Bachelor in Graphic Design

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εισαγάγει τους μαθητές στο κοινωνικό πλαίσιο του γραφικού σχεδιασμού. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως η τυπογραφία, η διαφήμιση, το branding, το εκδοτικό σχέδιο, τα βιβλία των καλλιτεχνών, η συσκευασία, ο διαδραστικός σχεδιασμός, το κινούμενο σχέδιο, η ταινία και η εγκατάσταση.

Οι ερευνητές-ενεργό ακαδημαϊκοί πρακτική μας στη βιομηχανία και αυτό το μάθημα έχει δημιουργήσει δεσμούς με τη Διεθνή Εταιρεία Τύπου Σχεδιαστές. Υπάρχουν ευκαιρίες για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και πρακτικής άσκησης σε πρακτορεία σχεδιασμού και για συνεργασία με συμβούλους του κλάδου.

Πώς μελετάτε

Το πρώτο έτος, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε ψηφιακά μέσα μαθαίνοντας τις βασικές αρχές του γραφικού σχεδιασμού. Το μάθημα εισάγει τις δημιουργικές μεθόδους που απαιτούνται στον κλάδο για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να λύσει προβλήματα επικοινωνίας. Κατά το δεύτερο έτος, εισάγονται πιο προηγμένες έννοιες του γραφικού σχεδιασμού. Το τρίτο έτος παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δική τους εξειδίκευση και να κορυφωθεί σε μια εκπομπή τέλους του έτους.

Ώρες επικοινωνίας και ανάγνωση για ένα πτυχίο

Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα μαθαίνουν από το ακαδημαϊκό προσωπικό που συχνά ασχολούνται με την παγκόσμια ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική έρευνα ή επαγγελματική πρακτική. Ο χρόνος επικοινωνίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εργαστήρια, πρακτικές συνεδρίες, σεμινάρια ή διαλέξεις και μπορεί να ποικίλει από ενότητα σε ενότητα και από ακαδημαϊκό έτος σε χρόνο. Οι συνεδρίες σεμιναρίων και η επίβλεψη του έργου μπορούν να λάβουν τη μορφή συναντήσεων ενός-προς-ένα ή μικρών ομάδων. Ορισμένα μαθήματα προσφέρουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εξωτερικές επισκέψεις και στην επιτόπια εργασία.

Εξακολουθεί να ισχύει ότι οι σπουδαστές διαβάζουν για έναν βαθμό και αυτό σημαίνει ότι επιπλέον των προγραμματισμένων ωρών επαφής οι σπουδαστές καλούνται να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητη μελέτη. Αυτό σας επιτρέπει να διαβάσετε γύρω από ένα θέμα και να προετοιμαστείτε για διαλέξεις και σεμινάρια μέσω ευρύτερης ανάγνωσης ή για να ολοκληρώσετε εργασίες παρακολούθησης όπως αναθέσεις ή αναθεωρήσεις. Ως γενικός οδηγός, το ποσό ανεξάρτητης μελέτης που απαιτείται από τους φοιτητές στο University of Lincoln είναι ότι για κάθε ώρα στην τάξη αναμένεται να περάσετε τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες σε μια ανεξάρτητη μελέτη.

Πώς εκτιμάτε

Ανατροφοδότηση αξιολόγησης

Η πολιτική του University of Lincoln σχετικά με την αξιολόγηση της αξιολόγησης αποσκοπεί στο να διασφαλίσει ότι οι ακαδημαϊκοί θα επιστρέψουν έγκαιρα σε φοιτητές αξιολογήσεις - συνήθως εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά παραπάνω).

Μέθοδοι αξιολόγησης

Ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές αξιολογούνται σε αυτό το μάθημα μπορεί να διαφέρει για κάθε ενότητα. Παραδείγματα μεθόδων αξιολόγησης που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν τα μαθήματα, όπως γραπτές εργασίες, εκθέσεις ή διατριβές. πρακτικές εξετάσεις, όπως παρουσιάσεις, παραστάσεις ή παρατηρήσεις. και γραπτές εξετάσεις, όπως επίσημες εξετάσεις ή δοκιμασίες εντός τάξης. Η στάθμιση που δίνεται σε κάθε μέθοδο αξιολόγησης μπορεί να διαφέρει σε κάθε ακαδημαϊκό έτος. Το University of Lincoln στοχεύει να εξασφαλίσει ότι το προσωπικό θα επιστρέψει έγκαιρα τις αξιολογήσεις σε μαθήματα στους μαθητές.

Χαρακτηριστικά

Live Briefs

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν τόσο σε live project briefs που έχουν οριστεί από εξωτερικούς πελάτες όσο και σε εθνικά και διεθνή ενημερωτικά έντυπα.

Διαγωνισμοί

Οι μαθητές ενθαρρύνονται να εισέλθουν σε μια σειρά διαγωνισμών, για τους οποίους το μάθημα έχει ένα αξιοζήλευτο ιστορικό επιτυχίας. Προηγούμενοι φοιτητές έχουν κερδίσει τα Βραβεία Φοιτητικού Σχεδιασμού της Βασιλικής Εταιρείας Καλών Τεχνών, αποφοίτησαν ως μέλη της Διεθνούς Εταιρείας Τύπου Σχεδιαστές, κέρδισαν κίτρινα μολύβια D & AD, είχαν φτάσει στα ημιτελικά των βραβείων Adobe Design Achievement και βραβεύτηκαν για τα Βραβεία YCN Student Awards .

Επισκέπτες Λέκτορες

Οι επαγγελματίες σχεδιαστές ειδικοτήτων ενισχύουν το πρόγραμμα σπουδών μέσω ενός επισκέπτη πρόγραμμα λέκτορα.

Adobe Creative Cloud

Στους φοιτητές παρέχεται δωρεάν δωρεάν πρόσβαση στο λογισμικό Adobe Creative Cloud και Autodesk και στο Lynda.com για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Φοιτητής ως Παραγωγός

Ο φοιτητής ως Παραγωγός είναι ένα μοντέλο διδασκαλίας και μάθησης που ενθαρρύνει ακαδημαϊκούς και προπτυχιακούς φοιτητές να συνεργαστούν σε ερευνητικές δραστηριότητες. Είναι ένα πρόγραμμα αφοσιωμένο στην εκμάθηση μέσω του πράγματος.

Η πρωτοβουλία Student ως Παραγωγός επαινέθηκε από το QAA στην ανασκόπηση του 2012 μας και αποτελεί μία από τις διδασκαλίες και τα γνωρίσματα μάθησης που καθιστούν την εμπειρία του Lincoln μοναδική.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Προηγμένα επίπεδα GCE: BBC
  • Διεθνές απολυτήριο: 29 βαθμοί συνολικά
  • BTEC Διευρυμένο Δίπλωμα: Διακρίσεις, Αξία, Αξία

Οι αιτούντες θα χρειαστούν επίσης τουλάχιστον τρεις GCSEs στον βαθμό 4 (C) ή παραπάνω, οι οποίοι πρέπει να περιλαμβάνουν τα αγγλικά. Μπορούν να ληφθούν υπόψη ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 2.

Οι σπουδαστές της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών, των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά, θα απαιτούν αγγλική γλώσσα IELTS 6.0 με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Το Πανεπιστήμιο αποδέχεται ένα ευρύ φάσμα προσόντων ως βάση για την είσοδο και θα εξετάσει τους υποψηφίους που έχουν ένα συνδυασμό προσόντων.

Θεωρούμε επίσης ότι οι υποψήφιοι έχουν εκτεταμένη και σχετική εργασιακή εμπειρία και θα δώσουν ιδιαίτερη ατομική μέριμνα σε όσους δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα εισόδου.

Για τους υποψήφιους που δεν πληρούν τις τυποποιημένες απαιτήσεις εισόδου, το Ίδρυμα Τεχνών του Ίδρυμα μας μπορεί να προσφέρει μια εναλλακτική διαδρομή εισόδου στα πλήρη πτυχιακά μας προγράμματα: http://www.lincoln.ac.uk/home/course/AFYAFYUB/

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου ή θέλετε να συζητήσετε εάν τα προσόντα που μελετάτε σήμερα είναι αποδεκτά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εισδοχής στο 01522 886097 ή στο email admissions@lincoln.ac.uk.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη