Bachelor of Science (Hons) στον τομέα της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων

United International College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Science (Hons) στον τομέα της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων

United International College

Bachelor of Science (Hons) στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων

Οι στόχοι του προγράμματος αυτού είναι να γαλουχήσει αποφοίτους οι οποίοι είναι γνώστες και τις αρμόδιες σε θέματα χειρισμού που αφορούν την παραγωγή, την εμπορία και τη διαχείριση των τροφίμων και τη διατροφική επιστήμη. Το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές να είναι καλά εκπαιδευμένοι επιστήμονες τροφίμων, τεχνολόγοι, οι ρυθμιστικές ειδικούς και επαγγελματίες της επιστήμης τροφίμων που χρησιμοποιούνται είτε από κρατικούς φορείς ή ιδιωτικές βιομηχανίες τροφίμων, τόσο σε τοπικό όσο και ξένες εταιρείες, για τη θέσπιση των πωλήσεων και εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα.

πρόγραμμα σπουδών μας διατηρεί μια τρέχουσα προσέγγιση, που θα περιλαμβάνει τις πλέον πρόσφατες επιστημονικές, τεχνολογικές και βιομηχανικές εξελίξεις, με στόχο την παροχή των απαραίτητων ανθρώπινων πόρων για την ανάπτυξη της βιομηχανίας τροφίμων στην Κίνα. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τους τομείς των γενικών επιστημών, συμπεριλαμβανομένης της Γενικής Βιολογίας, Μικροβιολογίας, Φυσιολογίας, Γενική Χημεία, Βιοχημεία, και Αναλυτικής Χημείας, δίνοντας στους φοιτητές μια σταθερή βάση στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων. Επιπλέον, οι μαθητές καλούνται να λάβουν μια ομάδα βασικών μαθημάτων ειδικά στον τομέα της επιστήμης και τεχνολογίας των τροφίμων, όπως η Χημεία Τροφίμων, Μηχανικής Τροφίμων, Ανάλυση Τροφίμων, Τρόφιμα Επιστήμη των Υλικών, Τροφίμων Εργαστήριο Επιστήμης, Διατροφής, Μικροβιολογία Τροφίμων και Τοξικολογίας, Ανάπτυξης Τροφίμων Προϊόντων , Διασφάλισης ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων, κ.λπ. Επιπλέον, οι μαθητές θα πρέπει να ενθαρρύνονται να επιλέξετε κάποια σημαντικά μαθήματα επιλογής με βάση τα ενδιαφέροντα και τα σχέδια για τη μελλοντική ανάπτυξη σε δύο κατευθύνσεις τους: την επιστήμη και την τεχνολογία, καθώς και των επιχειρήσεων και τη διαχείριση.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους αποφοίτους μας να αποκτήσουν την απασχόληση στις βιομηχανίες τροφίμων, δημόσια ιδρύματα υγείας, κυβερνητικές ρυθμιστικών οργανισμών, φορέων παροχής υπηρεσιών εστίασης, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Δεδομένου ότι το μέσο διδασκαλίας στο UIC είναι η αγγλική, οι μαθητές μας μπορούν να ικανοποιήσουν τη ζήτηση από πολλές κινεζικές εταιρείες με σημαντική έμφαση στις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και εκείνη των αλλοδαπών εταιρειών κινείται σε αγορά της Κίνας. Από την έναρξη λειτουργίας το 2007, οι απόφοιτοι μας έχουν επιτυχώς χρησιμοποιηθεί ως δημόσιοι υπάλληλοι και οι τεχνολόγοι σε ιδιωτικές εταιρείες.

Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων μας πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας βαθμό στην επιστήμη των τροφίμων και των συναφών κλάδων στα πανεπιστήμια τόσο στην Κίνα όσο και στο εξωτερικό. Πολλά από τα προηγούμενα αποφοίτους μας έγιναν δεκτοί στα προγράμματα Μάστερ σε ορισμένες φήμης πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο Cornell, το Πανεπιστήμιο της British Columbia, το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, και το Πανεπιστήμιο του Lund, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

BScFScT

Διδακτέα ύλη

Το Bachelor of Science (Honours) στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών πλήρους απασχόλησης. Εκτός από τα κύρια μαθήματα του κύριου πειθαρχία, οι μαθητές καλούνται να λάβουν υποστήριξη, διεπιστημονική, μαθήματα γενικής παιδείας και το σύνολο των μονάδων πρόσωπο εκπαίδευση μάθηση βιωματική της δικής τους επιλογής. Στο τελευταίο έτος των σπουδών, οι μαθητές λαμβάνουν μεμονωμένα έργα τελευταίο έτος στο οποίο αποκτήσουν σε βάθος γνώση, τις βασικές τεχνικές έρευνας, και κατάρτισης στη διατριβή γραπτώς.

Οι μαθητές αναμένεται να ολοκληρωθεί 132 μονάδες μέσα στη δομή του προγράμματος σπουδών παρακάτω:

BScFScTCurriculumStructure

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές σταδιοδρομίας και περαιτέρω μελέτες

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους αποφοίτους μας να αποκτήσουν την απασχόληση στις βιομηχανίες τροφίμων, δημόσια ιδρύματα υγείας, κυβερνητικές ρυθμιστικών οργανισμών, φορέων παροχής υπηρεσιών εστίασης, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Εταιρείες πρόσληψη πτυχιούχων UIC FST περιλαμβάνουν:

 • Advance Pharmaceutical Co, Ltd, Χονγκ Κονγκ
 • Ημερολόγιο αγρόκτημα, Χονγκ Κονγκ
 • Huangshanghuang, Guangzhou
 • Hsu Fu Chi International Ltd, Dongguan
 • Hubei Προεδρείο της Ποιότητας και τεχνική επίβλεψη
 • Σαγκάη Δημοτικού Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων
 • ....

Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων μας πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας βαθμό στην επιστήμη των τροφίμων και των συναφών κλάδων στα πανεπιστήμια τόσο στην Κίνα όσο και στο εξωτερικό. σχολεία απόφοιτος πρόσληψη πτυχιούχων UIC FST περιλαμβάνουν:

 • Το City University του Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ
 • Η κινεζική Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ
 • Το Χονγκ Κονγκ Προδρόμου Πανεπιστήμιο, Χονγκ Κονγκ
 • Το Χονγκ Κονγκ Πολυτεχνείο, Χονγκ Κονγκ
 • Το Χονγκ Κονγκ Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας, Χονγκ Κονγκ
 • Το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ
 • Πανεπιστήμιο Cornell, ΗΠΑ
 • Illinois Institute of Technology, ΗΠΑ
 • Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κάνσας, ΗΠΑ
 • University of Illinois at Urbana-Champaign, ΗΠΑ
 • Πανεπιστήμιο McGill, CA
 • Το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, CA
 • Πανεπιστήμιο του Guelph, CA
 • Royal Melbourne Institute του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας, της Αφρικανικής Ένωσης
 • Το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, AU
 • Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας, AU
 • Rouen Business School, FRA
 • Πανεπιστήμιο του Lund, SWE
 • Asian Institute of Technology, Θ
 • ....

Ασφάλεια των Τροφίμων Επαγγελματικό Μάθημα

Τρόφιμα Επαγγελματική Ασφάλεια αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ειδικές και τεχνικές γνώσεις και υιοθετεί τις σχετικές τεχνολογίες και μεθόδους για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων που συμμορφώνονται με τα εθνικά πρότυπα.

Τρόφιμα Επαγγελματικής Ασφάλειας προσφέρεται από την China National Food Industry Association (CNFIA) ανάλογα με την κατάσταση της ασφάλειας των τροφίμων και των κανονισμών στην Κίνα. Αποσκοπεί στην πρόληψη θέματα ασφάλειας των τροφίμων από την αρχή και τη βελτίωση της ποιότητας των εργαζομένων της βιομηχανίας τροφίμων.

Κάθε κέντρο κατάρτισης πρέπει να λάβει την άδεια από την China National Association Βιομηχανίας Τροφίμων. Η Επαγγελματική Άδεια Κέντρο Εκπαίδευσης για την Ασφάλεια των Τροφίμων της UIC Επιστήμης Τροφίμων και Τεχνολογικό Πρόγραμμα είναι το μόνο εξουσιοδοτημένο μέλος στο Zhuhai.

Το κύριο περιεχόμενο της κατάρτισης για τα Τρόφιμα Επαγγελματική Ασφάλεια περιλαμβάνει βασικά την ασφάλεια των τροφίμων, η τεχνολογία εγγύηση της ασφάλειας των τροφίμων και του δικαίου της ασφάλειας των τροφίμων. Οι εκπαιδευόμενοι θα οργανωθούν για να παραστεί στην ενοποιημένη εξέταση τον Ιούνιο ή τον Δεκέμβριο. Ειδικευμένοι εκπαιδευόμενοι θα προσφερθούν δύο πιστοποιητικά: το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Εθνική Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ασφάλειας Τροφίμων από CNFIA.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.chinafoodsafe.org/

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Κίνα - Zhuhai, Guangdong
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Κίνα - Zhuhai, Guangdong
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών