Bachelor in International Business and Trade (Αγγλικά)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

  • Οι διαφορές και οι ομοιότητες μεταξύ των διεθνών πολιτισμών τείνουν να σας πυροδοτήσουν.
  • Έχετε επιχειρηματικότητα στο αίμα σας και βλέπετε παγκόσμιες επιχειρηματικές ευκαιρίες.
  • Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, είστε πρόθυμοι να πάρετε τη βαλίτσα σας και να πάτε στο εξωτερικό.
  • Με πολλά εργαλεία, μοντέλα και πολλές πρακτικές, θα μπορείτε να αναπτύξετε εμπορικές δραστηριότητες οπουδήποτε στον κόσμο.
  • Μοναδική σε αυτή τη μελέτη είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε κινέζικα στο πρόγραμμα σπουδών σας.
  • Η Ασία δεν είναι η κύρια εστίασή σας; Τότε γιατί να μην επιλέξετε γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά ή ολλανδικά;

Φάση 1

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα επικεντρωθούμε στην οικοδόμηση των θεμελιωδών στοιχείων της επιχείρησής σας μέσω μαθημάτων όπως το διεθνές εμπόριο, η διαπολιτισμική επικοινωνία, η παγκόσμια οικονομία, το μάρκετινγκ και οι αναδυόμενες αγορές. Εκτός από αυτά τα υποχρεωτικά μαθήματα, επιλέγετε μια ξένη γλώσσα: Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Κινέζικα ή Ολλανδικά. Δεν προσφέρουμε τη γλώσσα των ονείρων σας; Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να μελετήσετε μια γλώσσα της επιλογής σας με ένα άλλο πιστοποιημένο ίδρυμα γλωσσών και θα το προσθέσουμε στο δίπλωμά σας.

Φάση 2

Το πρώτο εξάμηνο του δεύτερου έτους εστιάζεται στις δεξιότητες διαχείρισης, τη χρηματοοικονομική διαχείριση, την επιχειρηματικότητα και τις αναδυόμενες αγορές. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος «Διεθνές Έργο», οι σπουδαστές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πηγαίνουν στο εξωτερικό σε μια δυναμική πόλη για να αναλύσουν τον τοπικό πολιτισμό, να εργαστούν σε ένα διασυνοριακό έργο και να εξετάσουν τις ευκαιρίες να εξάγουν ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο. Στο δεύτερο εξάμηνο, θα σπουδάσετε ένα εξάμηνο στο εξωτερικό σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας σε όλο τον κόσμο.

Φάση 3

Το τρίτο σας έτος αποτελείται από μαθήματα πρώτου εξαμήνου με έμφαση στην πρακτική και τις περιπτώσεις για πραγματικές εταιρείες, ακολουθούμενη από ένα δεύτερο εξάμηνο στο εξωτερικό για την πρακτική σας άσκηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της τριήμερης πρακτικής στο εξωτερικό, θα εργαστείτε σε διάφορα διεθνή προγράμματα για πραγματικούς πελάτες.

Πρακτικά μαθήματα

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, το επιχειρηματικό παιχνίδι είναι η αρχική σας δοκιμασία για να βάλετε τις θεωρητικές γνώσεις στην πράξη. Κατά το δεύτερο έτος, θα πάρετε μια γεύση από το πώς η επιχείρηση διεξάγεται στο εξωτερικό. Τέλος, όταν σπουδάζετε στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, θα βυθίσετε σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους, είστε στο εξωτερικό για 12 εβδομάδες σε μια διεθνή πρακτική άσκηση. Μερικοί από τους εταίρους μας στην εκπαίδευση προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στην Ευρώπη και τη Νότιο Αφρική. Φλάνδρα Επενδύσεων

Προσωπική καθοδήγηση

Μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στην εξατομικευμένη συμβουλευτική και καθοδήγηση στο Thomas More. Ο υπεύθυνος προγράμματος Astrid Druyts θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τον τομέα σπουδών σας. Όλες οι ερωτήσεις σχετικά με το ατομικό σας πρόγραμμα σπουδών, εξαιρέσεις ή πιστώσεις μπορούν να απευθύνονται στον σύμβουλο μελέτης Pierre Vermeulen.

Οι καθηγητές σας θα είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας δώσουν συμβουλές ή να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω e-mail.

Go International

Στη Διεθνή Επιχείρηση

Η σχολή των επιχειρήσεων έχει συνεργαστεί με πολλά κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως. Μερικές από τις δυνατότητες είναι οι Quimper και Παρίσι (Γαλλία), Σεβίλλη (Ισπανία), Eindhoven (Κάτω Χώρες), Βίλνιους (Λιθουανία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Bloemfontein (Νότια Αφρική), Daejeon , Ταϊβάν ή Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία).

Βρίσκοντας δουλειά

Μετά την αποφοίτηση, ο κόσμος θα είναι στα πόδια σας. Τόσο οι ΜΜΕ όσο και οι πολυεθνικές εταιρείες με διεθνείς φιλοδοξίες είναι δυνητικοί εργοδότες. Με καλή κατάρτιση στο διεθνές επιχειρηματικό πνεύμα, ορισμένοι από τους μαθητές μας ξεκινούν ακόμη και τη δική τους επιχείρηση. Τον περασμένο χρόνο ένας Thomas More -umumnus κέρδισε ένα βραβείο για την καλύτερη εκκίνηση του έτους.

Συμβουλευτικές λειτουργίες ή συμβουλευτικές λειτουργίες για εταιρείες που συνδέουν επενδυτές με διαφορετικούς πολιτισμούς είναι επίσης πολύ κοντά σας. Μερικά παραδείγματα δυνητικών εργοδοτών: το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, η DB Schenker, η DHL και η Flanders Investment

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to the international website of Thomas More! Thomas More is the largest university of applied sciences in Flanders, offering over 31 Dutch-taught and 5 English-taught bachelor degree programs ... περαιτέρω

Welcome to the international website of Thomas More! Thomas More is the largest university of applied sciences in Flanders, offering over 31 Dutch-taught and 5 English-taught bachelor degree programs in the province of Antwerp. Next to that, Thomas More offers exchange programmes in English, for students from partner universities. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη