Bachelor of Arts στην Ιστορία της Τέχνης / Studio Art

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ιστορία Τέχνης, Studio Art (BA)

Bloomsburg University πρόγραμμα Bloomsburg University τέχνης και η ιστορία της τέχνης του Bloomsburg University παρέχουν ένα σταθερό υπόβαθρο για τη μελλοντική δραστηριότητα στον κλάδο, είτε πρόκειται για εργασία είτε για προχωρημένη μελέτη σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Art Studio (BA)

Οι μεγάλες εταιρίες Art Studio αναλαμβάνουν διεπιστημονικά μαθήματα και συμπυκνωμένη μελέτη σε έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους τομείς: Σχέδιο, Ζωγραφική, Γλυπτική, Σχεδίαση Υφάσματος, Εκτυπώσεις, Φωτογραφία, Σχεδίαση Γραφικών Εκτυπώσεων / Βιβλίου και Γραφικό Web / Διαδραστικός Σχεδιασμός. Οι κύριοι μπορούν να ακολουθήσουν ποικίλες διαδρομές σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένου του Γραφιστικού Σχεδιασμού, της Θεραπείας Τέχνης, της Μεταπτυχιακής Μελέτης και της Εκπαίδευσης.

Ιστορία Τέχνης (BA)

Οι μεγάλες ιστορίες της τέχνης εξερευνούν την καλλιτεχνική παραγωγή μέσα από το χρόνο και σε διάφορους πολιτισμούς. Οι κύριοι μπορούν να επιλέξουν από ποικίλα μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με σκοπό να καταστήσουν δυνατή την εις βάθος κατανόηση των τομέων επιστημονικού ενδιαφέροντος. Οι κύριοι μπορούν να ακολουθήσουν τη σταδιοδρομία τους ως μελετητές, εκπαιδευτές, επιμελητές ή ως συντηρητές μουσείων ή γκαλερί.

Μικρά σε Art Studio, Ιστορία Τέχνης

Ανοικτή σε όλους τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την τέχνη, η ευελιξία είτε της μεγάλης τέχνης επιτρέπει στους μαθητές να ανήκει στο αντίθετο και να αναπτύξει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο δεξιοτήτων Οι μεγάλες τέχνες μπορούν επίσης να ασχοληθούν με ένα ευρύ φάσμα άλλων ακαδημαϊκών προγραμμάτων, ανάλογα με την ατομική κλίση.

Εκθεσιακοί Χώροι

Το τμήμα λειτουργεί τη γκαλερί τέχνης Haas που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη στο Κέντρο Τέχνης του Haas και την Πινακοθήκη στο Greenly Center στο κέντρο του Bloomsburg. Αυτές οι γκαλερί διαθέτουν τακτικές εκθέσεις ποικίλων μορφών τέχνης και διαλέξεων από εθνικούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες επισκεπτών καθώς και εκθέσεις φοιτητικής εργασίας και επιμελητηριακών έργων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Μόνιμη συλλογή έργων τέχνης

Το Τμήμα Ιστορίας της Τέχνης και Τέχνης διατηρεί μια ποικίλη μόνιμη συλλογή έργων τέχνης με έργα που εκτίθενται σε όλη την πανεπιστημιούπολη σε πολλές από τις ακαδημαϊκές, διοικητικές και κατοικίες. Η συλλογή αποτελεί ζωτικό πόρο που εμπλουτίζει το αισθητικό και πολιτιστικό κλίμα του Bloomsburg University του Bloomsburg University . Από τότε που ξεκίνησε αυτή η συλλογή το 1962, έχουν αποκτηθεί πάνω από 500 έργα, έχουν προστεθεί και έχουν τεθεί σε δημόσια προβολή. Τα έργα τέχνης στη μόνιμη συλλογή έχουν αποκτηθεί από ιδιώτες, κληροδοτήματα και επιχορηγήσεις από το Εθνικό Ταμείο Τεχνών, το Συμβούλιο Τέχνης της Πενσυλβανίας και το Ταμείο Childe Hassam της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Γραμμάτων.

Εγκαταστάσεις

Ευρύχωρες εγκαταστάσεις με ψηλά ταβάνια, καλό φυσικό φως, άφθονο αερισμό και ανοιχτό δάπεδο σας επιτρέπουν να εργάζεστε σε μικρά και μεγάλα έργα, με χώρο για συζητήσεις μεγάλου ομίλου ή ατομική κριτική. Υποστηρίζοντας τα διάφορα στούντιο είναι σύγχρονος εξοπλισμός και προμήθειες, καθώς και παραδοσιακά εργαλεία που δίνουν στον κάθε καλλιτέχνη τη μέγιστη δυνατή έκφραση.

Τμήμα Τμήματος

Εκτός από την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα τους, το Τμήμα Τέχνης και Σχολής Ιστορίας της Τέχνης μοιράζονται ένα πάθος για τη διδασκαλία και τη διευκόλυνση των μαθητών επίτευγμα. Όλοι οι διδάσκοντες δραστηριοποιούνται στην υποτροφία, τη διδασκαλία και την υπηρεσία στην κοινότητα.

Δραστηριότητες σπουδαστών

Οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες για να εμπλουτίσουν και να επεκτείνουν την εμπειρία στην τάξη. Εκτός από τις εκδρομές που διοργανώνονται από το Τμήμα στην Νέα Υόρκη και άλλους σημαντικούς προορισμούς τέχνης, πολλοί καλλιτέχνες μεταφέρονται στην πανεπιστημιούπολη κάθε εξάμηνο για να παρουσιάσουν το έργο τους και να συναντηθούν και να μιλήσουν με τους μαθητές.

Οι σπουδαστές μπορούν να συμμετάσχουν στην ετήσια Εξαιρετική Ημέρα Προσωπικής Στολισμού που περιελάμβανε ένα εργαστήριο και μια εκθεσιακή έκθεση διαδρόμων. Το ετήσιο Φοιτητικό Συμπόσιο στην Ιστορία της Τέχνης προετοιμάζει τους μαθητές για μια ακαδημαϊκή καριέρα μέσα από την παρουσίαση των πρωτότυπων ερευνητικών εργασιών σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become ... περαιτέρω

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become dynamic and confident leaders. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη