Πτυχίο Μόδας

The College of Fashion & Design, Dubai

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Μόδας

The College of Fashion & Design, Dubai

Η μόδα είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο, όχι μόνο σε σχέση με την ένδυση, αλλά και με τον τρόπο που οι άνθρωποι επικοινωνούν πρώτα με την κοινωνία μέσω του επιδέσμου και άλλων επιλογών που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής του καθενός. Η βιομηχανία της μόδας αντιπροσωπεύει την επιχειρηματική της έκφραση που περιλαμβάνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η δημιουργικότητα είναι ένα ευαίσθητο πεδίο που υλοποιεί πολλά διαφορετικά είδη πληροφοριών και απαιτεί ένα βαθύ πολιτιστικό υπόβαθρο. απαιτεί επίσης την ικανότητα να χρησιμοποιεί μια τέτοια κουλτούρα με έναν προσωπικό και πρωτότυπο τρόπο για να δημιουργήσει καινοτομία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα πολυάριθμα εργαλεία που απαιτούνται για να προετοιμάσουν τους μαθητές να διαχειριστούν ένα πλήρες φάσμα εργαλείων που είναι απαραίτητα για να αντιμετωπίσουν μια τόσο περίπλοκη Βιομηχανία. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές μια σύνδεση με όλες τις πτυχές της βιομηχανίας της μόδας, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων, εστιάζοντας τελικά στο μάρκετινγκ και τη διαχείριση. Οι εταιρείες απαιτούν τώρα εργαζόμενους που διαθέτουν ποικίλες διαχειριστικές δεξιότητες για να κλιμακώσουν μια επιχείρηση από το στάδιο εκκίνησης σε ένα πιο ανεπτυγμένο επιχειρηματικό μοντέλο. Οι σπουδαστές αποκτούν κατανόηση των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, της κατασκευής ενδυμάτων, των κριτηρίων ποιότητας και της εμπορίας ενδυμάτων. Οι μαθητές θα αφομοιώσουν επίσης πώς να εφαρμόσουν τις έννοιες που είναι απαραίτητες για τη λήψη αποφάσεων που θα συναντήσουν στις μελλοντικές τους σταδιοδρομίες.

Πρόγραμμα Όραμα

Το πρόγραμμα Bachelor in Fashion Design στοχεύει στην ενσωμάτωση ενός προγράμματος σπουδών που θα αναπτύξει κριτική σκέψη, δημιουργικότητα, καινοτομία και ηγετικές ικανότητες στους εκπαιδευόμενους για να εφαρμόσει το σχεδιαστικό σκεπτικό για να λύσει σύνθετα προβλήματα στη δυναμική παγκόσμια βιομηχανία μόδας.

Αποστολή του προγράμματος

Η αποστολή του πτυχίου Fashion Design Bachelor Degree είναι να συμπεριλάβει μια πολύπλευρη προσέγγιση για να διαμορφώσει τους επαγγελματίες που θα διαμορφώσουν τη βιομηχανία της μόδας αύριο τόσο στη βιομηχανία όσο και στην βαθύτερη πολιτισμική της πλευρά.

Δομή

Το πρόγραμμα σπουδών 126 έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους φοιτητές με μια εκτεταμένη έκθεση σε όλες τις πτυχές του Fashion Design ενώ εστιάζει σε συγκεκριμένες περιοχές συγκέντρωσης για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας στις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες μόδας. Το ποικίλο εύρος των μαθημάτων που προσφέρονται στο πρόγραμμα εισάγει τους φοιτητές σε ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης και γνώσεων στη Γενική Εκπαίδευση, Σχεδιασμός Μόδας λειτουργικές περιοχές και μαθήματα μόδας σχεδιασμού. 33 μονάδες σε μαθήματα Γενικής Εκπαίδευσης για Προσωπική & Επαγγελματική Ανάπτυξη, ικανότητα στην Σχεδίαση Μόδας επιτυγχάνεται μέσω της μελέτης 54 κύκλων σπουδών και οι δεξιότητες σε συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα επιτυγχάνονται μέσω της μελέτης 21 μαθημάτων Συγκέντρωσης Πιστωτικών Μονάδων. Τα 15 μαθήματα επιλογής πιστωτικών μονάδων και 3 πιστώσεις για πρακτική άσκηση έχουν σχεδιαστεί για να διευρύνουν τις γνώσεις και την προοπτική των φοιτητών σχετικά με την μόδα σχεδιαστική εκπαίδευση πέρα ​​από τον τομέα των Συγκεντρώσεων.

Συγκεντρώσεις

  • Συγκέντρωση Οπτική επικοινωνία
  • Σχεδιασμός Αξεσουάρ Συγκέντρωσης
  • Επιλογές για το Bachelor in Fashion Design

Απαιτήσεις

  • Γενικές απαιτήσεις Εκπαίδευση
  • Απαιτήσεις πυρήνα μόδας & σχεδίασης
  • Fashion Business Management
  • Επιλογές διαχείρισης επιχειρήσεων μόδας
  • Πρακτική

Στρατηγική μάθησης και διδασκαλίας

Το πρόγραμμα Bachelor in Fashion Design βασίζεται στις αρχές ότι η πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική εμπειρία συνδυάζει δομημένη διδασκαλία και προσωπική ανάπτυξη. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να συναντήσουν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα σε μια διασυνδεδεμένη προσέγγιση. Οι σπουδαστές εκτίθενται σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριακών και τεχνικών στούντιο που συχνά ενσωματώνονται σε τμήματα μαθημάτων. Το πρόγραμμα βασίζεται σε μια σειρά μεθόδων διδασκαλίας που περιλαμβάνουν διαλέξεις, ανοιχτές συζητήσεις, στούντιο, πρακτική και παρουσιάσεις για να επιβάλλουν την ποικιλία των θεμάτων και των κλάδων που αντιμετωπίζονται ανάλογα με τη φύση τους και τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν οι φοιτητές. Η προοδευτική κίνηση της αυτοδιαχειριζόμενης και ομαδικής προσέγγισης για τα Έργα θα πραγματοποιηθεί για να υποστηρίξει τους εκπαιδευόμενους να αναπτύξουν την ικανότητα να εργάζονται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με άλλους και να είναι αποτελεσματικοί παίκτες ομάδων και ταυτόχρονα να ωθήσουν την ατομική δημιουργικότητα στον ορισμό της δικής τους Ταυτότητα.

Μόδα Σχεδιασμός Αρμοδιότητες

Η επαγγελματική εικόνα ενός σχεδιαστή μόδας είναι υπό συνεχή αλλαγή. κυριαρχούμενο κυρίως από μια παγκόσμια αγορά που απαιτεί από τους σχεδιαστές να παράγουν ιδέες και προϊόντα με πολύ γρήγορο ρυθμό. Επί του παρόντος, ο αυξημένος αριθμός συλλογών που παράγονται κατά τη διάρκεια ενός έτους είναι τόσο υψηλός ώστε να πιέζει τους σχεδιαστές υπό δημιουργική πίεση που συχνά δεν είναι εφικτή με τους σκοπούς αυτού του κλάδου. Εντούτοις, μέσα σε αυτήν την αλλαγή, υπάρχει ένας ευρύς χώρος για καινοτομία και διαφοροποιημένες προσεγγίσεις. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προσφέρει στους φοιτητές τα τεχνικά και δημιουργικά εργαλεία για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν έναν τόσο γρήγορο ρυθμό επαγγελματικά και να τους επιτρέψουν να διαμορφώσουν νέες προτάσεις όχι μόνο ως προς τα σχέδια αλλά ως νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Η σταδιοδρομία των σχεδιαστών εμπεριέχει όλο και περισσότερο γνώση της αγοράς, ώστε να είναι σε θέση να διαχειρίζονται τη δική τους επιχείρηση, τόσο ως σύμβουλοι όσο και ως επιχειρηματίες. Η συμβολή της βιομηχανίας στο πρόγραμμα, τόσο από πλευράς φιλοξενουμένων όσο και πρακτικής άσκησης, θα βοηθήσει τους μαθητές να εισέλθουν σε αυτόν τον τομέα με μια πιο συγκεκριμένη προσέγγιση. Οι μαθητές θα αποκτήσουν επίσης ένα όραμα για τα πιο κρίσιμα θέματα των κλάδων. Αυτό θα τους επιτρέψει να δηλώσουν τις βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση δεοντολογικών ζητημάτων, βιωσιμότητας και πολιτισμικών διαφορών σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Οι μαθητές θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν και να αναπτύξουν την παρουσία όλων των στοιχείων στο διαδίκτυο κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Εκτιμήσεις

Τα μαθήματα θα αξιολογηθούν σε μια ποικιλία εξόδων, όπως: λεκτικές, γραπτές, ψηφιακές, οπτικές παρουσιάσεις καθώς και πιο σε βάθος τεχνικές παρουσιάσεις, όπως η δημιουργία πρωτότυπων διαφημίσεων. Οι αποστολές θα σχεδιαστούν για να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν γνώσεις, δεξιότητες και αυτοπεποίθηση για να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους. Θα υιοθετηθεί μια προσέγγιση "feed forward" για την αξιολόγηση των καθηκόντων αξιολόγησης για να βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν το σημερινό τους επίπεδο απόδοσης για μελλοντικές εκτιμήσεις. Σε κάθε μαθητή θα ανατεθεί ένας σύμβουλος ο οποίος θα καθοδηγεί και θα παρακολουθεί την πρόοδο του μαθητή.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 9, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Ντουμπάι
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Ντουμπάι
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών