Read the Official Description

Bachelor of Science (Hons) στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία

Το Πρόγραμμα Ψυχολογίας UIC Εφαρμοσμένη (APSY) παρέχει μια αυστηρή εκπαίδευση βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα Εφαρμογές- και την έρευνα προσανατολισμένη μαθήματα. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών μας 4 ετών απονέμεται ένα πτυχίο Bachelor of Science (Honours) στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία. Πρέπει επίσης να παρέχουν πρόσβαση σε εθνικές και διεθνείς practicums κατάρτιση και πρακτική άσκηση, και να ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετάσχουν στην εν εξελίξει έρευνα σχολή. Αυτό παρέχει στους φοιτητές με την έρευνα γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για την επιτυχή τοποθέτηση και την επακόλουθη απόδοση σε διεθνή προγράμματα ψυχολογίας κύριου- και διδακτορικού επιπέδου.

APSY είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει στους φοιτητές με βασικές γνώσεις της επιστήμης της ψυχολογίας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη των αντίστοιχων πολιτισμών και την ενίσχυση της προσωπικής καταστάσεις της ζωής τους. Επιπλέον, το πρόγραμμα μας παρέχει στους αποφοίτους με τις βασικές δεξιότητες, τα κίνητρα και τις γνώσεις που απαιτούνται για να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Ενώ ένα πτυχίο επιπέδου ψυχολογία έχει μεγάλη πρακτική αξία, και όπως απόφοιτοι είναι ανυπόμονα επιδιώκονται από τους εργοδότες σε ένα ευρύ φάσμα των συμμαχικών κλάδους, τα άτομα που επιδιώκουν να ακολουθήσει μια καριέρα στην ψυχολογική επιστήμη συνήθως συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους πέρα ​​από το πτυχίο επιπέδου . Τοποθέτηση του Bachelor μας των επαγγελματιών ψυχολογίας Science (Honours) σε υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακά προγράμματα είναι συνεπώς ένα κρίσιμο συστατικό του προγράμματός μας. Οι μαθητές μας είναι το μέλλον της επιστήμης της ψυχολογίας, και η ποιότητα της εκπαίδευσης και το επίπεδο των κινήτρων τους, είναι το κύριο καθορισμένη από τη μελλοντική ανάπτυξη του τομέα.

Πέρα πρωταρχικός στόχος μας για τη γενική παιδεία, και ο μαθητής την προσωπική / επαγγελματική ανάπτυξη, APSY είναι επίσης αφιερωμένο στην επιστημονική μελέτη του νου και τη συμπεριφορά. Τονίζουμε μια διεπιστημονική προσέγγιση για την προώθηση μας της επιστήμης της ψυχολογίας, όπως αποδεικνύεται και από το ευρύ φάσμα των επαγγελματικών συμφερόντων και εθνικότητες εκπροσωπούνται από την σχολή μας. Οι στόχοι μας περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός εκτεταμένου διεθνούς δικτύου επικοινωνίας με άλλα προγράμματα ψυχολογίας σε όλο τον κόσμο, με UIC APSY που ενεργεί ως κομβικό σημείο. Πέρα από την επιθυμία μας να μάθουν και να μοιράζονται πληροφορίες ψυχολογίας που σχετίζονται με άλλους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, αυτό το δίκτυο επικοινωνίας θα στηρίξει τις προσπάθειές μας για να εξασφαλίσει την τοποθέτηση των αποφοίτων μας σε προγράμματα υψηλής ποιότητας masters- και διδακτορικού επιπέδου σε όλο τον κόσμο.

BScAPs101

Διδακτέα ύλη

Οι μαθητές αναμένεται κανονικά να ολοκληρωθεί 132 μονάδες μέσα στη δομή του προγράμματος σπουδών παρακάτω:

BScAPsCurriculumStructure

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές καριέρας

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών, η επιστημονική ψυχολογία έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη και την ανάπτυξη σε όλη την Κίνα. Το 1989, υπήρχαν πέντε πανεπιστήμια που διαθέτουν τμήματα ψυχολογίας. Μέχρι το 2007, ο αριθμός αυτός είχε αυξηθεί σε σχεδόν 200 ιδιωτικές και δημόσιες ιδρύματα αφιερωμένο στην επιστημονική μελέτη της ανθρώπινης νόησης και συμπεριφοράς. Σήμερα, περίπου 10.000 φοιτητών που εγγράφονται σε προγράμματα ψυχολογίας BA-επιπέδου σε ολόκληρη την Κίνα. Επιπλέον, υπάρχουν πάνω από 2.000 φοιτητών που εγγράφονται σε προγράμματα Μάστερ και MS-επίπεδο, και πάνω από 300 άλλοι είναι εγγεγραμμένοι σε προγράμματα ψυχολογίας διδακτορικό επίπεδο. Όλα αυτά αντανακλά την ταχεία και εκτεταμένη ανάπτυξη της επιστήμης της ψυχολογίας για να βρεθεί στην Κίνα σήμερα. Αυτή η έκρηξη της ανάπτυξης αντικατοπτρίζεται και τροφοδοτείται από την πρόσφατη απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να συμπεριλάβει την ψυχολογία ως ένα από τα έξι τομείς της επιστήμης να λάβουν κατά προτεραιότητα χρηματοδότηση.

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, η οικονομία και η κοινωνία της Κίνας έχουν υποστεί ταχεία και εκτεταμένη ανάπτυξη και την αλλαγή. Αυτό έχει αυξήσει σημαντικά την ανάγκη της για την αύξηση του αριθμού των επαγγελματιών ψυχολόγων. Για παράδειγμα, υπάρχουν λιγότερες από 10.000 ψυχολόγους που εργάζονται στην Κίνα σήμερα, αλλά υπάρχουν περισσότερα από 1.000.000 κενές θέσεις στο πεδίο. Καθώς η Κίνα συνεχίζει προκαταβολή της στον 21ο αιώνα, αυτή η κρίσιμη ανάγκη για επαγγελματίες ψυχολογίας θα αυξηθεί μόνο σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό.

BScAPs102

Το πεδίο της ψυχολογίας περιλαμβάνει τόσο την έρευνα, μέσω των οποίων μαθαίνουμε θεμελιώδεις πληροφορίες σχετικά με την ανθρώπινη και τη συμπεριφορά των μη ανθρώπινων ζώων, και την πρακτική εφαρμογή, μέσω της οποίας η πληροφορία αυτή εφαρμόζεται για την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων και προτρέποντας υγιή ανθρώπινη ανάπτυξη (βλέπε παραπάνω διάγραμμα *). Στην Κίνα σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός των πτυχιούχων UIC Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας εργάζονται στην εφαρμογή των ρυθμίσεων. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί τομείς που έχουν μεγάλη ανάγκη από περισσότερο εφαρμοσμένο επαγγελματίες ψυχολογίας, συμπεριλαμβανομένης της κλινικής ψυχολογίας, συμβουλευτικής ψυχολογίας, αναπτυξιακή ψυχολογία, κοινότητα ψυχολογία, η βιομηχανική / οργανωτική ψυχολογία, και πολλούς άλλους τομείς.

Σημείωση:

  • Το διάγραμμα αντιπροσωπεύει τις ρυθμίσεις απασχόλησης για εκείνους με τις πρόσφατες διδακτορικά στην ψυχολογία. Ανέρχεται σε ποσό έως 97% λόγω στρογγυλοποίησης και του αποκλεισμού των 17 "που δεν κατονομάζονται» απαντήσεις. Προσαρμοσμένο από D. Michalski, J. Kohout, Μ Wicherski, & Β Hart (2011), 2009. Διδακτορικό έρευνα για την απασχόληση (Πίνακας 3). Ανακτήθηκε από την ιστοσελίδα APA: http://www.apa.org/workforce/publications/09-doc-empl/table-3.pdf
Program taught in:
Αγγλικά

See 22 more programs offered by United International College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης

Αυγ. 2019

Άλλο