Read the Official Description

Προετοιμαστείτε για μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία του 21ου αιώνα με αυτό το μάθημα, το οποίο θα προσφέρει ευκαιρίες για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας ως μουσικός, ενώ παράλληλα θα οικοδομήσουμε τις γνώσεις σας για τις πολλές πτυχές της μουσικής βιομηχανίας.

Θα μάθετε σε υπερσύγχρονα μουσικά στούντιο, με καθοδηγητές από τους καθηγητές που ασκούν μουσικούς με ισχυρούς βιομηχανικούς δεσμούς, να έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις πρακτικές, μουσικές και μουσικές ικανότητές σας.

Οι φοιτητές του Southern Cross έχουν γίνει παγκοσμίου φήμης συγκροτήματα και μεμονωμένοι καλλιτέχνες και μαθητές επωφελούνται από την πρόσβαση σε καλλιτέχνες και παραγωγούς σε μερικές από τις πιο πολυπόθητες μουσικές εκδηλώσεις της Αυστραλίας, όπως το Splendor in the Grass, το Byron Bay Bluesfest και το Falls Festival.

Θα έχετε την ευκαιρία να εκτελέσετε ξεχωριστά ή με συγκροτήματα σε ένα ευρύ φάσμα χώρων διασκέδασης στο North Coast, καθώς και να χρησιμοποιείτε τακτικά το επαγγελματικό στούντιο και το χώρο των επιδόσεων Studio One29 στην πανεπιστημιούπολη Lismore.

Ευκαιρίες καριέρας

Ως εκτελεστές, τραγουδοποιούς, παραγωγούς, μηχανικούς ήχου, εκπαιδευτές μουσικής, μουσικούς συνεδριάσεων, μουσικούς σκηνοθέτες, διοργανωτές, διοργανωτές μουσικών γεγονότων, διαχειριστές συγκροτήματος και διευθύνσεων.

Οι απόφοιτοι του Bachelor of Contemporary Music που ολοκληρώνουν τις απαιτούμενες μονάδες μπορούν να σπουδάσουν το Master of Teaching και να διδάξουν μουσική δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επαγγελματική τοποθέτηση

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές τοποθετήσεις σε σημαντικούς εθνικούς και διεθνείς χώρους και με μουσικούς οργανισμούς. Οι δημόσιες εμφανίσεις αποτελούν σημαντικό μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παίζουν σε χώρους ψυχαγωγίας του North Coast ή να σχηματίσουν συγκροτήματα, εκμεταλλευόμενοι το πλούσιο μουσικό περιβάλλον σε όλη την περιοχή.

Σημαντικές περιοχές σπουδών

Υπάρχουν οκτώ ροές:

  • Απόδοση (ροή οντισιόν)
  • Απόδοση (ροή χωρίς οντισιόν)
  • Συγγραφή / Σύνθεση (ροή οντισιόν)
  • Σύνταξη σύνταξης / Σύνθεση (ροή χωρίς οντισιόν)
  • Μουσική Εκπαίδευση
  • Ηχητική παραγωγή
  • New Media Arts
  • Οθόνη

Η ευέλικτη δομή του μαθήματος επιτρέπει στους μαθητές να επιλέξουν το Pathway πιο κατάλληλο για τα συμφέροντά τους. Οι μαθητές μπορούν να συνδυάσουν στοιχεία από διαφορετικά ρεύματα για να δημιουργήσουν το δικό τους Pathway .

Όλοι οι μαθητές συμμετέχουν σε συνεργατικές, πρακτικές μουσικές δραστηριότητες καθ 'όλη τη διάρκεια του πτυχίου. Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει μικρά και μεγάλα συγκροτήματα που έχουν επικεντρωθεί σε ρεπερτορίου και ομάδες φοιτητών υπό την καθοδήγηση των φοιτητών. Οι μαθητές γράφουν, οργανώνουν, δοκιμάζουν, καταγράφουν και εκτελούν ένα ευρύ φάσμα μουσικής και ενθαρρύνονται να αναπτύξουν δικά τους δημιουργικά έργα.

Ακουστική απόδοση και ροές οντισιόν σύνταξης / σύνθεσης

Το ρεύμα οντισιόν εκτέλεσης και το ρεύμα ομιλίας τραγουδιού / σύνθεσης προσφέρουν στους σπουδαστές που εισέρχονται στο μάθημα δυνατότητες υψηλού επιπέδου την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά με το προσωπικό και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε έναν ειδικό τομέα. Οι μαθητές σε αυτά τα ρεύματα λαμβάνουν εκτεταμένα δίδακτρα και διαβουλεύσεις.

Σημειώστε ότι οι σπουδαστές που επιθυμούν να εξεταστούν για τις ροές των οντοτήτων επιδόσεων ή τραγουδιού / σύνθεσης πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία οντισιόν ως μέρος της αίτησής τους σε αυτό το μάθημα.

Οι σπουδαστές που επιτυγχάνουν ένα υψηλό επίπεδο στη ροή μη-οντισιμότητας των επιδόσεων, ή ροή μη-οντισιόν τραγουδιού / σύνθεσης, μπορούν να μεταφερθούν στο ρεύμα οντισιόν κατά το δεύτερο έτος.

Ροή μουσικής εκπαίδευσης

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το πτυχίο με τη Μουσική Εκπαίδευση μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν αίτηση για μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης (όπως το Master of Teaching στο Southern Cross) για να γίνουν δάσκαλοι μουσικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η δομή του μαθήματος Bachelor of Music τους δίνει τη δυνατότητα να πάρουν επίσης μια δεύτερη περιοχή διδασκαλίας παίρνοντας εκλεκτικές μονάδες είτε στα αγγλικά, είτε στην ιστορία, είτε στα μαθηματικά ή στη γεωγραφία.

Ροή παραγωγής ήχου

Η ροή Sound Production αναπτύσσει τις δεξιότητες των φοιτητών σε ζωντανή και ηχογραφημένη μηχανική ήχου. Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων χώρων εγγραφής και επιδόσεων που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό. Συνεργάζονται στενά με καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς τόσο σε ζωντανά όσο και σε περιβάλλον εγγραφής.

Νέες τεχνολογίες πολυμέσων και ροές οθόνης

Οι μαθητές στο ρεύμα New Media Arts και το ρεύμα Screen ασχολούνται με το σχεδιασμό, το φιλμ, το βίντεο και τις αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές. Υπάρχουν ευκαιρίες για τους σπουδαστές να συνεργάζονται σε προγράμματα με φοιτητές που σπουδάζουν το Bachelor of Digital Media and Communication και το Bachelor of Art and Design.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν επιδόσεις, χαρτοφυλάκια σύνθεσης / τραγουδοποιίας, χαρτοφυλάκια εγγραφών, τεχνικές αξιολογήσεις, εξετάσεις μουσικής και αποστολές, προφορικές παρουσιάσεις, καθήκοντα ανάδρασης, ομότιμες και αυτοαξιολογήσεις, δοκίμια, έργα και γραπτές εξετάσεις.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι φοιτητές στις πανεπιστημιουπόλεις αντιμετωπίζουν ποικίλες προσεγγίσεις διδασκαλίας, όπως διαλέξεις, μαθήματα, ατομικά μαθήματα, ηλεκτρονικές δραστηριότητες και εικονικές τάξεις που συνδέονται με βίντεο ή podcast. Η μέθοδος διδασκαλίας μπορεί να ποικίλει από μονάδα σε μονάδα.

Program taught in:
Αγγλικά

See 19 more programs offered by Southern Cross University »

Last updated March 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 4, 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
25,200 AUD
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 4, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 4, 2022

Μαρτ. 4, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 4, 2022
Άλλο