Bachelor in Fashion Design

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σύντομη εισαγωγή

Το πρόγραμμα Bachelor in Fashion Design είναι ένα πρόγραμμα σπουδών 3½ ετών με πλήρες ωράριο που διδάσκεται στα αγγλικά και είναι διαρθρωμένο ως πτυχίο AP και ένα πτυχίο BA.

Το πρόγραμμα Fashion Design θα σας εξουσιοδοτήσει να χειριστείτε τις διαδικασίες απονομής και να επιλέξετε υλικά με απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα μάθετε να εργάζεστε με την έρευνα και την ανάλυση των τάσεων για να δημιουργήσετε καινοτόμα σχέδια για τη βιομηχανία της μόδας. Φυσικά, το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει επίσης για να έχετε κατά νου την ταυτότητα της εταιρείας για την οποία εργάζεστε, βοηθώντας σας να παραμείνετε πιστοί στο όραμά σας. Θα αποκτήσετε ικανότητες για να εργαστείτε δημιουργικά και οπτικά με την παραγωγή ιδεών και την προετοιμασία γραφικού υλικού παρουσίασης. Όλα σε υψηλό επίπεδο.

Θα αποκτήσετε επίσης δεξιότητες για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου και την ανάληψη ευθύνης για τον επηρεασμό του σχεδιασμού του μέλλοντος. Θα αναπτύξετε τη δική σας ταυτότητα σχεδιασμού. Και θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις, ώστε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στην παγκόσμια σκηνή μόδας.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Campus Herning.

Περιεχόμενο και δομή

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, εργάζεστε στην ανάπτυξη της προσωπικής σας εικόνας και τρόπου έκφρασης. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα εστιάζεται κυρίως στην παραγωγή και το σχεδιασμό ιδεών.

Στο πρόγραμμα πτυχίου AP, θα εργαστείτε στο πλαίσιο των ρυθμίσεων των υφιστάμενων εμπορικών σημάτων, ενώ το συμπληρωματικό πρόγραμμα σας εκπαιδεύει να είναι πρωτότυπο και να σπάει.

Μπορείτε να εργαστείτε με τη φθορά των ανδρών, τις γυναικείες ενδυμασίες, τα πλεκτά, τις εκτυπώσεις κλπ. Έχετε μια βαθιά γνώση των τάσεων, της κοινωνιολογίας, της δημιουργίας ιδεών και της θεωρίας της επιστήμης, που σας δίνουν τη δυνατότητα να εργαστείτε με τη διαδικασία σχεδιασμού με πειραματισμό και δημιουργικό τρόπο. Έτσι, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε και να παρουσιάσετε τη δική σας μοναδική μάρκα ή τρόπο έκφρασης.

Τα κοινά προγράμματα του προγράμματος σπουδών ενισχύουν τις ικανότητές σας όσον αφορά τις διεπιστημονικές συνεργασίες και η περίοδος υποχρεωτικής τοποθέτησης σας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε το δίκτυό σας και το βιογραφικό σας σημείωμα.

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές σχηματίζουν μια σαφή και ρεαλιστική εικόνα της επιχείρησης μόδας και δημιουργούν ένα ισχυρό δίκτυο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος είναι να κατανοήσει τη διαδικασία σχεδιασμού από τα πρώτα σκίτσα σε όλη τη διαδρομή μέχρι την παραγωγή και να είναι σε θέση να συνεργαστεί με άλλα επαγγέλματα για να επιτύχει μια ιδέα.

Το πρόγραμμα είναι οργανωμένο έτσι ώστε να κάνετε πρώτα κοινά βασικά έργα για όλους τους φοιτητές BA και στη συνέχεια να εστιάσετε βαθιά στην επιλεγμένη ειδικότητά σας. Το πεδίο εφαρμογής των κοινών βασικών έργων είναι να σας δώσει μια πλήρη εικόνα για άλλους τομείς της βιομηχανίας σχεδιασμού και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ικανότητά σας να συνεργαστείτε.

Ο σκοπός τόσο των μαθήματα επιλογής του μαθήματος όσο και των γενικών θεμάτων της ειδικότητας είναι να ενισχύσουν τα προσόντα σας στον τομέα της μόδας. Ο στόχος είναι να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την προσωπική εικόνα του σχεδιασμού σας. Μέσα από τα μαθήματα επιλογής, προσφέρουμε υποχρεωτικά ταξίδια σπουδών και την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στο θέμα που επιλέξατε.

Η περίοδος τοποθέτησης στο 3ο και 6ο εξάμηνο είναι υποχρεωτικό μέρος του προγράμματος, όπου έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στην πράξη.

Κάθε εξάμηνο ολοκληρώνεται με προφορική ή γραπτή εξέταση και ολοκληρώνετε το πτυχίο σας με μια απονομή πτυχίου

Ευκαιρίες καριέρας

Με πτυχίο BA στο Fashion Design, έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε ως σχεδιαστής μόδας. Καθώς τα εκπαιδευτικά κέντρα βασίζονται στη διαδικασία δημιουργίας ιδεών, έχετε τις δεξιότητες για να ασχολείστε με διάφορες εργασίες, για παράδειγμα ως δάσκαλος ή σχεδιαστής γραφικών. Πολλοί από τους πρώην μαθητές μας αποφασίζουν ακόμη να είναι αυτοαπασχολούμενοι.

Ο σχεδιαστής παρέχει τις ρυθμίσεις για την εικόνα της συλλογής. Ο σχεδιαστής κάνει πολλή έρευνα για να βρει μόνο τις σωστές πηγές έμπνευσης που ταιριάζουν στην ιδέα. Επίσης, ο σχεδιαστής κάνει πολλά σκίτσα για να περιγράψει τη ροή της συλλογής.

Η θεωρητική γνώση που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα είναι ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται για τη διαχείριση ενός έργου σε ένα τμήμα σχεδιασμού.

Απαιτήσεις εισδοχής

VIA University College θα δεχτεί αιτήσεις από διεθνείς φοιτητές που έχουν:

  • Γενική ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση
  • Διεθνές ή Ευρωπαϊκό Απολυτήριο
  • Ένα δίπλωμα γυμνασίου στις ΗΠΑ / Καναδά τουλάχιστον ένα χρόνο σε πανεπιστήμιο / κολέγιο
  • Τουλάχιστον δύο χρόνια σχετικών σπουδών από πανεπιστήμια στην Αφρική, την Ινδία, το Πακιστάν και χώρες με παρόμοιο εκπαιδευτικό σύστημα
  • Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το πρώτο έτος ενός πτυχίου πανεπιστημίου μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση, αλλά θα χρειαστούν ατομική αξιολόγηση, ανάλογα με τη χώρα προέλευσης.

Όλοι οι φοιτητές πρέπει να έχουν αποκτήσει μαθηματικά / οικονομικά που αντιστοιχούν σε ένα Δανικό επίπεδο C - και τα αγγλικά που αντιστοιχούν σε επίπεδο Δανίας Β.

Επιπλέον, θα πρέπει να κάνετε μια ανάθεση εισαγωγής. Η αποστολή εισαγωγής για διεθνείς φοιτητές μπορεί να μεταφορτωθεί από την ιστοσελίδα μας από την 1η Φεβρουαρίου και μετά.

Η προθεσμία και περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην αποστολή.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Διαβάστε Λιγότερα
Herning , Horsens , Άαρχους + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη