Read the Official Description

Bachelor of Science (Hons) στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών

Η τεχνολογία της πληροφορίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ανάπτυξης του κλάδου ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο. Στην Κίνα, μέχρι τώρα, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών υπολογιστή: συμπεριλαμβανομένων αναλυτής υπολογιστών, προγραμματιστής εφαρμογής, της μηχανικής λογισμικού και junior προγραμματιστής λογισμικού κ.λπ. Επιπλέον, η κινεζική κυβέρνηση έχει πιέζει πολύ σκληρά για να αναπτύξει τη βιομηχανία λογισμικού, με στόχο να ανταγωνιστεί και να ξεπεράσει την Ινδία και το Ισραήλ για ένα μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς outsourcing IT. Στον κόσμο της καινοτομίας, της επιχειρηματικής επιχειρήσεων και των επιχειρηματικών κεφαλαίων υπάρχουν επίσης μεγάλη ζήτηση και συμφέροντα σε διαχειριστές πρόσληψη πολύ έμπειρα στον τομέα της πληροφορικής. Τα παραπάνω παραδείγματα δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες της πληροφορικής, ιδιαίτερα στην ηπειρωτική στα χρόνια που έρχονται.

Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα στην επιστήμη των υπολογιστών ή πληροφορίες τεχνολογίας που σχετίζονται με τους τομείς. Οι μαθητές θα είναι εξοπλισμένο για να εργαστούν στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις κλπ, ή να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδών στην Κίνα ή στο εξωτερικό. Οι απόφοιτοι θα έχουν αναπτύξει τις δεξιότητες μάθησης και έχουν την εμπιστοσύνη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της τεχνολογίας των πληροφοριών. Με τη μελέτη αυτού του προγράμματος, οι μαθητές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την εκπαίδευση σε ευρεία βάση, δεδομένου ότι ακολουθούν μια τεχνολογική εκπαίδευση με ειδίκευση στην επιστήμη των υπολογιστών. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές θα πρέπει να μελετήσει μια σειρά από γενικής παιδείας, μαθήματα πληροφορικής για να επιτευχθεί μια ισορροπημένη εκπαίδευση κυριολεκτική τέχνες. Αυτό είναι σύμφωνο με την αποστολή της UIC από την παροχή στους φοιτητές του με ένα άτομο ως σύνολο εκπαίδευσης που τους προετοιμάζει για τη δια βίου μάθηση.

Οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμη να ακολουθήσει ένα μέλλον σε τομείς που σχετίζονται με τον αναλυτή ηλεκτρονικών υπολογιστών, προγραμματιστής εφαρμογής, της μηχανικής λογισμικού και junior προγραμματιστής λογισμικού κ.λπ. Θα είναι καλά τοποθετημένη για να εργαστούν σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς της ηπειρωτικής Κίνας, του Χονγκ Κονγκ, ή αλλοδαπές εταιρίες, όπως εταιρίες πληροφορικής, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες λογισμικού, κ.λπ.

Οι απόφοιτοι είναι επίσης ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές τους στο Χονγκ Κονγκ ή στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος πληροί τα διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, με τη χρήση διεθνών και δημοφιλή εγχειρίδια για τα μαθήματα μας και τη διεξαγωγή της διδασκαλίας στα αγγλικά βοηθούν τους μαθητές να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα σε περαιτέρω μελέτες τους. Μετά την αποφοίτησή μαθητές μπορούν επίσης να συνεχίσουν με πιο προηγμένες μελέτες σε άλλα πανεπιστήμια να αποκτήσουν υψηλότερο βαθμό, όπως πλοίαρχοι ή Ph.D.

BScCST101

Διδακτέα ύλη

Το Bachelor of Science (Honours) στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών πλήρους απασχόλησης, με σημαντική απόκλιση από την παραδοσιακή ενιαία προγράμματα πειθαρχία. Εκτός από τα μαθήματα της κύριας πειθαρχία, οι μαθητές καλούνται να λάβουν υποστήριξη, διεπιστημονική, μαθήματα γενικής παιδείας και το σύνολο των μονάδων πρόσωπο εκπαίδευση μάθηση βιωματική της δικής τους επιλογής. Στο τελευταίο έτος των σπουδών, οι φοιτητές οφείλουν να αναλάβουν μεμονωμένα ερευνητικά προγράμματα, στα οποία μπορούν να αποκτήσουν σε βάθος γνώση, να αναπτύξουν βασικές τεχνικές έρευνας, και την εμπειρία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας διατριβής.

Οι μαθητές αναμένεται να ολοκληρωθεί 132 μονάδες μέσα στη δομή του προγράμματος σπουδών παρακάτω:

BScCSTCurriculumStructure

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Προοπτικές σταδιοδρομίας και περαιτέρω μελέτες

Η Επιστήμη των Υπολογιστών και των αποφοίτων Τεχνολογίας (CST) είναι δημοφιλείς μεταξύ των μεταπτυχιακών σχολών και των εργοδοτών. Το 2015, 30 από τα 36 πτυχιούχων έλαβε προσφορές για περαιτέρω μελέτες, βρέθηκαν 4 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, και 2 άνεργοι ή δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί από τη στιγμή που οι πληροφορίες που συλλέγονται (09/15/2015). Τα σχολεία απόφοιτος πρόσληψη CST 2015 πτυχιούχους κατηγορία και τον αριθμό των αποφοίτων που προσλαμβάνονται αναφέρονται παρακάτω:

 • Χονγκ Κονγκ Προδρόμου Πανεπιστήμιο (HK): 6
 • Το Χονγκ Κονγκ Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας (HK): 9
 • Το Πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ (HK): 1
 • Το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ (HK): 5
 • Πανεπιστήμιο Monash (AU): 1
 • Το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας (AU): 3
 • Το Πανεπιστήμιο του Queensland (AU): 1
 • Πανεπιστήμιο του Waterloo (CA): 1
 • Το Πανεπιστήμιο του Ώκλαντ (NZ): 1
 • Illinois Institute of Technology (ΗΠΑ): 1
 • Κρατικό Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις (ΗΠΑ): 1
BScCST102
Program taught in:
Αγγλικά

See 22 more programs offered by United International College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης

Αυγ. 2019

Άλλο