Bachelor Of Λογιστική (Hons) στη Λογιστική και Οικονομικών

University of Stirling

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor Of Λογιστική (Hons) στη Λογιστική και Οικονομικών

University of Stirling

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν σχεδιάζετε μια καριέρα στη λογιστική ή στον χρηματοπιστωτικό τομέα, η μελέτη στο University of Stirling είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης. Ο Stirling συγκαταλέγεται στις 15 πρώτες θέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου για να μελετήσει τη λογιστική και τη χρηματοδότηση (The Times and Sunday Times Good University Guide 2018), με επαγγελματισμό 5 αστέρων και τετραετή διαπίστευση στον κλάδο.

Η μελέτη Λογιστική και Χρηματοοικονομική σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάζετε, να παρουσιάζετε και να ερμηνεύετε οικονομικές πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών και οι δεξιότητες που μαθαίνετε θα επιτρέπουν στους επενδυτές, τους δανειστές, τη διοίκηση και άλλους να λαμβάνουν βασικές αποφάσεις βάσει οικονομικών στοιχείων. Το συνδυασμένο μας μάθημα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής περιλαμβάνει περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για την είσοδο στον τραπεζικό και επενδυτικό κλάδο.

Το ιδανικό μονοπάτι για μια καριέρα στη λογιστική συνδυάζει πανεπιστημιακό δίπλωμα με αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα. Αυτό το μάθημα έχει δημιουργηθεί με αυτό το πνεύμα, και η επιτυχής ολοκλήρωση του μαθήματος θα εξασφαλίσει ότι πολλοί επαγγελματικοί φορείς θα σας δώσουν σημαντικές εξαιρέσεις από τις εξετάσεις τους.

Από μια βασική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να αναλύσετε τις οικονομικές καταστάσεις, μέσα από μια βαθιά γνώση της οικονομίας, της φορολογίας και της πληροφόρησης, το πτυχίο Accountancy and Finance καλύπτει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για να συμμετάσχετε σε χιλιάδες πτυχιούχους Stirling που έχουν μεταπηδήσει επιτυχώς από αυτή την πορεία στον επαγγελματικό κόσμο.

Κορυφαίοι λόγοι για να μελετήσετε μαζί μας

# 1 Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο Stirling κατατάσσεται στις 5 πρώτες θέσεις στη Σκωτία, στις 15 κορυφαίες χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου (Times και Good Times Good University Guide 2018)

# 2 5 Stars QS για Διδασκαλία, Απασχολησιμότητα και Διεθνοποίηση (QS Stars University Ratings)

# 3 Διαπιστώθηκε από τέσσερις μεγάλους επαγγελματικούς φορείς λογιστικής και χρηματοδότησης

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αν σχεδιάζετε μια σταδιοδρομία στο λογιστικό επάγγελμα ή στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα, το συνδυασμένο μας μάθημα Λογιστικής και Χρηματοδότησης σχεδιάζεται μαζί σας κατά νου. Μετά από τέσσερα χρόνια σπουδών, θα έχετε πτυχίο και μια εξειδικευμένη γνώση του τομέα σας, καθώς και τα προσόντα που σας απαλλάσσουν από διάφορες επαγγελματικές εξετάσεις.

Στα πρώτα τρία εξάμηνα, οι βασικές σπουδές σας στη λογιστική και τη χρηματοδότηση θα συμπληρωθούν από τη διδασκαλία της οικονομίας, της διοίκησης επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού δικαίου. Το Εξάμηνο 4-8 θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια αναλυτική προσέγγιση για τα σχετικά μαθήματα μέσω εννέα προηγμένων βασικών ενοτήτων - μαζί με τις εκλεκτικές ενότητες της επιλογής σας.

Διδασκαλία

Θα μάθετε μέσω ενός συνδυασμού επίσημων διαλέξεων, σεμιναρίων, πρακτικών εργαστηρίων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα μικρών ομάδων θα παρέχουν επίσης ανατροφοδότηση και ενίσχυση των θεμάτων διαλέξεων σε κάθε εξάμηνο.

Εκτίμηση

Θα αξιολογηθεί με συνδυασμό μαθημάτων και εξετάσεων. Για τους σπουδαστές Honours, όλες οι προηγμένες ενότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών υπολογίζονται εξίσου στην συνολική ταξινόμησή σας. Σε αντίθεση με το μάθημα Bachelor of Accountancy (Bacc), η Λογιστική και η Χρηματοοικονομική δεν απαιτούν την ολοκλήρωση μιας διατριβής στο Εξάμηνο 8.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να σπουδάσετε στο εξωτερικό μέσω των καλά εδραιωμένων σχέσεών μας με αρκετά διεθνή πανεπιστήμια.

Μάθετε περισσότερα για τις σπουδές στο εξωτερικό.

Επικοινωνία

Κ. Christopher Coles, διευθυντή μαθήματος

44 (0) 1786 466415 cwcoles@stir.ac.uk

Τέλη - 2018/2019

  • Εξωτερικοί φοιτητές (εκτός ΕΕ) £ 12,140.00
  • Σκωτσέζοι και φοιτητές της ΕΕ £ 1.820,00
  • Φοιτητές από το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο £ 9,250 ετησίως για μέγιστο διάστημα 4 ετών
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 20, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
36 - 48 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,820 GBP
Εξωτερικοί φοιτητές (εκτός ΕΕ): £ 12.140 - Σκωτσέζοι και φοιτητές της ΕΕ: ​​£ 1.820 - Φοιτητές από το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο: £ 9.250 ετησίως για μέγιστο διάστημα 4 ετών
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιαν. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών