Bachelor in Interior Design

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Καλώς ήρθατε στο Πρόγραμμα Σχεδιασμού Εσωτερικών στο High Point University . Στεγάζεται στην Σχολή Τέχνης και Σχεδιασμού, η έμφαση δίνεται στον εμπορικό και οικιστικό σχεδιασμό, δεδομένων της μακρόχρονης σχέσης μας με την High Point Market και τους ηγέτες του σχεδιασμού που αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο. Το πρόγραμμα σπουδών υπογραμμίζει τις δεξιότητες κριτικής και δημιουργικής σκέψης, την ενσωμάτωση των ενοτήτων μαθήματος και τις ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση και σπουδές στο εξωτερικό.

Απαιτήσεις εισδοχής (αποτελεσματική πτώση 2018)

High Point University αναγνωρίζει ότι πολλοί μαθητές, για διάφορους λόγους, επιλέγουν να μην παρακολουθήσουν μαθήματα τέχνης / σχεδιασμού ή δεν έχουν πρόσβαση σε μαθήματα τέχνης / σχεδιασμού στο λύκειο. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Επιπλοποιίας και Εσωτερικών Σχεδιασμών έχει δημιουργήσει τρία διαγνωστικά μαθήματα για τα δύο επαγγελματικά του προγράμματα που εισάγουν τους μαθητές στη θεμελιακή ιστορία και τη θεωρία (π.χ. στοιχεία και αρχές σχεδιασμού), τη διαδικασία σχεδιασμού και την ευκαιρία να εφαρμόσουν αυτές τις πληροφορίες ένα στούντιο entry-level που επικεντρώνεται στην δημιουργική τρισδιάστατη επίλυση προβλημάτων. Με την ολοκλήρωση αυτών των τριών μαθημάτων (INT 1100, 1220, 1280), οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας τους, πριν να είναι τυπικά αποδεκτοί σε ένα σημαντικό. Πριν από την επιτυχή ολοκλήρωση της ανασκόπησης χαρτοφυλακίου, οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τα ID και VMD τοποθετούνται σε κατάσταση υπό όρους, όπως σημειώνεται από τους προσδιορισμούς προ-αναγνωριστικού και προ-VMD του καταχωρητή.

Για την αναθεώρηση του χαρτοφυλακίου, οι φοιτητές υποβάλλουν ένα χαρτοφυλάκιο έργων που αποτελείται από επιλεγμένα έργα από τα μαθήματα ίδρυσης πρωτοετών φοιτητών. Η σχολή θα αξιολογήσει την ποιότητα του χαρτοφυλακίου εργασίας μαζί με την επαγγελματική συμπεριφορά του φοιτητή (συμμετοχή, ηθική εργασίας, ικανότητα αποδοχής εποικοδομητικής κριτικής) και συνολική ΣΔΣ. Το πρόγραμμα δεν έχει ποσόστωση και μπορεί να δεχθεί όλους τους φοιτητές που πληρούν τα πρότυπα του τμήματος. Είναι, ωστόσο, απίθανο οι φοιτητές να περάσουν από το Portfolio Review αν ο υποψήφιος έχει κάτω από μια σωρευτική ΣΔΣ 2,5 ή μια βαθμίδα C- ή χαμηλότερη σε οποιοδήποτε από τα τρία θεμελιώδη μαθήματα. Ένας φοιτητής που δεν περάσει κανένα από τα τρία θεμελιώδη μαθήματα δεν είναι επιλέξιμος να υποβάλει αίτηση για εισαγωγή στο κύριο. Οι μαθητές μπορούν να επαναλάβουν την πορεία και να εφαρμόσουν ξανά την επόμενη άνοιξη για εισδοχή πτώσης. Ωστόσο, οι φοιτητές μπορεί να μην κάνουν αίτηση για το πρόγραμμα περισσότερο από δύο φορές.

Μετά την επίσημη αποδοχή στο μάθημα, οι μαθητές πρέπει να κερδίσουν βαθμό «C» ή υψηλότερο σε όλα τα απαιτούμενα μεγάλα ειδικά μαθήματα για να προχωρήσουν στο πρόγραμμα. Για να αποφοιτήσουν με ένα BS στο εσωτερικό σχεδιασμό ή ένα BS στο Visual Merchandising Design, οι μαθητές πρέπει να έχουν μια συνολική GPA 2.0 ή υψηλότερη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πανεπιστημίου.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι ένας από τους κορυφαίους μεγάλους της HPU

 • Οι σπουδαστές έχουν αποκλειστική πρόσβαση και μακροχρόνιες σχέσεις με την High Point International Home Furniture Market
 • Η έκθεση σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού δίνει στους φοιτητές δυνατότητες εμπορικής προώθησης στους εργοδότες και ευελιξία στο χώρο εργασίας, καθιστώντας τους τέλειους υποψήφιους για προαγωγές και πλευρικές κινήσεις
 • Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αποφοιτήσουν με πιστοποιητικό σχεδίου από το ινστιτούτο Lorenzo de 'Medici στη Φλωρεντία της Ιταλίας
 • Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε κορυφαίους ηγέτες σχεδίου, δίνοντάς τους ευκαιρίες να αλληλεπιδρούν με τους επαγγελματίες του κλάδου
 • Το πρόγραμμα διδασκαλίας χωρίζεται σε τέσσερα μέρη: το επάγγελμα του εσωτερικού σχεδιασμού, των επικοινωνιών σχεδιασμού, της κοινωνικής και πολιτιστικής εξερεύνησης και των τεχνολογιών κτιρίων και του στούντιο
 • Οι σπουδαστές αποφοιτούν με ένα γκρουπ επιστήμης
 • Το Πρόγραμμα Σχεδιασμού Εσωτερικών διαθέτει Πιστοποίηση CIDA και πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την άσκηση σχεδιαστές που υποβάλλουν αίτηση για την εξέταση NCIDQ

Συνολικό αποτέλεσμα

Σε αναγνώριση των αναγκών του κλάδου, των βασικών ικανοτήτων της HPU και του περιφερειακού οργανισμού διαπίστευσης, του Southern Association of Colleges and Schools, η σχολή έχει εντοπίσει ένα ενιαίο, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Bachelor of Science in Interior Design διαθέτουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις θέσης εργασίας για θέσεις αρχικού επιπέδου στο Interior Design.

Η σχολή έχει εντοπίσει 6 προγραμματικούς στόχους, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για να επιτευχθεί το προαναφερθέν αποτέλεσμα. Θα επιδείξουν την ικανότητα:

 1. Καθορίστε το πρόβλημα καθώς σχετίζεται με τον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού.
 2. Συμμετέχετε σε έρευνες πριν από το σχεδιασμό που αποδεικνύουν την ικανότητα συλλογής και ανάλυσης σχετικών πληροφοριών, αξιολόγησης θεμάτων και καθορισμού προτεραιοτήτων.
 3. Εξερευνήστε και δημιουργήστε δημιουργικές λύσεις μέσω μιας συστηματικής και συντονισμένης διαδικασίας σχεδιασμού που ενσωματώνει λειτουργικές και αισθητικές ανησυχίες.
 4. Δικαιολογήστε και υπερασπιστείτε τις λύσεις σχεδιασμού, καθώς σχετίζονται με συναφή κριτήρια που προκύπτουν από το πρόβλημα / πρόγραμμα ή ευρύτερες έννοιες που αναγνωρίζουν τις βέλτιστες πρακτικές ή την καινοτομία (π.χ. κοινωνικοοικονομική, αειφορία, παγκόσμια θέματα).
 5. Μεταφέρετε (γραπτά, γραφικά, προφορικά) πρόθεση με επαγγελματικό τρόπο, όπως αρμόζει στο κοινό.
 6. Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες ζωής για να αυξήσετε την παραγωγικότητα, την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και τη συλλογικότητα (παρουσίαση, ηγεσία, διαχείριση χρόνου, δέσμευση, δια βίου μάθηση, περίεργα μυαλά).

Άψογη πρόσβαση στην αγορά επίπλων High Point

Βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές της Βόρειας Καρολίνας, το High Point University έχει άμεσους δεσμούς με την κοινότητα και πολλές επιχειρήσεις στη γύρω περιοχή που προσφέρουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στο εσωτερικό σχεδιασμό. Οι σπουδαστές έχουν επίσης πρόσβαση στην High Point Furniture Market, την κορυφαία έκθεση επίπλων και σχεδίων στον κόσμο, η οποία διεξάγεται δύο φορές το χρόνο κατά τη διάρκεια των ημιτελών και των εαρινών εξαμήνων. Η αγορά επίπλων High Point δίνει στους σπουδαστές μοναδική ευκαιρία να συνδεθούν, να εργαστούν και να μάθουν μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Τι μπορώ να κάνω με πτυχίο στην εσωτερική διακόσμηση;

Οι απόφοιτοι HPU με πτυχία στο εσωτερικό σχέδιο έχουν επί του παρόντος σταδιοδρομία σε:

 • Σχεδιασμός με τη βοήθεια υπολογιστή
 • Σχεδιασμός Εμπορικής Interior
 • Σχεδιασμός Εγκαταστάσεων Υγείας
 • Σχεδιασμός φιλοξενίας και ψυχαγωγίας
 • Διαχείριση εμπορευμάτων
 • Σχεδιασμός εσωτερικού εσωτερικού χώρου
 • Σχεδιασμός Λιανικής
 • Διαχείριση καταστημάτων λιανικής πώλησης

Απαιτήσεις μαθήματος

Η Σχολή της Τέχνης

BS στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων
Βασικές απαιτήσεις

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... περαιτέρω

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη