Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

University of Canberra διαθέτει μια ποικιλία υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές.

Κάντε τη μελλοντική σταδιοδρομία σας σε λογιστική καταμέτρηση

Ο στόχος του Bachelor of Accounting είναι να παράγει ιδιαίτερα ικανούς πτυχιούχους που είναι έτοιμοι να εργαστούν με εμπεριστατωμένη γνώση πειθαρχίας και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εργάζονται ως κοινωνικά υπεύθυνοι επαγγελματίες λογιστών σε όλο τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Μέσω ενός συνδυασμού θεωρητικών γνώσεων και διεπιστημονικών πραγματικών εμπειριών μάθησης, θα αναπτύξετε τεχνογνωσία στην επικοινωνία, τη δικτύωση, τη διαπολιτισμική συνείδηση ​​και την ομαδική εργασία. Αυτό θα σας επιτρέψει να γίνετε ευέλικτοι επαγγελματίες με ποικίλες δεξιότητες απασχόλησης που μπορούν να μεταφερθούν σε διάφορους τομείς. Θα αποφοιτήσετε ως κριτικός στοχαστής με σταθερή συνεργατική εμπειρία και θα έχετε τα προσόντα να πραγματοποιήσετε προγράμματα επαγγελματικών σπουδών τόσο με τους Ορκωτούς Λογιστές της Αυστραλίας και τη Νέα Ζηλανδία όσο και με την CPA Australia.

Μελετήστε ένα Bachelor of Accounting στο UC και θα:

 • κατανοήσουν τις έννοιες και τις θεωρίες που αποκτώνται στη λογιστική
 • να ασκούν δεξιότητες κριτικής σκέψης όταν αντιμετωπίζουν διφορούμενες και ελλιπείς πληροφορίες
 • να εντοπίζουν και να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων και να παρέχουν συμβουλές σε ενδιαφερόμενα μέρη από διάφορες περιοχές
 • χρησιμοποιούν συγκεκριμένες τεχνολογίες πειθαρχίας για την ανάλυση πολύπλοκων προβλημάτων σε διάφορα πλαίσια
 • να επικοινωνούν σαφείς, συνεκτικές και ανεξάρτητες γνώσεις και ιδέες σε διάφορους ενδιαφερόμενους, αντιμετωπίζοντας ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων στον τομέα των επιχειρήσεων / εμπορίου
 • να αναπτύξουν την ικανότητα άσκησης πρωτοβουλίας και επαγγελματικής κρίσης με τρόπο ηθικό και κοινωνικά υπεύθυνο.

Εργασιακή Ολοκληρωμένη Μάθηση

Το Bachelor of Accounting θεωρεί τους ακαδημαϊκούς και τη βιομηχανία να συνεργάζονται για να αναπτύξουν μια σειρά διαφορετικών ευκαιριών WIL για τους σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών πρακτικών, των τοποθετήσεων στο χώρο εργασίας, των βιομηχανικών σχεδίων, των διαγωνισμών, των εκθέσεων, των περιηγήσεων, των εικονικών πραγματικών εμπειριών μάθησης και άλλων.

Η σχολή διεξάγει ένα προαιρετικό πρόγραμμα προετοιμασίας για προ-πρακτική άσκησης τριών εβδομάδων, όπου οι μαθητές μαθαίνουν βασικές δεξιότητες απασχόλησης και τεχνικές συνέντευξης. Το πρόγραμμα καταλήγει σε μια σειρά συνεντεύξεων που φιλοξενούνται από τις εταιρείες λογιστικής που εδρεύουν στην Καμπέρα και οι επιτυχημένοι υποψήφιοι προχωρούν για την εξασφάλιση πρακτικής εξάσκησης. Οι προηγούμενοι φοιτητές έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση και προσλήψεις με οργανισμούς όπως η Διεθνής IDEA, η Νομική Βοήθεια ACT, η eChoice, ο Boyce Chartered Accountants, οι Maxim Chartered Accountants και οι Ορκωτοί Λογιστές ANZ (CAANZ).

Ο βαθμός ολοκληρώνεται με ένα έργο capstone, το οποίο στοχεύει να ενσωματώσει όσα έχετε μάθει σε όλο το πτυχίο σας και να σας προετοιμάσει για τη μετάβαση είτε σε επιτυχημένη μελλοντική απασχόληση είτε σε περαιτέρω σπουδές.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Λογιστής
 • Λογαριασμός αξιωματικός
 • Ελεγκτής
 • Φορολογικός λογιστής
 • Οικονομικός λογιστής
 • Λογιστής διαχείρισης
 • Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών
 • Οικονομικός αναλυτής
 • Οικονομικός ελεγκτής

Πληροφορίες για το μάθημα

Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από τους εγκεκριμένους λογιστές Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (CA ANZ) και CPA Αυστραλία. Οι φοιτητές με υψηλή επίδοση μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Bachelor of Philosophy (Honors).

Απαιτήσεις εισδοχής

Κανονικές απαιτήσεις UC για εισαγωγή σε προπτυχιακό μάθημα.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Ακαδημαϊκό IELTS 6.0 ή ισοδύναμο, χωρίς βαθμολογία μπάντας κάτω από 6.0

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Canberra

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Canberra »

Τελευταία ενημέρωση November 24, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
31,500 AUD
Διεθνείς φοιτητές, ανά έτος. Εγχώριο: CSP.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Άλλη