Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Το πρόγραμμα Economics στο University of Central Missouri θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων μέσα από μια ποικιλία πραγματικών προβλημάτων.

Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική καριέρα

Μέσω του προγράμματος Economics στο University of Central Missouri , θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε στη σημερινή οικονομία. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για πρακτικές εμπειρίες μάθησης, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε σπουδές στο εξωτερικό και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης. Θα δουλέψετε δίπλα με τα μέλη ΔΕΠ σε ερευνητικά έργα.

Εξατομικευμένη Προσοχή

Ο λόγος 19 προς 1 φοιτητής προς φοιτητής σημαίνει ότι θα λάβετε την εξατομικευμένη προσοχή που σας αξίζει. Θα μάθετε από έμπειρα μέλη ΔΕΠ που είναι εθνικά αναγνωρισμένοι επιστήμονες. Είναι αφοσιωμένοι στο να σας καθοδηγήσουν και να κάνουν ό, τι μπορούν για να σας βοηθήσουν να πετύχετε.

UOCM101A

Πόροι

Θα έχετε πρόσβαση στο Χρηματοπιστωτικό Κέντρο Forbes, το τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό εξοπλισμό που διαθέτει 12 τερματικά επαγγελματικής υπηρεσίας Bloomberg.

Διαπίστευση

Τα προγράμματά μας είναι διαπιστευμένα από τον Σύλλογο για την Advance Collegiate Schools of Business, ώστε να γνωρίζετε ότι κερδίζετε πτυχίο που μετράει στον πραγματικό κόσμο.

4422_rsz_d08136756_002.jpg

Συμμετοχή των σπουδαστών

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εμπλακείτε και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία μέσα από συλλόγους και οργανισμούς, όπως το Club Economics και το Omicron Delta Epsilon.

UOCM104a

Επαγγελματική σταδιοδρομία

Ο βαθμός σας μπορεί να οδηγήσει σε μια ποικιλία συναρπαστικών σταδιοδρομιών, όπως ο οικονομολόγος της υγείας, ο αναλυτής των τιμών, ο οικονομολόγος των δασών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Central Missouri

Κοιτάξτε25 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Central Missouri »

Τελευταία ενημέρωση October 14, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 13, 2019
Αυγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
451 USD
Μισούρι Κατοικία: $ 225,65 / ανά ώρα πίστωσης. Μη-κάτοικος: 451,30 $ / ανά ώρα πίστωσης. Οι τιμές ανά ώρα πίστωσης δεν περιλαμβάνουν τα υποχρεωτικά τέλη, τη στέγαση ή τα βιβλία.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 13, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 13, 2019

Αυγ. 2019

Ιαν. 2020

Άλλη