Γιατί μεγάλοι γραπτώς;

Γράφοντας μεγάλες εταιρείες στο Northwest μαθαίνουν δεξιότητες και τεχνικές στη σύνθεση περιεχομένου που εμπνέει, επικοινωνεί, λύνει τα προβλήματα και επιδιώκει την αλήθεια. Οι σπουδαστές στις μεγάλες γραφομηχανές του Northwest εργάζονται σε όλο το φάσμα των γραπτών μελετών - από τη σύνταξη επαγγελματικών αναφορών σε γραπτά ποιήματα. Οι σπουδαστές της Βορειοδυτικής Ευρώπης δεν απευθύνονται αυστηρά γραπτώς σε ειδησεογραφικά μέσα, όπως σε ένα πρόγραμμα δημοσιογραφίας, σε μαθήματα φαντασίας και ποίησης, όπως σε προγράμματα δημιουργικού γραφής ή σε ειδικευμένα σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως προγράμματα τεχνικής γραφής. Αντίθετα, έχουμε σχεδιάσει ένα σημαντικό να βοηθήσουμε και να προτρέψουμε τους μαθητές να γίνουν ευέλικτοι, αποτελεσματικοί, επικοινωνιακοί συγγραφείς.

Όταν οι εργοδότες λαμβάνουν αποφάσεις πρόσληψης, αναζητούν έξυπνους ανθρώπους που γράφουν καλά. Το γράψιμο της Βορειοδυτικής είναι σαν μια διασταυρούμενη κατάρτιση για τη σημερινή αγορά εργασίας. Θα λάβετε επαγγελματική κατάρτιση χωρίς ημερομηνία λήξης - πτυχίο ελεύθερων τεχνών που σας προετοιμάζει για την πρώτη σας δουλειά μετά από κολέγιο και για κάθε εργασία που αποφασίζετε να κάνετε μετά. Πιστεύουμε ότι η μελέτη της γραφής είναι εξαιρετική προετοιμασία για τη ζωή ως καλλιτέχνης, ακαδημαϊκός, πολίτης και επαγγελματίας - όλα όσα πρέπει να είστε όταν ολοκληρώσετε μια αυστηρή προπτυχιακή εκπαίδευση σε ένα υποστηρικτικό πανεπιστήμιο και όλα τα πράγματα που χρειάζεστε για να πετύχετε στη σύγχρονη ζωή.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να κερδίσουν γραπτό το πτυχίο με έμφαση στην επαγγελματική γραφή ή δημιουργική γραφή και δημοσίευση.

Μικρά στη γραφή

Ένας ανήλικος γραπτώς συγχαίρει οποιοδήποτε σημαντικό. Οι μαθητές μαθαίνουν για τα θεμέλια της μαζικής επικοινωνίας και την προηγμένη μελέτη σε δημιουργική γραφή, τεχνική γραφή, δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης και γλώσσα. Το ανήλικος απαιτεί την ολοκλήρωση 24 ωρών πίστωσης.

Ευκαιρίες καριέρας

Τίτλοι εργασίας που σχετίζονται με αυτό το κύριο περιλαμβάνουν:

 • Συγγραφέας
 • Συντάκτης
 • Δημοσιογράφος
 • Δικηγόρος
 • Διευθυντής έργου
 • Τεχνικός συγγραφέας

Επαγγελματικές εμπειρίες μάθησης

Το GreenTower Press είναι ένας μικρός τύπος που υποστηρίζεται από το τμήμα και διοικείται από δύο μέλη ΔΕΠ. Η GreenTower Press δημοσιεύει ένα εξαιρετικά λαϊκό λογοτεχνικό περιοδικό, The Laurel Review . Κάθε όρος, οι φοιτητές / τριες κερδίζουν επαγγελματική εκδοτική εμπειρία με το GreenTower Press και το The Laurel Review . Οι φοιτητές εργάζονται ως εκδότες-εκπαιδευτές στο The Laurel Review , όπου διαβάζουν, κρίνουν και επεξεργάζονται χειρόγραφα για δημοσίευση.

Το Medium Weight Forks είναι ένα περιοδικό τέχνης και λογοτεχνίας που δημοσιεύεται από τους φοιτητές στο μάθημα Εκπαιδευτικών Δεξιοτήτων κάθε άνοιξη.

Το Κέντρο Γραφής παρέχει υπηρεσίες διδασκαλίας και άλλες υπηρεσίες σε όλους τους φοιτητές της Βορειοδυτικής Ευρώπης και πολλοί φοιτητές από το τμήμα αποκτούν πολύτιμη εμπειρία ως καθηγητές γραφής και ως διευθυντές σπουδαστών. Οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να εργαστούν ως συγγραφείς με σχολή στις αίθουσες διδασκαλίας.

Οι σπουδαστές στο επαγγελματικό γράψιμο ολοκληρώνουν ασκήσεις βασισμένες στην άσκηση σε είδη του χώρου εργασίας, συμπεριλαμβανομένων περιστασιακών πραγματικών έργων για περιφερειακές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Οι σπουδαστές ταξιδεύουν με σχολή σε συνέδρια όπως το Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Συγγραφέων και Συγγραφικών Προγραμμάτων, η Συγκριτική Δραματική Διάσκεψη και η Διάσκεψη για τη Σύνθεση και την Επικοινωνία του Κολλεγίου.

Φοιτητικές οργανώσεις

Η Scribblers, η δημιουργική λέσχη γραφής του Northwest, συναντάει κάθε εβδομάδα για να μοιραστεί τη δημιουργική δουλειά και να γράψει μαζί.

Η Sigma Tau Delta, μια αγγλική επίτιμη κοινωνία, στέλνει ετησίως στους σπουδαστές σε εθνικό συνέδριο για να παρουσιάσει κριτική και δημιουργική εργασία. Η Sigma Tau Delta ιδρύθηκε στο Βορειοδυτικό το 1931.

Η καριέρα είναι έτοιμη. Πρώτη μέρα.

Το Northwest εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές είναι έτοιμοι για καριέρα, την πρώτη μέρα μέσω πρακτικής εξάσκησης, εμπειριών πεδίου και ευκαιριών δικτύωσης.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Παρόλο που δεν απαιτείται πρακτική άσκηση με τον Άγγλο μείζονα, ενθαρρύνεται ιδιαίτερα. Οι ειδικοί έχουν συνεργαστεί με τους ακόλουθους οργανισμούς:

 • GreenTower Press (βορειοδυτική πανεπιστημιούπολη)
 • KZLX ραδιοφωνικός σταθμός (βορειοδυτική πανεπιστημιούπολη)
 • Χορηγός συντονιστή (Βορειοδυτική πανεπιστημιούπολη)
 • Βορειοδυτικός Μασουριανός (φοιτητική εφημερίδα)
 • Περίοδος πύργου
 • Καλύτερα σπίτια και κήποι
 • Ιστορική κοινωνία Nodaway County
 • Επικοινωνίες Α έως Ζ

Η διαφορά Βορειοδυτικού

Ιδρύθηκε το 1905, το Northwest είναι μια παραδοσιακή πανεπιστημιούπολη με περισσότερους από 7.200 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Βρίσκεται στη μέση παντού , το Maryville είναι δύο ώρες από το Omaha, τη Νεμπράσκα και το Κάνσας Σίτι, το Μιζούρι και
2 ½ ώρες από το Des Moines της Αϊόβα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποNorthwest Missouri State University »

Τελευταία ενημέρωση August 21, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Τιμή
25,803 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 15, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 15, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 15, 2023

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 15, 2023
Άλλη