Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οικονομικό Major στο Κολλέγιο του Messiah

Ψάχνετε για μια καριέρα στον οικονομικό σχεδιασμό ή τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, την έρευνα μετοχών, το ταμείο, την επενδυτική τραπεζική ή τον εταιρικό οικονομικό προγραμματισμό; Στη συνέχεια, η χρηματοδότηση μεγάλων μπορεί να είναι η τέλεια εφαρμογή για εσάς!

Το πρόγραμμα πτυχίου Bachelor of Science (BS) στο Κολλέγιο Messiah, ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά χριστιανικά σχολεία στις ΗΠΑ, επικεντρώνεται στην πρακτική εφαρμογή της οικονομικής θεωρίας χρησιμοποιώντας διακεκριμένες και σύγχρονες τεχνικές. Αυτές οι τεχνικές θα σας προετοιμάσουν και εξοπλίσουν μοναδικά για να είστε αποτελεσματικός ηγέτης στον τομέα των οικονομικών και να επηρεάσετε τον κόσμο για τον Χριστό. Το πρόγραμμα, που έχει συγκεντρωθεί γύρω από το Εργαστήριο Οικονομικών της Ralph S. Larsen (που έρχεται από τον Αύγουστο του 2017!), Περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες για πρακτική διαχείριση εταιρικών οικονομικών και διαχείρισης επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής στο Student Investment Club που δραστηριοποιείται στην αγορά και πώληση χρεογράφων χαρτοφυλάκιο αξίας άνω των 275.000 δολαρίων.

Χρηματοδοτήστε σημαντικά διακριτικά

Όταν σπουδάζετε στο Μεσχιαϊκό Κολλέγιο, θα:

 • Μελέτη στο Τμήμα Επιχειρήσεων του Μεσσία College - ονομάστηκε το # 1 Καλύτερο Επιχειρηματικό Πρόγραμμα για το 2017 από τα Christian University Online.
 • Μάθετε από τις σχολές που έχουν σημαντική βιομηχανική εμπειρία, έχοντας εργαστεί σε εταιρείες όπως η Merrill Lynch, η KPMG, η RBS, η HOPE International, η Citizens Bank και η Stifel Financial, καθώς και σύμβουλος σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης.
 • Να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε το Ralph S. Larsen Finance Lab (που έρχεται τον Αύγουστο του 2017!), Ένα δυναμικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο που περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα για να προσφέρει μια αποτελεσματική πρακτική μάθηση.
 • Αποκτήστε πιστοποίηση Bloomberg μέσω μαθημάτων και ολοκλήρωσης του προγράμματος σπουδών Bloomberg Market Concepts.
 • Αποκτήστε πραγματική επενδυτική εμπειρία σε πραγματικό χρόνο μέσω της συμμετοχής σας στο Student Investment Club, το οποίο διαχειρίζεται ενεργά ένα χαρτοφυλάκιο αξίας μετοχών που ξεπερνά τα 275.000 δολάρια.
 • Έχετε την ικανότητα να προσαρμόσετε τα μαθήματα να εστιάσετε είτε στην προσωπική χρηματοδότηση είτε στην εταιρική χρηματοδότηση.
 • Συμμετοχή στην ετήσια προσομοίωση της χρηματιστηριακής αγοράς σε πανεπιστημιούπολη, όπου οι σπουδαστές επενδύουν ένα υποθετικό ποσό 100.000 δολαρίων για να δουν ποιος μπορεί να αποφέρει τη μεγαλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.
 • Μάθετε ένα μοναδικό συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής, με έμφαση στην πραγματική εφαρμογή των οικονομικών αρχών.
 • Να είναι σε θέση να δημιουργήσει οικονομικά μοντέλα όπως αυτά που χρησιμοποιούνται συνήθως στη Wall Street στους τομείς της επενδυτικής τραπεζικής, της έρευνας σε μετοχές, των πωλήσεων και των συναλλαγών, της εταιρικής χρηματοδότησης και της στρατηγικής.

Επιλογές σταδιοδρομίας για μεγάλες εταιρείες χρηματοδότησης

Ως πτυχιούχος του προγράμματος χρηματοδότησης, οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι για να εξασφαλίσουν θέσεις όπως:

 • Οικονομικός σύμβουλος
 • Ερευνητικός αναλυτής (πλευρά αγοράς / πώλησης)
 • αναλυτής πιστωτικής
 • Αναλυτής εταιρικών οικονομικών
 • Επενδυτικός τραπεζίτης
 • Επενδυτικές σχέσεις επαγγελματίες
 • Έμπορος
 • Αναλυτής αμοιβαίων κεφαλαίων
 • ΤΑΜΊΑΣ
 • Σύμβουλος στρατηγικής

Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για μεγάλες εταιρείες χρηματοδότησης

Το Εθνικά αναγνωρισμένο πρόγραμμα πρακτικής του Messiah τοποθετεί τους φοιτητές σε μια ποικιλία πρακτικών χρηματοδότησης. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Εταιρεία Οικονομικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πρωτευού
 • Delta Development Group
 • HOPE International
 • Legg Mason Global Asset Management
 • LifeGuide Financial Advisors
 • Merrill Lynch
 • Morgan Stanley Wealth Management
 • Γραφείο Προϋπολογισμού της Πενσυλβανίας
 • Περιφερειακή Αρχή Αεροδρομίου Susquehanna

Υποτροφίες

Το Messiah College προσφέρει αρκετές υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των Υποτροφιών Προγραμμάτων Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκών Διακρίσεων, το καθένα με διαφορετικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις και προθεσμίες. Πρέπει να λάβουμε όλα τα υποδείγματα υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την υψηλότερη αξιολόγηση υποτροφιών.

Οι διεθνείς πολίτες μπορούν να λαμβάνουν πρόσθετη οικονομική ενίσχυση κατά περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην Διεθνή Αίτηση Υποτροφιών Υποτροφιών (ISSA). Η σύνδεση με το έντυπο ISSA αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους σπουδαστές μαζί με την επιστολή αποδοχής τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, τόσο πιο σύντομα οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση και να λάβουν ένα πακέτο.

Μετά την αφαίρεση των ακαδημαϊκών υποτροφιών και των χρημάτων οικονομικής βοήθειας, οι ξένοι φοιτητές πληρώνουν μεταξύ $ 20.000- $ 30.000 κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια. Η αμερικανική πρεσβεία θα απορρίψει τις αιτήσεις για χορήγηση θεώρησης φοιτητών, αν ο φοιτητής δεν μπορεί να παρουσιάσει δικαιολογητικά οικονομικά έγγραφα για να πληρώσει αυτό το ποσό για έξοδα σχολείου. Αυτός είναι ένας κυβερνητικός κανόνας, όχι κανόνας κολλεγίου.

Μπορούμε να δεχτούμε την αίτησή σας, την επίσημη μεταγραφή και τη βαθμολογία της δοκιμής ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να επιλέξετε ποιο όρο θα εισάγετε. Υπάρχουν δύο προσλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους - στα τέλη Αυγούστου για την περίοδο της πτώσης μας και στα τέλη Ιανουαρίου για την άνοιξη.

Γιατί σπουδάζουν τη χρηματοδότηση;

Οι εγχώριες χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζουν να κερδίζουν προβολή, όχι μόνο ως αποτέλεσμα των εμπορικών συναλλαγών σε υψηλά επίπεδα, αλλά και λόγω της διασύνδεσής τους με την παγκόσμια οικονομία και το πολιτικό περιβάλλον. Οι εργοδότες ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο να προσλαμβάνουν άτομα με ποσοτική και ποιοτική δεξιότητα. με άλλα λόγια, εκείνοι που μπορούν να εκτελούν οικονομικούς υπολογισμούς και να αναλύουν τις τάσεις προκειμένου να κατευθύνουν τη μελλοντική στρατηγική. Μια πρόσφατη έκθεση του αμερικανικού Υπουργείου Εργασίας αναφέρει ότι μια σειρά επαγγελματικών σταδιοδρομιών είναι από τα πιο περιζήτητα και αναμένεται να αυξηθούν σε διψήφια ποσοστά κατά τα επόμενα δέκα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών οικονομικών συμβούλων, των εταιρικών οικονομικών αναλυτών, των οικονομικών εξεταστών και τους εμπόρους χρεογράφων.

Ralph S. Larsen Finance Lab

Για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για συναρπαστική σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση, η κατασκευή του Ralph S. Larsen Finance Lab (που θα έρθει τον Αύγουστο του 2017!) Θα εξοπλίσει τους φοιτητές με την τεχνολογία και τα δεδομένα της αγοράς σε μια ατμόσφαιρα του εμπορικού δαπέδου της Wall Street. Οι σπουδαστές θα καταλάβουν πώς να χρησιμοποιούν ένα τερματικό Bloomberg για την έρευνα ιστορικών και σε πραγματικό χρόνο δεδομένων για τα αποθέματα, τα ομόλογα, τους οικονομικούς δείκτες, τα ξένα νομίσματα, τα εμπορεύματα και τις επιλογές.

Το Ralph S. Larsen Finance Lab θα περιλαμβάνει 26 σταθμούς εργασίας για υπολογιστές με διπλές οθόνες και βάθρο εκπαιδευτή. 10 Τεχνικά τερματικά Bloomberg; τρεις τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης που εμφανίζουν τα μέσα ενημέρωσης CNBC, Bloomberg και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα. και ένα ticker αποθέματος που εμφανίζει συνεχώς πληροφορίες αγοράς.

Οι μεγάλες εταιρείες χρηματοδότησης θα συμμετάσχουν στην ετήσια Bloomberg Trading Challenge, μια εθνική προσομοίωση χρηματιστηριακών συναλλαγών όπου οι ομάδες θα επενδύσουν 10 εκατομμύρια δολάρια για δύο μήνες βάσει μιας καθορισμένης στρατηγικής διαπραγμάτευσης που αναπτύσσουν στους τερματικούς σταθμούς του Bloomberg.

Μετά την αποφοίτησή

Το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ - Γραφείο Εργασίας και Στατιστικής προβλέπει ότι ορισμένα επαγγέλματα που σχετίζονται με την οικονομία αναμένεται να συγκαταλέγονται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σταδιοδρομίες κατά τα επόμενα δέκα χρόνια. Τα μαθήματα του Messiah θα σας προετοιμάσουν για αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία πιστοποιήσεις και προγράμματα πιστοποίησης και η ικανότητά σας θα σας προετοιμάσει για να πετύχετε σε ένα ευρύ φάσμα θέσεων στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών αμέσως μετά την αποφοίτησή σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποMessiah College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date
Ημερομηνία λήξης
Άλλη