Από τη διεξαγωγή μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων που βασίζονται σε αγροκτήματα έως και του διεθνούς εμπορίου τροφίμων, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις υγιείς επιχειρηματικές γνώσεις για να προωθήσετε το μέλλον του πρωτογενούς τομέα παραγωγής της Νέας Ζηλανδίας.

Πρακτική εμπειρία

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας, θα αποκτήσετε περισσότερες από 300 ώρες αμειβόμενης εργασιακής εμπειρίας. Αυτό θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα με πιθανούς εργοδότες.

Συμμετέχετε στη βιομηχανία σε ανώτερο επίπεδο

Η οικονομία της Νέας Ζηλανδίας κυριαρχείται από τη γεωργία και τα τρόφιμα - παράγει περίπου 37 δισεκατομμύρια δολάρια από τα κέρδη των εξαγωγών ετησίως και η διεθνής ζήτηση προβλέπεται να συνεχίσει να αυξάνεται. Συμμετοχή στη μεγάλη ομάδα μαθητών Massey που έχουν εξασφαλίσει θέσεις εργασίας προτού αποφοιτήσουν. Συνέχισαν να γίνονται ηγέτες στον κλάδο.

Συμμετοχή σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο

Ο Massey είναι παγκόσμιος κατάταξη και το Νο 1 πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας στη γεωργία σύμφωνα με την κατάταξη της QS (Quacquarelli Symonds). Βρισκόμαστε επίσης στα κορυφαία 150 πανεπιστήμια παγκοσμίως για τη γεωργία από την παγκόσμια κατάταξη των ακαδημαϊκών αντικειμένων της ShanghaiRanking.

Το περήφανο ρεκόρ μας χρονολογείται από το 1927, όταν προσφέραμε τα πρώτα πτυχία της Νέας Ζηλανδίας στη γεωργία και την κηπουρική. Έχουμε το μεγαλύτερο κλαμπ του Νέου Γεωργού στη Νέα Ζηλανδία.

Η Massey Business School είναι επίσης παγκόσμιας κλάσης - είναι μεταξύ των κορυφαίων δύο τοις εκατό των σχολών επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι AACSB διαπιστευμένο με διεθνώς αναγνωρισμένους οικονομικούς και οικονομικούς ειδικούς.

Σχετικές διεθνείς γνώσεις

Θα κερδίσετε από την εμπειρία των κορυφαίων καθηγητών και καθηγητών μας παγκοσμίως. Τα προγράμματα μας στον τομέα της αγροτικής βιομηχανίας συνδυάζουν την παγκόσμια ηγετική μας τεχνογνωσία τόσο στις επιχειρηματικές όσο και στις γεωργικές περιοχές. Οι απόφοιτοι και το προσωπικό της Massey συμβάλλουν στον προσδιορισμό του μέλλοντος των γεωργικών και των επιχειρήσεων τροφίμων του έθνους μας.

Το πρόγραμμα AgriCommerce της Massey ευθυγραμμίζεται με τις βιομηχανίες αγροτικών επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο - εξασφαλίζοντας στους αποφοίτους μας τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται οι εργοδότες για τη βιομηχανία.

Τι θα μάθετε;

Αυτό το τριετές παγκόσμιο πρόγραμμα θα:

 • Σας διδάσκει συστήματα παραγωγής αγροκτημάτων, διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού, μάρκετινγκ, οικονομίες τροφίμων και διεθνή αγροτοβιομηχανία
 • Σας δίνει μια ισχυρή κατανόηση του τι χρειάζεται για να είναι βιώσιμη και ανταγωνιστική κατά μήκος της αλυσίδας αξίας των τροφίμων και στις παγκόσμιες αγορές τροφίμων και ινών.
 • Παρέχετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την προσφορά στους μελλοντικούς χώρους εργασίας
 • Σας προσφέρουμε μια καλή γνώση των χερσαίων συστημάτων και της αγροβιομηχανίας μαζί με εξειδικευμένες γνώσεις σε έναν τομέα της αγροτικής βιομηχανίας
 • Σας διδάσκει να εφαρμόσετε και να ενσωματώσετε τις επιστημονικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές γνώσεις για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της αγοράς
 • Βεβαιωθείτε ότι θα είστε ένας καλός αναλυτικός στοχαστής ικανός να συνθέσει πληροφορίες για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων.
 • Δώστε σας μια κατανόηση της ηθικής, του πολυπολιτισμικού και του διεθνούς περιβάλλοντος
 • Σας βοηθά να εξελιχθείτε σε έναν αποτελεσματικό επικοινωνιακό και έναν ανεξάρτητο εκπαιδευόμενο
 • Σας προσφέρουν ικανότητες διαχείρισης σε όλες τις πρωτογενείς βιομηχανίες

Θα ενσωματώσετε νέες επιστημονικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές γνώσεις για να διαμορφώσετε ένα καλύτερο μέλλον για έναν τομέα επιχειρήσεων που μας στηρίζει όλους.

Πιστοποιητικό

Cameron Walker
Bachelor of AgriCommerce, Αξιολόγηση αγροτικής ανάπτυξης
"Μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου μου, βρήκα πολύ εύκολο να βρω δουλειά. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τους σπουδαστές της γεωργίας εν γένει, αλλά περισσότερο για τους σπουδαστές αγροτικής αποτίμησης ... "

Στο Πανεπιστήμιο Massey βρήκα τον εαυτό μου να αμφισβητείται τόσο από τους συμμαθητές μου όσο και από τους συμβούλους μου για να επιτύχω όσο καλύτερα μπορώ.

Η εκτίμηση της υπαίθρου μου έκανε έκκληση, καθώς ήθελα μια καριέρα στη γεωργική βιομηχανία, η οποία πρόσφερε μια ευρεία ποικιλία εργασιών και μου επέτρεψε να συναντηθώ και να δικτυωθώ με μια σειρά ανθρώπων τόσο στο γραφείο όσο και στον τομέα.

Ο τίτλος μου ήταν προκλητικός αλλά εξαιρετικά ανταμείβοντας. Κάθε μάθημα που ήταν μέρος της ήταν μια πτυχή της γεωργίας που ήθελα να κυριαρχήσω, μπορώ να δω σίγουρα την αξία στην ολοκλήρωση καθενός.

Ο χρόνος μου στο Massey ήταν αξέχαστος. Το καλύτερο μέρος είναι οι άνθρωποι που γνώρισα, τόσο σπουδαστές όσο και καθηγητές. Είναι υπέροχο που περιβάλλεται από ομοϊδεάτες που έχουν επίσης πάθος για τη γεωργία.

Μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που είχα ήταν να είμαι Αντιπρόεδρος του Club Massey Young Farmers, μου επέτρεψε να αναπτύξω την ηγετική και διαπροσωπική μου ικανότητα. Το δεύτερο ήταν μέρος του δικτύου κόκκινου κρέατος. μου έδωσε ανεκτίμητη εικόνα για τις γεωργικές επιχειρήσεις της Νέας Ζηλανδίας και την πρόσβαση σε μερικούς ανθρώπους στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.

Η πιο πολύτιμη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω είναι να πάρετε κάθε ευκαιρία που σας έρχεται. Συμμετοχή σε μια λέσχη, συμμετοχή σε μια πρωτοβουλία, και το σημαντικότερο, δίκτυο με συναδέλφους και επαγγελματίες του κλάδου που σας έδωσαν στη διάθεσή σας.

Καριέρα

Ο τομέας της γεωργίας της Νέας Ζηλανδίας αναπτύσσεται και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για πτυχιούχους, από τη διεξαγωγή μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων μέχρι το διεθνές εμπόριο. Το προσωπικό μας είναι δραστήριοι ερευνητές. Συνεπώς, το πρόγραμμα AgriCommerce του Massey ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και σκέψεις στη μάθηση σας.

Θα εμφανιστείτε με τις γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες για αρκετές διαδρομές σταδιοδρομίας.

 • Διεθνές μάρκετινγκ
 • Οικονομικά
 • Αγροτική τραπεζική
 • Αγροτική αποτίμηση
 • Κυβέρνηση
 • Επιχείρηση
 • Εμπορικός
 • Αγοραστικός
 • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
 • Διαχείριση της εκμετάλλευσης
 • Ιδιοκτησία εκμετάλλευσης
 • Υπεύθυνος αγορών
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποMassey Business School »

Τελευταία ενημέρωση January 11, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
28,520 NZD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη