Bachelor in Visual Design

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor in Visual Design

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Η εκμάθηση μέσω της πράξης είναι η αρχή της ρίζας των τριετών μαθημάτων στο Raffles Milano, μια εμπειρία κατάρτισης που διαρθρώνει το μυαλό, παρέχει μια σταθερή τεχνική βάση και απελευθερώνει την επιθυμία να διευρυνθούν οι ορίζοντες της ζωής σας.

Γιατί;

Ο σχεδιασμός είναι να μεταμορφώσει τον κόσμο, από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τα πιο σύνθετα. Ο σχεδιασμός δεν είναι απλώς μια πειθαρχία που μας διδάσκει πώς να εφεύρουμε και να βελτιώνουμε την υλική πλευρά της ζωής: είναι επίσης ένα ιδανικό μοντέλο που μας διδάσκει πώς τα πράγματα τόσο μεγάλα όσο και μικρά συνδέονται μαζί με αόρατα σπειρώματα. Είναι η τέχνη της αλλαγής, της ευθύνης και της δέσμευσης.

Επαγγελματικές ευκαιρίες

Ο οπτικός σχεδιαστής είναι ένα δημιουργικό που είναι επίσης σε θέση να συντονίσει τις δεξιότητες μιας ομάδας που ειδικεύεται σε ποικίλους κλάδους. Γνωρίζει επίσης πώς να αντιμετωπίσει, ως διαχειριστής ορχήστρας, σύνθετα ζητήματα που διακυβεύονται στις θεσμικές επικοινωνίες, υπηρεσίες και προϊόντα. Αυτό το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν μια μεθοδολογία που θα χρησιμοποιηθεί στις διάφορες φάσεις ενός έργου και την εκτέλεσή του και να υποβάλει αίτηση για εργασία ως σχεδιαστές (σε επαγγελματικά γραφεία, οργανισμούς ή οργανισμούς) ή δημιουργικούς συμβούλους για βιομηχανικές ή εμπορικές επιχειρήσεις, το δικό τους γραφείο - να κάνουν το βύθισμα ως επιχειρηματίες της δικής τους σταδιοδρομίας.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί

Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν πτυχίο αποφοίτησης από γυμνάσιο που προέρχεται είτε από ιταλικό είτε από ξένο πανεπιστήμιο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για θέματα σχεδιασμού (οπτική, γραφική, έκθεση και ψηφιακό σχεδιασμό, γράμματα, φωτογραφία και βίντεο), στις κοινωνικές επιστήμες (ανθρωπολογία, θεωρίες επικοινωνίας και μέσων μαζικής επικοινωνίας, κοινωνιολογία και σημειολογία) των εικαστικών τεχνών (ιστορία τέχνης και σχεδίου). Οι φοιτητές που παρακολουθούν αυτό το μάθημα είναι μελλοντικοί σχεδιαστές ψηφιακής και αναλογικής επικοινωνίας, δημιουργικοί διευθυντές και ειδικοί μάρκας.

Διδακτέα ύλη

Μια εισαγωγική φάση (Πρώτο Έτος) ακολουθείται από ένα ενδιάμεσο που εστιάζει σε μια μελέτη περίπτωσης (Δεύτερο Έτος) και στη συνέχεια μια διαδικασία ολοκλήρωσης αφιερωμένη στο τελικό έργο και χαρτοφυλάκιο (Τρίτο Έτος). Από το βασικό σχεδιασμό έως τη γραμματική της τυπογραφίας, από τα προγράμματα λογισμικού γραφικής διάταξης μέχρι τη συσκευασία, από τα γραφικά κίνησης έως το διαδραστικό σχεδιασμό, οι μαθητές μαθαίνουν όλες τις επιστήμες που σχετίζονται με τον οπτικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας τις τεχνικές με τις τεχνολογίες και τον πολιτιστικό τους χούμο. λειτουργούν συνειδητά στα περίπλοκα σενάρια της σύγχρονης κοινωνίας μας.

Θέματα

 • Γραφικό σχέδιο.
 • Σχεδιασμός μάρκας.
 • Φωτογραφία και αφήγηση βίντεο.
 • Ιστορία της τέχνης και του σχεδιασμού.
 • Εκθεσιακός σχεδιασμός και σήμανση.
 • Ψηφιακός σχεδιασμός.
 • Διαδραστικός σχεδιασμός.
 • Ανθρωπολογία, κοινωνιολογία, σημειολογία.
 • Θεωρία των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
 • Μάρκετινγκ και έρευνα.

Σχεδιαστές διδάσκοντες

Είναι καλά καταρτισμένοι επαγγελματίες, δημιουργοί έργων που έχουν κάνει το σήμα τους και με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας. Έχουν ένα ευρύ και πραγματικά διεθνές όραμα.
Είναι μέρος μιας συνεκτικής και παραγωγικής ομάδας και αγαπούν να συζητήσουν την πρόοδο των μαθημάτων, τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο τρέξιμο και τις επιδόσεις μεμονωμένων μαθητών.

Λούκα Μπαρκελονά
Σχεδιαστής και καλλιεργητής
lucabarcellona.com

Angelo Ferrara

Εταιρική επωνυμία Δημιουργικός διευθυντής
robilant.it

Francesco Dondina
Σχεδιαστής γραφικών
dondina.it Μακί Γκέρζι
Διευθυντής
makigherzi.com Giuseppe Ardrizzo
Επιστημολόγος Efrem Raimondi
Φωτογράφος
efremraimondi.it Marco Cendron
Διευθυντής δημιουργικού τμήματος
thepomo.com Laura Lisi
καθηγητής Αγγλικών Maria Candida Gentile
Μικρή αρωματοποιία
mariacandidagentile.com

Επιχειρήσεις
Σε σχεδόν τριάντα χρόνια εργασίας, ο Όμιλος Raffles έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο συνεργατών που συμμετέχουν στα τριετή μας μαθήματα και στα μαθήματα Masters. Οι φήμες αυτών των επιχειρήσεων και η ποιότητα των σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μαζί τους αποτελούν εγγύηση για μια αποφασιστικά εύφορη συνάντηση μεταξύ εκπαίδευσης και επιχειρήσεων.


Adidas, Aigner, Β

Δευτέρα ομιλία

Κάθε βράδυ της Δευτέρας στις 6.00 μ.μ., ο Raffles Milano προσκαλεί τους μαθητές του να συναντήσουν μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που περπατούν στο στάδιο του σχεδιασμού, του στυλ και της κουλτούρας του σχεδιασμού. Ακούγοντας τις ιστορίες και τις ιδέες που επηρεάζουν την αγορά και οδηγούν τη νοοτροπία μας - κατευθείαν από το στόμα του αλόγου - είναι μια καταπληκτική ευκαιρία που προσθέτει ουσία στα ακαδημαϊκά μας προγράμματα. Ακολουθεί η ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων για το επόμενο έτος.

Εισαγωγές

Τα τριετή μαθήματα απαιτούν μέγιστη συμμετοχή 20 μαθητών.
Οι υποψήφιοι πραγματοποιούν μια διαδικασία επιλογής μέσω προσωπικής συνέντευξης με τον επικεφαλής του μαθήματος.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .

Αμοιβές

 • Οι σπουδαστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΕΖΕΣ:
  8.000 ευρώ I Κλάδος εισοδήματος
  10.000 ευρώ II Κλάδος εισοδήματος
  12.000 ευρώ III Κλάδος εισοδήματος
  15.000 ευρώ IV Κλάδος εισοδήματος
 • Εξωτερικοί φοιτητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
  15.000 ευρώ
 • ISEE Διάγραμμα εισοδήματος:
  I Έσοδα έως 40.000 ευρώ
  II Κλάδος εισοδήματος από 40.001 σε 70.000 ευρώ
  III Κλάδος εισοδήματος από 70.001 σε 100.000 ευρώ
  IV Κλάδος εισοδήματος άνω των 100.000 ευρώ
 • Τέλος αίτησης:
  Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα τριετή μας μαθήματα πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος αίτησης 100 ευρώ.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • ιταλικός


Τελευταία ενημέρωση January 12, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Νοεμ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
8,000 EUR
Σπουδαστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΕΖΕΣ I βαθμός εισοδήματος · 15000 ευρώ φοιτητές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Locations
Ιταλία - Milan, Lombardy
Ημερομηνία Έναρξης : Νοεμ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Νοεμ. 2018
Ιταλία - Milan, Lombardy
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών