Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, Food Systems: Βιωσιμότητα, Διαχείριση και Τεχνολογία, προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν ειδικοί διαχειριστές συστημάτων τροφίμων. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τις διεπιστημονικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την επιχειρηματική δραστηριότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση των φυσικών πόρων στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής. Το επαγγελματικό προφίλ είναι σύμφωνο με τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης που περιγράφεται στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο "Καινοτομία για βιώσιμη ανάπτυξη: Μια βιοοικονομία για την Ευρώπη".

Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση στο μάθημα έχει στόχο να εξοπλίσει τους σπουδαστές με διαλειτουργικές ικανότητες που συνδυάζουν την κατανόηση της αλυσίδας εφοδιασμού και των δεξιοτήτων της οικονομίας και της επιχειρηματικής διαχείρισης με την τεχνολογική τεχνογνωσία για την προμήθεια και συντήρηση τροφίμων, καθώς και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα διεπιστημονικό σχέδιο μελέτης που επικεντρώνεται σε μεθοδολογικές πτυχές και βασικές δεξιότητες που θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμες στο μέλλον.

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές μεθόδους και εργαλεία για την ανάλυση και διαχείριση επιχειρήσεων και οργανισμών γεωργικών ειδών διατροφής, όπως για παράδειγμα εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, επώνυμες εταιρείες και συνεταιρισμοί, κοινοπραξίες προστασίας (ΠΟΠ), σύγχρονοι διανομείς λιανικής, HoReCa επιχειρήσεις, εταιρείες πιστοποίησης της ποιότητας και εκείνες τις εταιρείες που προωθούν τα αγροδιατροφικά προϊόντα στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα πτυχιακού πτυχίου «Ανθρώπινο δυναμικό, διαχείριση και τεχνολογία» διακρίνεται σε τρεις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές διαδρομές: η πρώτη επικεντρώνεται σε θέματα σχετικά με την αειφορία. το δεύτερο σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων, που εργάζονται με περιβαλλοντικά θέματα που σχετίζονται με το σύγχρονο βιο-οικονομολόγο. Οι μαθητές, ως εκ τούτου, προσφέρονται μια σειρά από επιλογές? πρόγραμμα σπουδών επιπέδου μεταπτυχιακού τίτλου.

Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί στόχοι μπορεί να διαφέρουν, αλλά μοιράζονται έναν κοινό παρονομαστή. Στην πραγματικότητα, όλα βασίζονται στην υγιή μεθοδολογική κατάρτιση και τα εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχή διαχείριση των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ιταλικός

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Parma »

Τελευταία ενημέρωση May 29, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη