Bachelor in Management (3 πιστοποιήσεις)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχεδιασμένο από επαγγελματίες και βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες, αυτό το πρόγραμμα είναι η ιδανική εμπειρία για μελλοντικούς διαχειριστές

Ο πλήρης πτυχίο μας παρέχει τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση μιας επιχείρησης και δημιουργεί ένα στέρεο θεμέλιο για μια επιτυχημένη καριέρα.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία που παρέχεται από μια εξειδικευμένη σχολή. Οι σπουδαστές αναπτύσσουν μια εις βάθος κατανόηση της δομής, του ρόλου, των λειτουργιών και του περιβάλλοντος των εταιρειών. Τα μαθήματα μεταδίδουν πρώτης τάξεως γνώση στα οικονομικά, τις επιχειρήσεις, το μάρκετινγκ, τη λογιστική, τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση, τη διαπραγμάτευση και την ηγεσία. Θα είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τους οικονομικούς πόρους, τους ανθρώπινους πόρους και τις τεχνολογίες. Η εξειδίκευση αναπτύσσει ισχυρές δεξιότητες στην εταιρική χρηματοδότηση, τη διεθνή διαχείριση και τη διαχείριση των ΜΜΕ. Το πρόγραμμα παρέχει τις δυνατότητες να καταστεί ένας αποτελεσματικός, υπεύθυνος, ενοχλητικός διευθυντής ικανός να επιβλέπει τα έργα, να δημιουργεί εταιρικές στρατηγικές, να λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις, να επιλύει προβλήματα και να αυξάνει τις επιδόσεις μιας επιχείρησης.

Αυτό το BBA προετοιμάζει τους αποφοίτους για καριέρες κορυφαίας διοίκησης σε διάφορους τύπους και μεγέθη του κλάδου, από καταναλωτικά αγαθά μέχρι συμβουλευτικές υπηρεσίες και από μικρές επιχειρήσεις σε παγκόσμιες εταιρείες.

Απασχολησιμότητα: ο πτυχιούχος μας συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία, τις πρακτικές δεξιότητες, την τεχνολογία και την απασχολησιμότητα. Η καινοτόμος προσέγγισή μας στις μελέτες περιλαμβάνει παραδείγματα της βιομηχανίας, συζητήσεις, μελέτες περιπτώσεων, έργα, ομαδική εργασία και ψηφιακή πλατφόρμα.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο IFM, Γενεύη, Ελβετία

Ιδρύθηκε το 1971, το IFM University - Ινστιτούτο Οικονομικών και Διοίκησης είναι μια διαπιστευμένη σχολή επιχειρήσεων που βρίσκεται στην καρδιά της Γενεύης της Ελβετίας. Επωφελούμαστε από μισό αιώνα εκπαιδευτικής εμπειρίας και εξαιρετικής επιχειρηματικής τεχνογνωσίας που δίνει κεντρική έμφαση στην απασχολησιμότητα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί από τους ειδικούς μας με τη συμβολή του επιχειρηματικού ηγέτη για να προσφέρει στην καριέρα των αποφοίτων ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το πάθος μας για την καινοτομία αντανακλάται στο μοναδικό τρόπο διδασκαλίας που συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία, τις πρακτικές δεξιότητες και την τεχνολογία. Η αριστεία της IFM στην επιχειρηματική εκπαίδευση αναγνωρίζεται και η IFM επωφελείται από την κορυφαία φήμη των στελεχών της αγοράς εργασίας.

Γεγονότα και αριθμοί

 • Μήκος: 3 έτη
 • Τριπλή διαπίστευση: ACBSP, IACBE, EDUQUA
 • Πτυχίο: Bachelor of Business Administration (με εξειδίκευση στη Διεθνή Επιχείρηση)
 • 41 μαθήματα: περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων
 • Τρόπος μελέτης: με πλήρες ωράριο
 • Μικρές τάξεις: 15-20 φοιτητές
 • Εξαιρετική αναλογία καθηγητή / φοιτητή: 1 έως 6
 • Γλώσσα: μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά
 • 2 προσλήψεις ετησίως τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο.
 • περισσότερο

Τι λένε οι Απόφοιτοι μας

"Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο IFM, εκτιμώ ιδιαίτερα ότι διδάσκονταν καθηγητές με πραγματική εμπειρία στον κόσμο που είναι έτοιμοι να μας εξοπλίσουν με τις δεξιότητες για να αντιμετωπίσουμε πραγματικές καταστάσεις στην επαγγελματική σταδιοδρομία μας. Η IFM προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον όπου η ομαδική εργασία τίθεται σε εφαρμογή. "
Achraf Goneid, Ανώτερος Αναλυτής του Ταμείου Hedge, UBS Bank

"Η εμπειρία μου στην IFM ήταν πολύ ικανοποιητική, όχι μόνο όσον αφορά το περιεχόμενο του μαθήματος αλλά και τις ευκαιρίες δικτύωσης που έλαβα. Οι καθηγητές μας ήταν αληθινοί επαγγελματίες που μοιράστηκαν την εμπειρία και τη γνώση τους με ενθουσιασμό ».
Ioana Steinmann, Εκτελεστική Επιτροπή Επικοινωνίας, Philip Morris International

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Μια αίτηση
 • Μια επιστολή παρακίνησης 300-400 λέξεων
 • Δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Απολυτήριο, A επίπεδα, Maturite ή ισοδύναμο
 • Αντίγραφα ακαδημαϊκών μεταγραφών και πιστοποιητικών (στα αγγλικά)
 • Για μη-μητρική μητρική αγγλική γλώσσα, δώστε την απόδειξη της αγγλικής επάρκειας σας
 • Μια επιστολή αναφοράς από το σχολείο ή έναν από τους καθηγητές σας (αν είναι δυνατόν)
 • Ένα αντίγραφο της σελίδας φωτογραφίας σας (ID)
 • Μια πρόσφατη μορφή μεγέθους διαβατηρίου, έγχρωμη φωτογραφία, μορφή jpeg (του εαυτού σας)
 • Μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης CHF / EUR 150
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutti ... περαιτέρω

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutting-edge curriculum, unique teaching style and focus on employability are recognized by 3 major accreditation bodies, rankings and one innovation award. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη