερας, τεχνική ήχου, βίντεο μετά την παραγωγή, λογισμικό πολυμέσων). οπτική μελέτη-ανάλυση και πρακτική

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ:

Στην εκπαίδευσή μας δίδεται έμφαση τόσο στην ανάπτυξη των χειρωνακτικών δεξιοτήτων, στην απόκτηση παραδοσιακών και νέων τεχνολογιών και στην άσκηση ενός δημιουργικού τρόπου σκέψης.

Ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε για ατομικά ή διπλασιασμένα γραφικά, ζωγραφική, τέχνη εγκατάστασης, βίντεο τέχνης, ή μπορείτε να χειριστείτε ιστορικούς πίνακες - οπτικά σενάρια - που χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικές ταινίες, σε κόμικς και ταινίες, στις κοινές περιοχές των καλών τεχνών και του σχεδιασμού, της σύγχρονης τέχνης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ: Εάν οι χειρονακτικές σας ικανότητες είναι καλές, σας ενδιαφέρουν οι καλές τέχνες, ο τρόπος σκέψης σας είναι δημιουργικός και πρωτότυπος και θα θέλατε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε υψηλό επίπεδο.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: θα είστε έτοιμοι να εργαστείτε ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης, ζωγράφος γραφίστας, σχεδιαστής βιβλίων, εικονογράφος, γελοιογράφος, δημιουργός ιδεών ή δημιουργός οποιουδήποτε άλλου τομέα γραφικού σχεδιασμού. εναλλακτικά, μπορείτε να εργαστείτε ως ηγέτης ενός εργαστηρίου τέχνης ή ενός συλλόγου δημιουργικού σχεδιασμού ή ως επαγγελματίας μουσουλμάνος

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: μπορείτε να συνεχίσετε να σπουδάζετε στο μάστερ μας για γραφιστική

ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ: Μελέτες Καλών Τεχνών. Τεχνικές καλών τεχνών. Δημιουργικές Μελέτες Εικόνας; Εικόνα και Επιστολή: Εικόνες και Τυπογραφία. Σύγχρονες ασκήσεις εικόνων. Η ιστορία και η πρακτική της οπτικής επικοινωνίας. Μελέτες οπτικής καλλιέργειας. Θεωρίες εικόνας. Ιστορίας της τέχνης

"Επιλέξαμε αυτήν την περιοχή επειδή ένιωθα ότι αυτό ήταν πιο κοντά στις καλές τέχνες. Τα πέντε χρόνια που πέρασα εδώ επιβεβαίωσαν όχι μόνο αυτό το τεκμήριο, αλλά πρόσφεραν μια υπέροχη ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά και να διδαχθούμε με σπουδαίους δασκάλους και καλλιτέχνες ».

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής μας GÁBOR MÁRIÁN

«Είχαμε την ευκαιρία να εμβαθύνουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας σχετικά με την οπτική εκπροσώπηση. Το Imagery λειτουργεί στη ζωή μας ως εναλλακτική μορφή επικοινωνίας. Μιλάμε σε μια οπτική γλώσσα, μπορούμε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας μέσα από αυτό και το καλύτερο είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μήνυμα το οποίο μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε ».

Ο μεταπτυχιακός φοιτητής μας LAURA LUKÁCS

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ουγγρικός

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποBudapest Metropolitan University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,150 EUR
ανά εξάμηνο για φοιτητές εκτός ΕΕ · 2300 € / εξάμηνο σπουδαστών της ΕΕ
Deadline
Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Welcome to Budapest Metropolitan University