Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

 • Τύπος: Μαθήματα τριετούς διάρκειας
 • Διάρκεια: 3 έτη
 • Πρόσβαση: Δωρεάν
 • Κατηγορία σπουδών: L-18, Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων

3 προγράμματα σπουδών

 • Επιστήμες Τροφίμων
 • βιοοικονομία
 • βιοεπιστημών

Ένα πρωτοποριακό και πρωτοφανές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο ιταλικό πανεπιστημιακό τοπίο, στο οποίο η διαχειριστική κουλτούρα ενσωματώνεται με την τεχνολογική και επιστημονική συμβολή των βιοεπιστημών και των τεχνολογιών τροφίμων , προκειμένου να εκπαιδεύσει διευθυντικά στελέχη με ιδιαίτερες δεξιότητες εγκάρσιες στο σύστημα γεωργικών τροφίμων.

Το μάθημα γεννήθηκε στην καρδιά της Κοιλάδας Τροφίμων και μεταφέρει την παράδοση της επιστημονικής έρευνας και διαπίστευσης που σχετίζεται με τα εμπλεκόμενα Τμήματα ( Οικονομικές και Επιχειρηματικές Επιστήμες, Χημικές Επιστήμες, Ζωή και Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα και Επιστήμες Τροφίμων και Φαρμάκων ) υπέρ του έκτακτου πλαισίου εταιρειών, κοινοπραξιών, ιταλικών και ευρωπαϊκών ιδρυμάτων, οργανισμών πιστοποίησης και αλυσίδων εφοδιασμού που χαρακτηρίζουν τη γεωργική δραστηριότητα της χώρας μας.

Έτσι, μπορείτε να υπολογίζετε σε διαφορετικές πτυχές που μπορούν να σας βοηθήσουν στις ακόλουθες διαχειριστικές προκλήσεις:

 • μια διεπιστημονική διαδρομή που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένη και αρθρωτή γνώση.
 • η συνεχής ανταλλαγή μεταξύ του πλαισίου της παραγωγής γεωργικών προϊόντων διατροφής και της έρευνας και της πανεπιστημιακής κατάρτισης ·
 • την παρουσία τριών ειδικών διευθύνσεων που θα σας επιτρέψουν να εξειδικεύσετε στα θέματα διαχείρισης, περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και τεχνολογιών που σχετίζονται με την παραγωγή και τη συντήρηση των τροφίμων.

μαθησιακά αποτελέσματα

Το μάθημα στοχεύει στην κατάρτιση νέων επαγγελματικών προφίλ με διακριτές και εγκάρσιες δεξιότητες και ευαισθησίες μέσα στο Τροφικό Σύστημα.

Η συμμετοχή στο μάθημα επιτρέπει στους συνδρομητές να:

 • Ολοκλήρωση του επιπέδου προετοιμασίας με την παραδοχή εξειδικευμένων γνώσεων στον τομέα της αξιοποίησης των αλυσίδων εφοδιασμού αγροτικών τροφίμων
 • Αποκτήστε διακεκριμένες και εγκάρσιες δεξιότητες στα θέματα των συνόρων που σχετίζονται με: το μάρκετινγκ και την επικοινωνία στη βιομηχανία γεωργικών ειδών διατροφής, τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, στρατηγικές διεθνοποίησης, έρευνα και ανάπτυξη, ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση
 • Βελτίωση μέσω της συνεχούς προσφυγής σε ενεργά εργαλεία διδασκαλίας, ατομικές ικανότητες για να ευνοηθεί η ένταξη στην εταιρεία σε θέσεις που χαρακτηρίζονται από υψηλές ευθύνες
 • Εξασφαλίστε συνεχή σχέση με την επιχειρηματική κοινότητα, με τη συμμετοχή μαρτύρων από τις κύριες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Γιατί στην Πάρμα

Ένα καινοτόμο και πρωτοφανές πολιτιστικό έργο στην ιταλική σκηνή, στο οποίο η διαχειριστική κουλτούρα ενσωματώνεται στην τεχνολογική και επιστημονική συμβολή των βιοεπιστημών και των τεχνολογιών τροφίμων, για την κατάρτιση διευθυντικών και επαγγελματικών προσώπων με ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες εγκάρσιες στο σύστημα γεωργικών τροφίμων.

Το μάθημα γεννήθηκε στην καρδιά της Κοιλάδας Τροφίμων και τοποθετεί την παράδοση της επιστημονικής έρευνας και διαπίστευσης των τριών εμπλεκόμενων τμημάτων, Οικονομικών Επιστημών, Βιοεπιστημών και Επιστημών Τροφίμων, σε ένα εξαιρετικό πλαίσιο εταιρειών, κοινοπραξιών, ιδρυμάτων, οργανισμών πιστοποίησης και αλυσίδων εφοδιασμού σε ένα σύστημα χαρακτηρίζουν τα αγροτικά τρόφιμα της χώρας μας. Έτσι, μπορείτε να βασιστείτε σε μια διεπιστημονική πορεία που εστιάζεται στις μεθοδολογικές πτυχές και τις βασικές γνώσεις που δεν υπόκεινται σε ταχεία απαξίωση. για τη συνεχή ανταλλαγή μεταξύ του πλαισίου της παραγωγής γεωργικών προϊόντων διατροφής και της έρευνας και της πανεπιστημιακής κατάρτισης · σε τρεις διαδρομές κατάρτισης που θα σας επιτρέψουν να εξειδικεύσετε στα θέματα της διαχείρισης, της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και των τεχνολογιών που σχετίζονται με την παραγωγή και τη συντήρηση των τροφίμων.

Τι σας περιμένει μετά την αποφοίτησή σας

Θα εισέλθετε ως πρωταγωνιστής σε έναν από τους κορυφαίους τομείς της εθνικής οικονομίας, που ευνοούνται από μια έντονη δραστηριότητα πρακτικής άσκησης.

Θα είστε σε θέση να καλύψετε τους οργανωτικούς ρόλους σε διάφορους λειτουργικούς τομείς: εμπορικές, εμπορικές, επικοινωνιακές και εξωτερικές σχέσεις, διαχείριση συστημάτων ποιότητας, έρευνα και ανάπτυξη, αγορές.

Μεταξύ των ευκαιριών απασχόλησης που σας περιμένουν, οι εταιρείες που συνδέονται με την παραγωγή, την επεξεργασία, τη συντήρηση και τη διανομή τροφίμων? δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για το σχεδιασμό, την ανάλυση, τον έλεγχο, την πιστοποίηση ή την προστασία και ενίσχυση της γεωργικής παραγωγής τροφίμων. δημόσιους οργανισμούς, εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, εμπορικούς συλλόγους και γεωργικές επαγγελματικές οργανώσεις και εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιχειρήσεις στον τομέα της γεωργικής διατροφής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ιταλικός

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Parma »

Τελευταία ενημέρωση May 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη