Bachelor In Λογιστική (Hons)

University of Stirling

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor In Λογιστική (Hons)

University of Stirling

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν σχεδιάζετε μια καριέρα στη λογιστική ή στον χρηματοπιστωτικό τομέα, η μελέτη στο University of Stirling είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης. Ο Stirling συγκαταλέγεται στις 15 πρώτες θέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου για να σπουδάσει Λογιστική, με ποσοστό απασχόλησης 100%, διδασκαλία 5 αστέρων και τετραετή διαπίστευση της βιομηχανίας.

Ένα λογιστικό πτυχίο σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάζετε, να παρουσιάζετε και να ερμηνεύετε οικονομικές πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών και οι δεξιότητες που μαθαίνετε θα επιτρέπουν στους επενδυτές, τους δανειστές, τη διοίκηση και άλλους να λαμβάνουν βασικές αποφάσεις βάσει οικονομικών στοιχείων.

Το ιδανικό μονοπάτι για μια καριέρα στη λογιστική συνδυάζει πανεπιστημιακό δίπλωμα με αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα. Το λογιστικό μας πρόγραμμα δημιουργήθηκε με αυτό το πνεύμα και η επιτυχής ολοκλήρωση του μαθήματος θα εξασφαλίσει ότι πολλοί επαγγελματικοί φορείς θα σας δώσουν σημαντικές εξαιρέσεις από τις εξετάσεις τους.

Από μια βασική κατανόηση σχετικά με τον τρόπο σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων, μέσω μιας εμπεριστατωμένης γνώσης για τον έλεγχο, τη φορολογία και την υποβολή εκθέσεων, το πτυχίο Accountancy καλύπτει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για να συμμετάσχετε σε χιλιάδες πτυχιούχους Stirling που έχουν μεταπηδήσει επιτυχώς από αυτό το μάθημα στον επαγγελματικό κόσμο.

Κορυφαίοι λόγοι για να μελετήσετε μαζί μας

# 1 Η Λογιστική και η Χρηματοοικονομική κατατάσσονται στις 5 πρώτες θέσεις στη Σκωτία, στις 15 κορυφαίες χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου (Times and Good Times Good University Guide 2018)

# 2 Το 100% των φοιτητών λογιστών μας απασχολούνται ή παρακολουθούν περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους (Unistats 2017)

# 3 5 Stars QS για Διδασκαλία, Απασχολησιμότητα και Διεθνοποίηση (QS Stars University Ratings)

Λεπτομέρειες μαθήματος

Μπορείτε να μελετήσετε τη Λογιστική ως τετραετή πτυχίο ενιαίου τίτλου ή να την συνδυάσετε με ένα από τα οκτώ άλλα μαθήματα για να διευρύνετε την εστίασή σας. Στα πρώτα τρία εξάμηνα, οι βασικές σπουδές σας στη λογιστική και τη χρηματοδότηση θα συμπληρωθούν από τη διδασκαλία της οικονομίας, της διοίκησης επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού δικαίου. Το Εξάμηνο 4-8 θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια αναλυτική προσέγγιση σε σχετικά θέματα μέσω έντεκα προηγμένων ενοτήτων πυρήνων. Μεταξύ αυτών των ενοτήτων θα είναι η διατριβή σας, η οποία θα σας εισάγει στις ερευνητικές μεθόδους στη λογιστική και θα ενισχύσει την επικοινωνία, την αξιολόγηση και τις αναλυτικές δεξιότητές σας.

Διδασκαλία

Όταν μελετάτε τη Λογιστική στο University of Stirling μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα όσα μαθαίνετε ταιριάζουν με τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας. Θα μάθετε μέσω ενός συνδυασμού επίσημων διαλέξεων, σεμιναρίων και πρακτικών εργαστηρίων. Τα μαθήματα μικρών ομάδων θα παρέχουν επίσης ανατροφοδότηση και ενίσχυση των θεμάτων διαλέξεων σε κάθε εξάμηνο. Όλη η διδασκαλία μας έχει τις ρίζες της στην έρευνα παγκόσμιας κλάσης και η Stirling Management School κατατάσσεται στα κορυφαία 25 ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου για Επιχειρήσεις και Διοίκηση από μια ομάδα άνω των 100 στην πιο πρόσφατη μελέτη Research Excellence Framework.

Εκτίμηση

Θα αξιολογηθεί με συνδυασμό μαθημάτων και εξετάσεων. Για τους σπουδαστές Honours, όλες οι προηγμένες ενότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών υπολογίζονται εξίσου στην συνολική ταξινόμησή σας. Στο εξάμηνο 8 θα ολοκληρώσετε μια διατριβή για ένα εγκεκριμένο θέμα.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να σπουδάσετε στο εξωτερικό μέσω των καλά εδραιωμένων σχέσεών μας με αρκετά διεθνή πανεπιστήμια.

Μάθετε περισσότερα για τις σπουδές στο εξωτερικό.

Επικοινωνία

Κ. Christopher Coles, διευθυντή μαθήματος

44 (0) 1786 466415
accountingandfinance@stir.ac.uk

Τέλη - 2018/2019

  • Εξωτερικοί φοιτητές (εκτός ΕΕ) £ 12,140.00
  • Σκωτσέζοι και φοιτητές της ΕΕ £ 1.820,00
  • Φοιτητές από το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο £ 9,250 ετησίως για μέγιστο διάστημα 4 ετών
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 20, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
36 - 48 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,820 GBP
Εξωτερικοί φοιτητές (εκτός ΕΕ): £ 12.140 - Σκωτσέζοι και φοιτητές της ΕΕ: ​​£ 9.250 - Φοιτητές από το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο: £ 6.750 ετησίως για μέγιστο διάστημα 4 ετών
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιαν. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Stirling, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών