Bachelor in Food System: Διαχείριση, Βιωσιμότητα και Τεχνολογίες

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, Food Systems: Βιωσιμότητα, Διαχείριση και Τεχνολογία, προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν ειδικοί διαχειριστές συστημάτων τροφίμων. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τις διεπιστημονικές γνώσεις που απαιτούνται για να εργαστούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον και στη διαχείριση των φυσικών πόρων στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής. Αυτό το επαγγελματικό προφίλ είναι σύμφωνο με τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης που περιγράφεται στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο "Καινοτομία για βιώσιμη ανάπτυξη: Μια βιο-οικονομία για την Ευρώπη".

Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση στο μάθημα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους σπουδαστές με διαλειτουργικές ικανότητες που συνδυάζουν την κατανόηση της αλυσίδας εφοδιασμού και των οικονομικών τομέων και των δεξιοτήτων διαχείρισης των επιχειρήσεων με την τεχνολογική τεχνογνωσία για την παραγωγή και συντήρηση τροφίμων, καθώς και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα διεπιστημονικό σχέδιο μελέτης που επικεντρώνεται σε μεθοδολογικές πτυχές και βασικές δεξιότητες που θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμες στο μέλλον.

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τις μεθόδους και τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάλυση και τη διαχείριση των στρατηγικών των επιχειρήσεων και των οργανισμών γεωργικών ειδών διατροφής, για παράδειγμα, εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, επώνυμες εταιρείες και συνεταιρισμοί, κοινοπραξίες προστασίας, σύγχρονοι διανομείς λιανικής, HoReCa επιχειρήσεις, εταιρείες πιστοποίησης της ποιότητας και εκείνες τις εταιρείες που προωθούν τα αγροδιατροφικά προϊόντα στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα πτυχιακού πτυχίου "Διατροφική Συστήματα, Βιωσιμότητα, Διαχείριση και Τεχνολογία" χωρίζεται σε τρεις ειδικές εκπαιδευτικές διαδρομές: η πρώτη επικεντρώνεται σε θέματα σχετικά με την αειφορία, ο δεύτερος σε θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων, ενώ ο τρίτος συνδυάζει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα με την τεχνολογία τροφίμων, επεξεργάζοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον σύγχρονο βιο-οικονομολόγο. Οι μαθητές, ως εκ τούτου, προσφέρονται μια σειρά από επιλογές? ο καθένας μπορεί να τους παράσχει ένα σετ δεξιοτήτων που τους επιτρέπει να κάνουν βήματα σε μια θέση κλειδί στη βιομηχανία γεωργικών ειδών διατροφής ή σε ένα πρόγραμμα πτυχίου επιπέδου master.

Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί στόχοι μπορεί να διαφέρουν, αλλά μοιράζονται έναν κοινό παρονομαστή. Στην πραγματικότητα, όλα βασίζονται στην υγιή μεθοδολογική κατάρτιση και τα εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχή διαχείριση των επιχειρήσεων.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public.

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public. Διαβάστε Λιγότερα
Αλταβίλλα Βισεντίνα , Πάρμα + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη